Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Igen, ez az Atollon, azok a kis csigák és egy convor is tiszteletét teszi. Jó mondásai vannak az öregnek, kíváncsian várjuk, mi mondanivalója van még az Erőről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Eddig a mitológia részt nem igazán piszkálták, kíváncsi leszek mennyire lesz erős Lucas útmutatásai nélkül. Filonitól nem félek, de Rian -tól már annál inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Egy új klip: Ez nagyon jó! Már most érzem, hohy mélyíteni fogja az erővel kapcsolatos eddigi tudásunkat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Már eleve Bendu léte is mélyíti, kicsit olyan mint az Atya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15. (szerkesztve) Hát mélyüljön csak az a tudás. A bemutatkozós résznél egy ideig egész Yodás Bendu hangja. Szerkesztve: 2016. Szeptember 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Már eleve Bendu léte is mélyíti, kicsit olyan mint az Atya. Bizony, nekem is beugrott Mortis. De jó részek voltak, és szerintem ezek is azok lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Ez meg ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. A Bendu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Nagyon kíváncsi vagyok az életkörülményeire, az egész világára, mert az Atya mondjuk "csak" közvetetten volt jelen a galaxisban, és a Benduról is ezt képzelem, de mivan, ha nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Én egyelőre sokkal inkább kétségekkel terhelve tartok ettől a száltól, mintsem izgatottan vagy örömmel várnám, de azért bízom benne, hogy jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Fogalmam sincs, hogy ezt a bő hetet hogyan fogom kibírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Fogalmam sincs, hogy ezt a bő hetet hogyan fogom kibírni. "Ugyan! Eltelik az hamar!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16. "Ugyan! Eltelik az hamar!" "Ah, ezt már hallottam tavaly is" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Ez meg ki? Korai vázlatokban a Jediket Bendunak hívták. A Rebels című sorozat következő évadjában fel fog tűnni egy Bendu nevű faj, akik az Erő sötét és világos oldalát is használják. Forrás: STAR WARS Tudtad-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Én azthittem, hogy a neve Bendu. Szóval lehet, hogy több ilyen is lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Csak róla tudunk, így ő magát is így hívjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Csak róla tudunk, így ő magát is így hívjuk. Na. Én is így vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. A külseje hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem egyáltalán nem tetszik. Remélem, a története már jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Olyan mint egy nagyra nőtt rénszarvas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Érdekes figura ez a Bendu. Remélem, a személye és a tudása mélyíti az Erőről eddig megszerzett ismereteinket, és közben illeszkedik az meglévő mitológiai alapokra és nem újragondolja azokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. A külseje hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem egyáltalán nem tetszik. Remélem, a története már jobb lesz. Olyan mint egy nagyra nőtt rénszarvas. Nekem bejön. Igazi különc. Bár fénykarddal nehezen képzelem el, biztos megkapja a maga funkcióját és magyarázatát a lény. Yoda ellentéte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Nekem bejön. Igazi különc. Bár fénykarddal nehezen képzelem el, biztos megkapja a maga funkcióját és magyarázatát a lény. Yoda ellentéte! Nincs is neki szüksége fénykardra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Nincs is neki szüksége fénykardra. Természetesen..Csak a példa kedvéért írtam, hogy valóban kilóg a lóláb az erőhasználók eddigi megjelenését illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Mondjuk, ha lehetnek Yoda méretű Erőhasználók, akkor lehetnek óriások is. Bár tény, Bendu barátunk a méretével még a Galaxis átlagos lakóinak magasságából is kilóg, de ez is egy jópofa újítás végül is. Egy ekkora Galaxisban nem lehet mindenki ember méretű, vagy csak pár fejjel magasabb, esetleg térdig érő. Benduval Gascon tuti kijönne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Jah! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Átraktam az Ahsokás topikba Fulcrum írását mert az nagyobb idő távolt ölel fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Kíváncsi vagyok mikor ébred az sw.com! Nyakunkon az új évad, én meg csinálnám az epguide képet, de nagy a csend! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Még csak szerda van. Szerintem pénteken fog jönni valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Még csak szerda van. Szerintem pénteken fog jönni valami. Igen, de arra határozottan emlékszem, hogy az évközbeni epizódok esetén már szerdán reggelre volt fent cucc az új részről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Lehet, hogy holnap reggelre kerül fel valami. Már én is nagyon várom! Végre beindul az idény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.