Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. (szerkesztve) Azért nagy kópé a csatorna, "leadunk egy dupla részt aztán akkor két hétig nuku" . Erős a gyanúm, hogy úgy kb 24-25-én már mindenki premier előtti vetítést tarthat otthon magának ...ARRGH! Szerkesztve: 2014. Szeptember 18. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Azért nagy kópé a csatorna, "leadunk egy dupla részt aztán akkor két hétig nuku" . Erős a gyanúm, hogy úgy kb 24-25-én már mindenki premier előtti vetítést tarthat otthon magának ...ARRGH! Vitorlát bonts! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Ismetlesekrol tudunk valamit? Műsorújság hiányában még nem, másnapra tippelném a legkorábbi ismétlést. De rövid időn belül a netre is biztos felkerül majd. Engem egyelőre annyiban érdekel a szinkronos verzió, hogy minél korábban nézhessem magyar nyelven. De lehet, hogy Lok még a szinkronos verzió előtt megoldja a feliratot, ha ideje úgy engedi. Én valószínűleg rögtön rávetem magam az anyagra, ahogy kijön eredeti nyelven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Nekem viszont nagyon bejövős ez az új típus. Nekem is. Van bennük valami elvont hatás ami tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Nekem is. Van bennük valami elvont hatás ami tetszik. Okés!Köszi! Majd meglesem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. (szerkesztve) http://www.disney.hu/star-wars/videok ezeket Ti láttátok már??? (még az első 5 perc is szinkronos....eddig csak eredetin láttam,a 7 percet) Szerkesztve: 2014. Szeptember 19. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Szerintem ezt nem nekem akartad írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Hopp.Darth Skynak ment a köszi.:-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. (szerkesztve) A korábbiak után megkaptuk a feltehetően 6. rész (már ha a Spark of Rebellion minősül majd az 1-2-nek) címét és leírását is: Breaking Ranks A lázadók titkos küldetés keretében egy birodalmi akadémiára küldik Ezrát (álnévvel), hogy ellopjon egy dekódert. Bejutva két új barátot szerez, Zare-t és Jai-t, akik a legjobb kadétok közt vannak. Amikor Ezra megtudja, hogy a Császár magához akarja vitetni a legjobb kadétokat, megpróbál megszökni az akadémiáról két társával. Közel a sikerhez Zare úgy dönt, maradni akar az akadémián, mert ez az egyetlen lehetősége rá, hogy megtalálja eltűnt húgát. Szerkesztve: 2014. Szeptember 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Nem tekintjük 1-2 résznek mint ahogy a TCW mozit se tekintettük a sorozat első három részének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Mert nem is volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. (szerkesztve) Mert nem is volt az. De, az volt. Ha figyelsz is rá, fel lehet fedezni a részek "határait". Az csak később merült fel, hogy gyúrják egybe őket és küldjék moziba. OFF: Eredetileg egy trilógiát akartak nyitánynak "Castle of Deception", "Castle of Doom" és "Castle of Salvation" címekkel, de amikor levetítették Lucasnak a kész jeleneteket, felötlött bennük, hogy ezt akár moziba is küldhetnék, mint sorozatnyitót. Ezen felbuzdulva egybevasalták a részeket és a elejére még hozzácsapták az amúgy későbbre tervezett flash-back-nek szánt "The New Padawan" epizódot. Szerkesztve: 2014. Szeptember 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Egy PÜ-t dobj legyszi errol reszletesen. A TCW movie lenne a fo...mert en vagy 4 eve elkedtem,de a 2. evadnal abbahagytam. Nem tunt fel,hogy lenne benne a filmbol.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Mocskos Birodalmi propaganda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Egy PÜ-t dobj legyszi errol reszletesen. A TCW movie lenne a fo...mert en vagy 4 eve elkedtem,de a 2. evadnal abbahagytam. Nem tunt fel,hogy lenne benne a filmbol.... Privát helyett inkább itt válaszolnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Nem tekintjük 1-2 résznek mint ahogy a TCW mozit se tekintettük a sorozat első három részének. Az egy dolog, hogy mi minek tekintjük, de gondolom nem véletlenül szerepel 1x01-02-ként számos helyen. A TCW 4. évados Maul szálat is kiadták külön DVD-n, ettől még a sorozat részeinek minősülnek. Meglátjuk, mi a hivatalos álláspont.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. (szerkesztve) Nem az a hivatalos álláspont, hogy Spark of the Rebellion? Ez egy címnek tűnik és nem kettőnek. Mindenhol egyként emlegetik, én nem várok már hivatalosabb álláspontot ennél. A TCW 4. évados Maul szálat is kiadták külön DVD-n, ettől még a sorozat részeinek minősülnek. Meglátjuk, mi a hivatalos álláspont.... Ja. A három részt külön-külön. Semmi köze a mostani helyzethez. Szerkesztve: 2014. Szeptember 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak. A gyártójuk pedig a Nynfus Cor... a Holowan Laboratories. Grivi MagnaGuardjai is ott készültek. Bunkó vagy, Bugsy! Nem tudom, mennyire új hír nektek, rég nem voltam a fórumon, de itt a magyar szinkronszínészek listája: http://gyerek-vilag.blogspot.hu/2014/09/a-star-wars-lazadok-szinkronhangjai.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Köszi, ezek új infók! Még pár új karakter nevére is fény derült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Tetszetős a névsor, bár ez a Boil Organa jó poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Érdekes, hogy TCW-szal ellentétben a hivatalos oldalon még semmiféle epizód-jegyzék nem jelent meg. Pedig én már úgy vagdosnám az epguide-képeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Még szűk két hét van vissza, van még idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Szeptember 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. (szerkesztve) Az új járműparkból eddig ezek a Gozantik tetszenek a legjobban. Már nagyon szeretném látni, milyenek harc közben, amikor lépegetőt vagy épp TIE-vadászt dobnak le a bunyóba. Szerkesztve: 2014. Szeptember 21. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Jo fajta!;-p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Nagyon jol nez ki!Egy igzi Siiith!!! :-p Remelem sok fenykard battle lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Sisakot is ír felszerelések közt az Inkvizítornak? Láttuk ezt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. (szerkesztve) Nagyon jol nez ki!Egy igzi Siiith!!! :-p Ő nem Sith. Csak Sith-imitátor. Szerkesztve: 2014. Szeptember 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.