Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azért nagy kópé a csatorna, "leadunk egy dupla részt aztán akkor két hétig nuku" :). Erős a gyanúm, hogy úgy kb 24-25-én már mindenki premier előtti vetítést tarthat otthon magának ...ARRGH!:D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Azért nagy kópé a csatorna, "leadunk egy dupla részt aztán akkor két hétig nuku" :). Erős a gyanúm, hogy úgy kb 24-25-én már mindenki premier előtti vetítést tarthat otthon magának ...ARRGH!:D

Vitorlát bonts! :D

Hozzászólás ideje:

Ismetlesekrol tudunk valamit?

Műsorújság hiányában még nem, másnapra tippelném a legkorábbi ismétlést. De rövid időn belül a netre is biztos felkerül majd.

Engem egyelőre annyiban érdekel a szinkronos verzió, hogy minél korábban nézhessem magyar nyelven. De lehet, hogy Lok még a szinkronos verzió előtt megoldja a feliratot, ha ideje úgy engedi. Én valószínűleg rögtön rávetem magam az anyagra, ahogy kijön eredeti nyelven. :cool:

Hozzászólás ideje:

A korábbiak után megkaptuk a feltehetően 6. rész (már ha a Spark of Rebellion minősül majd az 1-2-nek) címét és leírását is:

Breaking Ranks

A lázadók titkos küldetés keretében egy birodalmi akadémiára küldik Ezrát (álnévvel), hogy ellopjon egy dekódert. Bejutva két új barátot szerez, Zare-t és Jai-t, akik a legjobb kadétok közt vannak. Amikor Ezra megtudja, hogy a Császár magához akarja vitetni a legjobb kadétokat, megpróbál megszökni az akadémiáról két társával. Közel a sikerhez Zare úgy dönt, maradni akar az akadémián, mert ez az egyetlen lehetősége rá, hogy megtalálja eltűnt húgát.

ez.JPG

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Mert nem is volt az.

De, az volt. Ha figyelsz is rá, fel lehet fedezni a részek "határait". Az csak később merült fel, hogy gyúrják egybe őket és küldjék moziba.

OFF: Eredetileg egy trilógiát akartak nyitánynak "Castle of Deception", "Castle of Doom" és "Castle of Salvation" címekkel, de amikor levetítették Lucasnak a kész jeleneteket, felötlött bennük, hogy ezt akár moziba is küldhetnék, mint sorozatnyitót. Ezen felbuzdulva egybevasalták a részeket és a elejére még hozzácsapták az amúgy későbbre tervezett flash-back-nek szánt "The New Padawan" epizódot.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Egy PÜ-t dobj legyszi errol reszletesen.

A TCW movie lenne a fo...mert en vagy 4 eve elkedtem,de a 2. evadnal abbahagytam.

Nem tunt fel,hogy lenne benne a filmbol....

Hozzászólás ideje:

Egy PÜ-t dobj legyszi errol reszletesen.

A TCW movie lenne a fo...mert en vagy 4 eve elkedtem,de a 2. evadnal abbahagytam.

Nem tunt fel,hogy lenne benne a filmbol....

Privát helyett inkább itt válaszolnék

Hozzászólás ideje:

Nem tekintjük 1-2 résznek mint ahogy a TCW mozit se tekintettük a sorozat első három részének.

Az egy dolog, hogy mi minek tekintjük, de gondolom nem véletlenül szerepel 1x01-02-ként számos helyen. A TCW 4. évados Maul szálat is kiadták külön DVD-n, ettől még a sorozat részeinek minősülnek. Meglátjuk, mi a hivatalos álláspont....

Hozzászólás ideje:

Nem az a hivatalos álláspont, hogy Spark of the Rebellion? Ez egy címnek tűnik és nem kettőnek. :) Mindenhol egyként emlegetik, én nem várok már hivatalosabb álláspontot ennél.

A TCW 4. évados Maul szálat is kiadták külön DVD-n, ettől még a sorozat részeinek minősülnek. Meglátjuk, mi a hivatalos álláspont....

Ja. A három részt külön-külön. Semmi köze a mostani helyzethez.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak.

DXVCyug.jpg

A gyártójuk pedig a Nynfus Cor... a Holowan Laboratories. :D

Grivi MagnaGuardjai is ott készültek.

Bunkó vagy, Bugsy! :D

Nem tudom, mennyire új hír nektek, rég nem voltam a fórumon, de itt a magyar szinkronszínészek listája: http://gyerek-vilag.blogspot.hu/2014/09/a-star-wars-lazadok-szinkronhangjai.html

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy TCW-szal ellentétben a hivatalos oldalon még semmiféle epizód-jegyzék nem jelent meg.

Pedig én már úgy vagdosnám az epguide-képeket!

Hozzászólás ideje:

Az új járműparkból eddig ezek a Gozantik tetszenek a legjobban. Már nagyon szeretném látni, milyenek harc közben, amikor lépegetőt vagy épp TIE-vadászt dobnak le a bunyóba.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Nagyon jol nez ki!Egy igzi Siiith!!! :-p

Ő nem Sith. Csak Sith-imitátor.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.