Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. (szerkesztve) Nagyon izgalmasnak tűnik, épp ezért! Talán megmentik a geokat? Egyébként az előzetesből kitűnik, hogy Karina katakombáinak a bejáratánál vannak!!! :o Szerkesztve: 2017. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Az is érdekes, amit az egyik geo a porba rajzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Emlékezteti valamire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Ja és mi az a pete/tojás? Csak nem lesz esélyük Ezráéknak megmenteni a geonosisi fajt is? Erre minden esély megvan, hiszen a Vader képregények már a Rebels előtt bemutatták, hogy a geonosisiak nem haltak ki mind egy szálig. Legalább egy királynő, méghozzá nem is akármelyik királynő, túlélte a rovarirtást, szóval lehet, hogy a Vader-képergények előzménye is lesz ez az epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagy eséllyel a mai Star Wars Show keretében bejelentik hogy holnap jön a Mid-season Trailer. Vagy ha szerencsék van akkor a Show után kiadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Én annak örülnék, ha most egy teaser trailerben beharangoznák, hogy a Star Wars Show keretében bejelentik, hogy este jön egy teaser, ami a holnapi trailert harangozza be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagy eséllyel a mai Star Wars Show keretében bejelentik hogy holnap jön a Mid-season Trailer. Vagy ha szerencsék van akkor a Show után kiadják. Na, ennek örülök! Várom! Én annak örülnék, ha most egy teaser trailerben beharangoznák, hogy a Star Wars Show keretében bejelentik, hogy este jön egy teaser, ami a holnapi trailert harangozza be. Első gondolatom az volt, hogy fokozzam, mert lehetne, de rájöttem, hogy nem akarok lavinát indítani az ügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. (szerkesztve) Mid-season trailer http://www.facebook.com/StarWars/videos/709153422574617/ Szerkesztve: 2017. Január 4. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Itt van rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. (szerkesztve) Mi lesz itt, mi lesz itt! Obi vs Maul nem meglepetés, de akkor is, ez a pár másodperc is hidegrázós. A Saw + Rex páros is várós! Szerkesztve: 2017. Január 4. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Most mondjam azt, hogy én megmondtam, hogy lesz még egy trailer? Amúgy váratlanul jött. Nagyon jó lesz az évad második fele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagyon jó előzetes. Király, hogy death trooper-ek is lesznek benne. Na meg Kenobi vs. Maul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Bíztató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagyon jól nézett ki! Úgy fest, az évad második felében határozottan felgyorsulnak az események! Amúgy ez Forest Whitaker hangja volt? Nekem nem igazán hasonlított. Úgy emlékszem, azt mondták, visszatér a szerepbe. Viszont a végén milyen durva volt már Obi-wan hangja. Tökéletesen szólt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. "This deal is getting better all the time." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Aztabüdösúristenit! - Ben vs Maul - abszolút hidegrázós. Ez szerintem lesz olyan top5 jelenet, mint Ahsoka és Vader találkozása. - Úgy tűnik, a Zsivány Egyes enciklopédia tényleg lespoilerezte a Mon Mothmás részt (is), de nem baj, jó lesz őt is látni. - Mit keresnek ott egy MC80-as? Az említett enciklopédia szerint ezek még az RO idején is éppen átépítés alatt állnak. Bár lehet, hogy egy-kettő azért előtte elkészült. - Rex és Saw találkozása is érdekes lesz, két vén harcostárs. Kár, hogy Ahsoka már nincs velük. - Ahogy elnézem, ez a Geonosis-szál kemény lesz. - De a mandalore-i szál várósabb részemről. - És ahogy elnézem, Thrawn kimutatja a foga fehérjét. Az az érzésem, hogy a lázadók eme kicsin flottája szét lesz szedve. - Kár, hogy csak szombaton folytatódik, mert ha tegnap adták volna, akkor is későn lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. "You are in the wrong place" Szinkront nagyon eltalálták, olyan mint az eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Amúgy ez Forest Whitaker hangja volt? Nekem nem igazán hasonlított. Úgy emlékszem, azt mondták, visszatér a szerepbe. Nem, ugyanaz volt a hangja, aki a TCW-ben. Viszont lehet, hogy közben változik meg, mert (aki nem olvasta a Zsivány Egyes enciklopédiát, annak ez spoileres lehet a Rebelsre nézve) a geonosisi rovarirtó belégzése miatt szokott rá a vastüdőre. Bár ez kicsit ellentmond annak, hogy az RO elején is ilyen a hangja, ugyanakkor lehet, hogy akkor szándékosan változtatta meg gyengébb tónusúra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nem, ugyanaz volt a hangja, aki a TCW-ben. Az Forest Whitaker hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Az Forest Whitaker hangja. Pl 0:54-nél ez kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. (szerkesztve) Pl 0:54-nél ez kizárt. Akkor vagy a füleddel van a baj vagy nem halottad több szerepben őt, mert egyértelműen fel lehet ismerni a hangját. Szerk.:Itt egy interjú vele hasonló hangszínen. Szerkesztve: 2017. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. 2:39-nél Wullf Yularen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Akkor vagy a füleddel van a baj vagy nem halottad több szerepben őt, mert egyértelműen fel lehet ismerni a hangját. Szerk.:Itt egy interjú vele hasonló hangszínen. Nekem nincs baj a fülemmel. Ez nem az ő hangja, az tuti. Max ha digitálisan belenyúltak. Az általad belinkelt videóban teljesen más hangszínnel beszél, Saw Gerreraként. Bár 2:05 környékén valóban hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. (szerkesztve) Nekem nincs baj a fülemmel. Ez nem az ő hangja, az tuti. Max ha digitálisan belenyúltak. http://deadline.com/2016/12/star-wars-rebels-forest-whitaker-reprise-saw-gerrera-season-3-1201873959/ "You are in the wrong place" Szinkront nagyon eltalálták, olyan mint az eredeti. Stephen Stanton Szerkesztve: 2017. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. (szerkesztve) Visszatér(nek) az inkvizítor(ok)? Végül is ki más ülne egy Advanced V1-es TIE-ban? Szerkesztve: 2017. Január 4. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Thrawn mellénye hasonlít egy legends alkotáshoz: https://moseisleychronicles.files.wordpress.com/2016/09/star-wars-mist-encounter-admiral-thrawn.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagyon jó az előzetes! Így első blikkre az Obi és a Geo szálat várom nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Visszatér(nek) az inkvizítor(ok)? Végül is ki más ülne egy Advanced V1-es TIE-ban? Azok Interceptorok, sokkal jobban befele hajlik a szárnyuk, mint a V1-nek. Meg rövidebbek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. http://deadline.com/2016/12/star-wars-rebels-forest-whitaker-reprise-saw-gerrera-season-3-1201873959/ Tudom, hogy ő lesz Saw, ahogy írtam is már az első értékelésemben, épp csak ebben a trailerben, főleg az elején, nem hasonlít Whitakerre a hangja. Állíts a stílusodon, mert ban lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Tudom, hogy ő lesz Saw, ahogy írtam is már az első értékelésemben, épp csak ebben a trailerben, főleg az elején, nem hasonlít Whitakerre a hangja. Állíts a stílusodon, mert ban lesz a vége. Csak amikor szembe mész ("tuti nem ő") a tisztán halható és a feketén-fehéren leírtakkal akkor nem tudok mást tenni csak a fejemet fogni. Ebbe nem tudom megint mit kell kiakadni. És légyszíves ne fenyegess!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.