Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Nekem vegyesek az érzelmeim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. (szerkesztve) Fulcrum! Sima HD-ban nincs valahol ami WebDL? (Mivel nem FHD-s a kijelző, értelmetlen abban letölteni) Ezaz! Megérkezett a Kisscartoonra. Viszont ugye ez nem WebDL Szerkesztve: 2016. Március 31. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megnyitottam a témát, jöhetnek a hozzászólások (sajnos nekem azt addig nem engedi a fórum, amíg hozzá nem szól valaki, ami azért poén...), és kiszedtem a címből a Part I-et. Viszont a Part II topicját nem hagyja a fórum, hogy töröljem, szóval Ody, az neked maradt, veled nem kekeckedik az oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megnyitottam a témát, jöhetnek a hozzászólások (sajnos nekem azt addig nem engedi a fórum, amíg hozzá nem szól valaki, ami azért poén...), és kiszedtem a címből a Part I-et. Viszont a Part II topicját nem hagyja a fórum, hogy töröljem, szóval Ody, az neked maradt, veled nem kekeckedik az oldal. Köszi. Bár egy stáblista van hozzá, és benne 1 cím, az YFN mégis két részben csinálta meg. (Legalábbis láttam olyat.) De az a legvalószínűbb, hogy ez egy epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hogy a reales készítői mit csinálnak, az az ő gondjuk legyen. A starwars.com egy részként kezeli, a Wookiepedia egy részként kezeli, megnéztem a Disney XD honlapján, ott is egy részként volt feltüntetve (megjegyzem, a TVSmash és az RMTeam csapata meg egybe tette fel, szóval a reales csapatok ne legyenek már hivatkozási alapok). Nem is igazán értem, hogyan lehetne ezt két külön topicban tárgyalni (és nem csak azért, mert én azt sem tudom, hol szakad ketté), hiszen egybefüggő történet. Látszik, hogy így csinálták meg. Nem úgy, mint a TCW mozifilmnél, ahol érezni, hol vannak a részek közti határok, vagy amikor egyben adták le a Holocron Heistet és a Cargo of Doomot. Szerintem marha nagy hülyeség lenne két topicban tárgyalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Annyi kérdésem lenne (és remélem, a kérdés nem spoileres, csak a majdani válasz ) hogy az új inkvi ugye nem olyan béna mint egy 5. Fivér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hogy a reales készítői mit csinálnak, az az ő gondjuk legyen. A starwars.com egy részként kezeli, a Wookiepedia egy részként kezeli, megnéztem a Disney XD honlapján, ott is egy részként volt feltüntetve (megjegyzem, a TVSmash és az RMTeam csapata meg egybe tette fel, szóval a reales csapatok ne legyenek már hivatkozási alapok). Nem is igazán értem, hogyan lehetne ezt két külön topicban tárgyalni (és nem csak azért, mert én azt sem tudom, hol szakad ketté), hiszen egybefüggő történet. Látszik, hogy így csinálták meg. Nem úgy, mint a TCW mozifilmnél, ahol érezni, hol vannak a részek közti határok, vagy amikor egyben adták le a Holocron Heistet és a Cargo of Doomot. Szerintem marha nagy hülyeség lenne két topicban tárgyalni. egyetértek! Annyi kérdésem lenne (és remélem, a kérdés nem spoileres, csak a majdani válasz ) hogy az új inkvi ugye nem olyan béna mint egy 5. Fivér? Tudod mit? Majd meglátod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Ajj, most miért vagy ilyen gonosz? Estig várnom kell :cry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. No, én halkan megsúgom neked, milyen a Nyolcadik Fivér. Hallottad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Szerintem marha nagy hülyeség lenne két topicban tárgyalni. Szerintem is. Nekem engedte úgyhogy én töröltem a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. (szerkesztve) No, én halkan megsúgom neked, milyen a Nyolcadik Fivér. Hallottad? Na hát én megmondtam, hogy x;y. Fivér/Nővér Viszont ha igaz a "számozási-erősségi-ranglétrám" akkor ez a Fivér egy kicsit erősebb lehet mint a Nővér. Mert hisz régebben azt mondtam, higy az 5. Fivér egy 10-es skálán 5-öt ér, a 7. Nővér 10-es skálán hetet, stb. Egy Főinkvi titulushoz 10-esnek kell lenni. Van már valahol 720p webDL? Sehol nem találok csak 1080p-t. Szerkesztve: 2016. Március 31. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Évadzáró epguide kép: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Na azt hiszem amíg nem láttam nem megyek fel facebook-ra. így is láttam egy képet. Jó nem volt vészes. Amúgy már töltöm le a Kisscartoon-ról. Ennkóron fent lesz majd leszedem onnan a 720p webDL-YFN verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Köszönöm a közreműködést. Nem is mentem fel sehova, nehogy spoilerbe fussak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. A köcsög Youtube megint tolja az arcomba a spoiler-eket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Minek mész fel ilyenkor oda??? Az első a tiltólistámon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Minek mész fel ilyenkor oda??? Az első a tiltólistámon. Mert azért lenne dolgom ott, attól függetlenül, hogy a Rebels-t még nem tudom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hát ha komoly dologról van szó akkor tényleg nincs mit tenni, de akkor sajnos így jártál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megnéztem. Remeg a kezem. Inkább tanulok. Jóéjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megnéztem. Remeg a kezem. Inkább tanulok. Jóéjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Mi van Rajmesz? Összeomlottál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Kicsit. Így most "mennem kell és át kell gondolnom az életem" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Bréking!!!!! (lehet nem pont ide jó) Rex szerepel EP 6-ban http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.966 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Nem rossz, bár nem sokat oszt vagy szoroz most, szerintem. Nem szeretem az ilyen bemondásos retconokat. Majd ha valamilyen mű ezt megerősíti, akkor elfogadom. De azért itt az eredeti Filoni idézet, mert szerintem a magyar kicsit zagyva, persze a lényeg átjön: "The one thing that I have toyed with and we’ll see how I feel about this, this is probably a spoiler, Carrie Beck, but I gotta give them something. I’ve said absolutely nothing today. And my wife’s like yeah, it’s just like being home. But I think the one thing I have really thought about is I really do think that Rex is that guy on Endor. I really do. Why else is there a bearded old guy on Endor, Tano? Why? It makes no sense. If you don’t want that to happen, do you know what that means? I’m gonna make that happen. I’m getting like Palpatine, I’m getting power crazy." Mondjuk jobban tetszik, mint a Nick Sant, aminek van egyfajta áthallása, talán nem kell ecsetelnem, kire, ho-ho-hóóó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Viszont így Rex hősi halálát, vagy kiírását el lehet felejteni a Rebelsben. Nincs is ezzel, baj és valahol tetszik is, de kissé izzadtságszaga van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Rex szerepel EP 6-ban Tolókocsival, vagy anélkül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Lehet, hogy úgy csinálja, mint Maul, csak neki a sugárvetője a járóbotja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Úgy látszik a kör bezárult és létre fog jönni a Darth Maul vs Darth Vader fénykard párbaj. Nemcsak a valamikori Dark Horse-os képregényben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Köszi csoli a guide képet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.