Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15.8 éve Igen, ez az Atollon, azok a kis csigák és egy convor is tiszteletét teszi. Jó mondásai vannak az öregnek, kíváncsian várjuk, mi mondanivalója van még az Erőről.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15.8 éve Eddig a mitológia részt nem igazán piszkálták, kíváncsi leszek mennyire lesz erős Lucas útmutatásai nélkül. Filonitól nem félek, de Rian -tól már annál inkább.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15.8 éve Egy új klip: Ez nagyon jó! Már most érzem, hohy mélyíteni fogja az erővel kapcsolatos eddigi tudásunkat!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15.8 éve Már eleve Bendu léte is mélyíti, kicsit olyan mint az Atya.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 15.8 éve Hát mélyüljön csak az a tudás. A bemutatkozós résznél egy ideig egész Yodás Bendu hangja. Szerkesztve: 2016. Szeptember 15.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Már eleve Bendu léte is mélyíti, kicsit olyan mint az Atya. Bizony, nekem is beugrott Mortis. De jó részek voltak, és szerintem ezek is azok lesznek.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Nagyon kíváncsi vagyok az életkörülményeire, az egész világára, mert az Atya mondjuk "csak" közvetetten volt jelen a galaxisban, és a Benduról is ezt képzelem, de mivan, ha nem?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Én egyelőre sokkal inkább kétségekkel terhelve tartok ettől a száltól, mintsem izgatottan vagy örömmel várnám, de azért bízom benne, hogy jó lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Fogalmam sincs, hogy ezt a bő hetet hogyan fogom kibírni.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Fogalmam sincs, hogy ezt a bő hetet hogyan fogom kibírni. "Ugyan! Eltelik az hamar!"
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve "Ugyan! Eltelik az hamar!" "Ah, ezt már hallottam tavaly is"
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve Ez meg ki? Korai vázlatokban a Jediket Bendunak hívták. A Rebels című sorozat következő évadjában fel fog tűnni egy Bendu nevű faj, akik az Erő sötét és világos oldalát is használják. Forrás: STAR WARS Tudtad-e?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve Én azthittem, hogy a neve Bendu. Szóval lehet, hogy több ilyen is lesz?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve Csak róla tudunk, így ő magát is így hívjuk. Na. Én is így vagyok vele.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve A külseje hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem egyáltalán nem tetszik. Remélem, a története már jobb lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve Érdekes figura ez a Bendu. Remélem, a személye és a tudása mélyíti az Erőről eddig megszerzett ismereteinket, és közben illeszkedik az meglévő mitológiai alapokra és nem újragondolja azokat.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve A külseje hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem egyáltalán nem tetszik. Remélem, a története már jobb lesz. Olyan mint egy nagyra nőtt rénszarvas. Nekem bejön. Igazi különc. Bár fénykarddal nehezen képzelem el, biztos megkapja a maga funkcióját és magyarázatát a lény. Yoda ellentéte!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18.8 éve Nekem bejön. Igazi különc. Bár fénykarddal nehezen képzelem el, biztos megkapja a maga funkcióját és magyarázatát a lény. Yoda ellentéte! Nincs is neki szüksége fénykardra.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19.8 éve Nincs is neki szüksége fénykardra. Természetesen..Csak a példa kedvéért írtam, hogy valóban kilóg a lóláb az erőhasználók eddigi megjelenését illetően.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19.8 éve Mondjuk, ha lehetnek Yoda méretű Erőhasználók, akkor lehetnek óriások is. Bár tény, Bendu barátunk a méretével még a Galaxis átlagos lakóinak magasságából is kilóg, de ez is egy jópofa újítás végül is. Egy ekkora Galaxisban nem lehet mindenki ember méretű, vagy csak pár fejjel magasabb, esetleg térdig érő. Benduval Gascon tuti kijönne.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21.8 éve Átraktam az Ahsokás topikba Fulcrum írását mert az nagyobb idő távolt ölel fel.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21.8 éve Kíváncsi vagyok mikor ébred az sw.com! Nyakunkon az új évad, én meg csinálnám az epguide képet, de nagy a csend!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21.8 éve Még csak szerda van. Szerintem pénteken fog jönni valami.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21.8 éve Még csak szerda van. Szerintem pénteken fog jönni valami. Igen, de arra határozottan emlékszem, hogy az évközbeni epizódok esetén már szerdán reggelre volt fent cucc az új részről.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21.8 éve Lehet, hogy holnap reggelre kerül fel valami. Már én is nagyon várom! Végre beindul az idény.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.