Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezen én már csak röhögök, hogy nem szakad le a pofája :)

És ha majd elkészítik az igazi fénykardot amivel majd valóban tudnak vágni, akkor az is rontani fogja a cége hírnevét? :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

• 3 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 4 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Remélem jó helyre rakom őket, fene tudja már, hogy a korábbiak hová kerültek :D Szóval van köztük néhány új kulisszakép is :)

Linkjeim

Eszméletlen jó képek.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ahogy elnéztem a fent lévő videókat, nagyjából három féle küldetés szerepel a műsorban, ezáltal különböző helyszínekkel, de sose szerepel az összes bolygó. A szellemkép ne zavarjon senkit se, az nem a mértéktelen ívás miatt van....Most. :D

http://www.youtube.com/watch?v=5fkcK28fgw4

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ezeket olvastátok? Persze megint azt gondolták a cikkírók, hogy attól lesz menő a dolog, ha odaszólnak néhányat az új trilógiának...

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/07/03/ujabb_ot_gyerek_aki_eltunt_hollywoodbol/

És akinek nincs gond a vérnyomásával:)

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/07/11/george_lucas_rosszabb_mint_darth_vader/

A kommentekről meg no comment.

Hozzászólás ideje:

Ez az index egy sz*r!!!

Van itt azért jó komment!

"egy brooklyni bárban levetítik a hat filmet"

Minden dvd lemez elején ott van hatalmas betűkkel, hogy nem lehet nyilvánosan vetíteni.

Úgyhogy grat, Lucasnak itt egyértelműen igaza van.

Minden további magyarázkodás csak szócséplés.

De a legtöbb az tényleg nagyon durván a no comment kategória!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Ha előzetes egyeztetés történik az megint más... szerintem. Itt ilyen nem volt.

Teljesen mindegy, úgyis mindig a nagypofájú rajongóknak van igaza, Fuck you Lucasozni a legegyszerűbb! :D

A netes rajongói megnyilvánulások 80%-a olyan színvonalú, hogy Lucas helyében én is nagy ívben sz*rnék a véleményünkre, úgysem jó soha semmi. Komolyan olvastam valahol még régebben olyanokat, hogy az egész SW-nak Lucas halála tenne a legjobbat. Fura dolog ez, valahogy kitörtek abból a keretből sokan, amiben illett volna bent maradni.

Hozzászólás ideje:

Teljesen mindegy, úgyis mindig a nagypofájú rajongóknak van igaza, Fuck you Lucasozni a legegyszerűbb! :D

A netes rajongói megnyilvánulások 80%-a olyan színvonalú, hogy Lucas helyében én is nagy ívben sz*rnék a véleményünkre, úgysem jó soha semmi. Komolyan olvastam valahol még régebben olyanokat, hogy az egész SW-nak Lucas halála tenne a legjobbat. Fura dolog ez, valahogy kitörtek abból a keretből sokan, amiben illett volna bent maradni.

A mocskos szájú vérfanatikus "Star Wars rajongó???"-któl ments meg Uram minket!!! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/08/29/lucas_megint_atirta_a_csillagok_haborujat/

The show must go on...

Az ilyen kommentek a kedvenceim:

"Újabb bőőőr hull le.

Ezeket az eredeti kimaradt jeleneteket meg gondolom a mai napig gyártják, hogy el lehessen adni az újabb begjelenéseket."

Aztán az ilyenek kelnek önálló életre, és terjednek el, mint ahogy egyesek mai napig készpénznek veszik azt, hogy a Jedi-ből több részt is kinyestek a DVD-re.... remek.

Szerkesztve: - reaper

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem is tudtam, hogy ilyen is van. :D

De aranyos a film. Ahogy belenéztem, nekem tetszett. Kicsi gyerekeknek nagyon jó mese. Persze szerintem célszerű a Star Wars filmektől egy kicsit külön kezelni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tök birom az ilyen újságírói megjegyzéseket:

"Rajongói körökben máig nagy vita folyik arról, mennyire illesztehőtk be az ewokos filmek a Star Wars-kánonba."

Igen, rengeteget vitázunk erről. Külföldi fórumokon is kerülgetnem kell az újra és újra fellángoló "miképp illeszkednek az ewok filmek a Star Warsba" vitát. :) Egyébként az első film, mint mese teljesen rendben van. A második rész rossz (lovak, madárrá változó boszorkányok... ehh).

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Brit tudósok kiszámolták a Halálcsillag energiáját

Végül is valahogy el kell ütni az időt. :D

A hozzászólók közt is akad néhány igencsak pihentagyú. :D

"Én pedig tegnap kiszámoltam Joda hímtagjának a térfogatát, illetve sikerült hozzá kíszámítanom Amidala hercegnő mellimplantátumának a négyzetének a köbgyökét, ami megadja a halálcsillag forgási sebességének négyzetét.

ÉS AKKOK MOST MI VAN???? A publikációm holnap jelenik megy az egyik legnevesebb angol napilap címlapján, csak elötte Köztársasági Elnökünk elvállalta, hogy ellenőrzi a helyesírási hibáimat, illetve azt, hogy nem szerepel e a tanulmányomból véletlenül 180-200 oldal esetleg más tanulmányában szuhaéli nyelven."

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.