Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Ha Darth Maul szerepelhetett a Rebelsben, akkor Ben Kenobi már simán belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Lehet még ebből egy utolsó Kenobi-Maul párbaj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Lehet még ebből egy utolsó Kenobi-Maul párbaj? Hát kábé... Egyelőre én még a második évad idei részeit sem néztem meg, de ha ez bekerülne a következő évadba, sztem végleg búcsút mondanék a sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Ha Darth Maul szerepelhetett a Rebelsben, akkor Ben Kenobi már simán belefér. Maul mindenben szerepelhet. Ha nem nyírják ki időközben, akkor nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy az Ep.7-ben is ott volt valahol. Lehet még ebből egy utolsó Kenobi-Maul párbaj? Ha már visszahozták az egyiket, ill. jön a másik is, akkor egy végső összecsapás ülne. Az Ep.1 és a TCW se volt elég arra, hogy lerendezzék egymást, Obi-nak kijárna annyi, hogy végül végleg legyűri a már-már nemezisévé váló zabrak-ot. Tegyük hozzá, hogy Maul tanítványt keres, már nem szolgálja Sidious-t, de anno sok sith dologról tudhatott. Járt a Tatooine-on, azt is tudja, hogy ott találtak rá Vader-re stb.. Ha netán valamiért arrafelé kóvályogna, akkor összefuthat Kenobi-val. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Mault három figura ölheti most már csak meg: Sidious, Vader és Obi-Wan. Bár szerintem Vader fogja. Filoniék nagyon arra utalgattak, hogy Mault és Vader elleni küzdelemre tartogatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Mault három figura ölheti most már csak meg: Sidious, Vader és Obi-Wan. Bár szerintem Vader fogja. Filoniék nagyon arra utalgattak, hogy Mault és Vader elleni küzdelemre tartogatják. Sidious-t én most már hagynám békén. Egyszer már összecsapott Maul-lal és életben hagyta, ez most már tuti nem történne meg. De jobb, ha az öreg már nem akciózik közvetlenül, csak a háttérből irányít. Vader-nek meg alighanem ott lesz Ahsoka (vagy éppen Kanan), elégedjen meg ennyivel. Ha Obi nem tér vissza, akkor felőlem bárki elintézheti Maul-t, csak zárják már le végre a sorsát. Ha viszont Kenobi előkerül, akkor stílszerű lenne, ha ő végezhetne vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Sidious-t én most már hagynám békén. Egyszer már összecsapott Maul-lal és életben hagyta Ezt Obi-Wanról is elmondhatjuk, nem is egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Ezt Obi-Wanról is elmondhatjuk, nem is egyszer. És nem is szándékosan. Pont ezért lenne jó, ha véget tudna vetni félbevágott barátunk életének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Én egyáltalán nem örülök, hogy Obi-Wan szerepet kap a Rebels-ben. Én nagyon örülök. Nyilván a lázadáshoz nem csatlakozhat, de Leiával találkozhatna például, hogy megalapozzák, miért hívja úgy mint egy mint egy régi nagybácsit. (tudom van rá válsz, de ez is belefér) Ha Darth Maul szerepelhetett a Rebelsben, akkor Ben Kenobi már simán belefér. Így van. Símán belefér. Sokkal inkább indokolt. Lehet még ebből egy utolsó Kenobi-Maul párbaj? Felőlem ez is lehet. Csak zárják már le!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. (szerkesztve) Én egy Vader vs Maul párbajt is szívesen látnék. Úgy volna az igazi, hogy Maul vs Vader Palpi kegyeiért, Vader felülkerekedik, Maul elmenekül és megy Kenobihoz. Aztán értelem szerűen Kenobi győz. Szerkesztve: 2016. Május 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Ha lehet, Maul többet már ne nagyon meneküljön meg. Már csak egyszer szerepeljen, amikor végleg meghal. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy akik nem ismerik a Son of Dathmorit, hogyan értékelték, hogy az utoljára Sidious markába került Maul most szabadon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Maul legutóbb nem úgy tűnt mint aki Palpi kegyeiért akarna harcolni. Egyébként igen, most már halljon meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. (szerkesztve) Na, ha jól értelmeztem akkor Filoni hozza magával az első két részt a 3. évadból a Celebration-re, de én tőlem egy marék molylepke is többet tud angolul, szóval jó lenne, ha valaki megerősítene. A TCW-ben sem Palpi kegyeletéért harcol, de ha az élete múlik rajta, akkor azt "hazudja". Sidibá' simán mondhatja azt, hogy "na, harcoljatok, erősebb győz". Esetleg egy Vader vs Maul&Ezra? Maul meghal, Ezra elhúzza a csíkot. Szerkesztve: 2016. Május 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. A celebrationon bemutatnak egy új Rebels epizódot. Gondolom a hamradik évad pilotjáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Ha lehet, Maul többet már ne nagyon meneküljön meg. Már csak egyszer szerepeljen, amikor végleg meghal. Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy akik nem ismerik a Son of Dathmorit, hogyan értékelték, hogy az utoljára Sidious markába került Maul most szabadon van. Itt vagyok én! Bàr olvastam, elfelejtettem, és asszem pont Te meséltél róla emlékeztetőül, mikor kérdeztem. Hiába.. Ami írva vagyon az nekem nem kánon az sw-ben.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. (szerkesztve) Aha. Ha legközelebb találok valami angol cikket, akkor megvárom amíg más linkeli be. Szerkesztve: 2016. Május 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Közben kijött a hír, hogy a harmadik évad első két részét fogják levetíteni a celebration- on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 27. További ilyen jó félreértelmezéseket kívánok magamtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Dave már megint kezdi "I'm looking forward to seeing you all at Star Wars Celebration Europe 2016! And remember, there's always a bit of truth in legends." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Azt fejtegetik, hogy ez a Heir to the Empire könyv gerince. Ezek szerint valaki feltűnhet a Thrawn-trilógiából a Rebels-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Ha Thrawn kánon lenne, annak tudnék örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Ha ez igaz és jól megalapozzák, később akár az epVI utáni sorozatban is feltűnhetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Meglepődnék, ha valakit a Thrawn trilógiából nem emelnének át előbb-utóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 29. Mara Jade, mint inkvizítor jöhetne. Vagy Talon Karrde, esetleg Palleon. Vagy, ha már a sorozat a Lázadók Szövetségének megalapításáról szól, akkor Garm Bel Iblis. Ő szinte kézenfekvő, pláne, hogy a Szövetség megalakulásának második változatában (Star Wars: Force Unleashed) is szerepet kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Na jól van most aztán már elég legyen! Tényleg a Celebration-ig kell várni egy trailerre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Nem látom különösebb okát, hogy addig még mutassanak egy másikat, úgyhogy igen. Ha még két hónappal előtte lennénk, akkor nem hinném így, dehát ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Na, 2 hét múlva ilyenkor már lesz trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Két hét múlva ilyenkor már túl vagyok az első két részen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Tényleg, el is felejtettem, most akkor az hivatalos, hogy leadják az első 2 részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 3. Igen, hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.