Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

https://kotaku.com/star-wars-tv-show-ranked-disney-plus-mandalorian-1851667009

15. The Book of Boba Fett

14. Young Jedi Adventures

13. Star Wars: Resistance

12. Obi-Wan Kenobi

11. Star Wars: Ahsoka

10. Star Wars: The Clone Wars (2D)

9. The Mandalorian

8. Tales of The Empire

7. Tales of the Jedi

6. Star Wars: Visions

5. The Acolyte

4. Star Wars: The Bad Batch

3. Star Wars Rebels

2. Andor

1. Star Wars: The Clone Wars

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a lista ha másra nem is arra jó, hogy eszembe juttatta mennyire bírom a Book of Boba Fettet. Az a szál, ahogy megismerjük, ahogy Boba csatlakozik a buckalakókhoz óriási kedvenc. Egy rakás pazar akció-jelenet van benne: a "vasút" elleni támadás vagy a rancoros összecsapások a fináléban. Luke színre lépésénél pedig csak lestem, hogy meg tudták oldani, ráadásul hiánypótló volt az ST megtámogatásához. 

Egyébként ha már beletették a 2D Clone Warst, tehát nem csak a kánon játszott, akkor hol van a Droids vagy az Ewoks animációs sorozat?

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon szerettem a Bobát, szerintem jó lett, és tényleg van benne néhány ikonikus jelenet. Boba szála, ahogy jobbá szeretne válni szerintem nem lett eltúlozva. Addig se volt ördögi karakter, csak a vérfanok olyat láttak bele ami sose volt. 

Hozzászólás ideje:

A Boba Fett az nagyon lelóg a listáról szegény, ez az egyik megfejtetlen titka marad számomra az Univerzumnak, miért tapossák csóró sorozatot mindenhol két lábbal.

Hozzászólás ideje:
45 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Melyik SW sorozatot nem ekézték? Talán a Mandalóri úszta meg (mondjuk a harmadik évadot már ott is savazták rendesen).

Az Andort :P

Max 1-2 kósza komment van, hogy "unalmas"

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Az Andort :P

Kisebb mértékben érhető tetten a médiában, de ismerek olyan rajongói társaságokat, ahol azért az is kap ívet rendesen. "Ez nem Star Wars, csak egy sci-fi thriller és annak is gyenge", "nincsenek benne idegenek", "lassú", "unalmas", "túl woke" - ezek a népszerű szallagcímek.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

No igen... Kíváncsi leszek, hogy a nem túl izmos első évados nézettsége után mit produkál majd a második évad. 

Arra én is mert elvileg hosszútávon rengetegen nézték, illetve már az első évad végére kezdett beindulni nagyon a nézettség

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én is nagyon szerettem a Bobát, szerintem jó lett, és tényleg van benne néhány ikonikus jelenet. Boba szála, ahogy jobbá szeretne válni szerintem nem lett eltúlozva. Addig se volt ördögi karakter, csak a vérfanok olyat láttak bele ami sose volt. 

Sajnos talán en is ezert csalódtam benne picit.

Már-már Thrawni magasságokban lattam Fettet magam előtt.

Hozzászólás ideje:

Még itt a fórumon is van olyan, aki nem nézte az Andort. Szóval azért az eléggé rétegsorozat, talán ez az oka annak, hogy a kritikus hangok is halkabbak. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Még itt a fórumon is van olyan, aki nem nézte az Andort. Szóval azért az eléggé rétegsorozat, talán ez az oka annak, hogy a kritikus hangok is halkabbak. 

A végére így is lepipálta az Ahsokát is nézettségben

Hozzászólás ideje:

Az Andor esetében a tendencia imponáló volt. Ez tényleg az a sorozat, ami túlszárnyalta a (limitált) várakozásokat és ez megmutatkozott végére a számokban is (amelyek persze még így is elmaradnak az olyan mainstream sorozatok számaitól, mint a Mandalorian). És nem mellesleg egyik SW sorozat sem generált a neten olyan jó kibeszélőket, mint az Andor, már amennyire én tapasztaltam.

• 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szerzőnk, Kádas István írt néhány nagyon jó listacikket a lázadó űrhajókról. Tekintsétek meg őket, ha van egy kis időtök. 😊

Lázadó csillagrombolók

https://rebo.hu/2025/07/13/lazado-csillagrombolok-az-uj-koztarsasag-regi-uj-csatahajoi/

Híres és fontos mon calamari cirkálók

https://rebo.hu/2025/07/08/gephalak-az-urben-hires-es-fontos-mon-calamari-cirkalok/

Lázadó vadászgépek

https://rebo.hu/2025/07/24/zengo-vadaszgepabece/

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.