csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Nekem ez az 514 megás mp4 van meg. A hang meg-megakad. Elég zavaró..másnál is? Remélem lesz előbb utóbb mkv vagy akár avi, mert mp4-et nem is tudok a nagy tv-n nézni... Ja és Rajmesz egyelőre nincs az ncore-on sem.-vagy rosszul kerestem.. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ja és Rajmesz egyelőre nincs az ncore-on sem.-vagy rosszul kerestem.. Ezt jó tudni. Köszi. Van valakinek amúgy disny-je? Mert gondolom azon fog menni a magyar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nekem ez az 514 megás mp4 van meg. A hang meg-megakad. Elég zavaró..másnál is? Remélem lesz előbb utóbb mkv vagy akár avi, mert mp4-et nem is tudok a nagy tv-n nézni... Ja és Rajmesz egyelőre nincs az ncore-on sem.-vagy rosszul kerestem.. Nekem pont az mkv-t nem játssza le a TV, úgyhogy én az mp4-el tökéletesen elégedett voltam. A Jake által bemásolt címre kerestem rá, nem vettem észre, hogy akadt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Van valakinek amúgy disny-je? Mert gondolom azon fog menni a magyar. Nekem van. Már reklámozzák is rajta a Rebels-t. Nem nagyon szoktam nézni a Disney-csatornát, de most, hogy indul a Rebels, valószínűleg majd csak azt nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nekem van. Már reklámozzák is rajta a Rebels-t. Nem nagyon szoktam nézni a Disney-csatornát, de most, hogy indul a Rebels, valószínűleg majd csak azt nézem. Köszi. A magyar premier mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Október 5. 9:30 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Ti melyik "virágboltból" szerváltátok a cuccot? nCore-on fent volt egy, de mire lehetőségem nyílt hozzáférni, köddé vált. Azóta felkerült egy "S01E02" verzió, ám 720p létére elég hitvány a kép minősége, és a hang is szaggat, ami számomra élvezhetetlenné teszi. Angol feliratot se találtam, így valószínű, hogy megvárom az eredeti premiert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Azt szedte le mindenki mert nincs másik verzió. Egyébként a képe nagyon jó, csak a hangja pattog néhol. A felirat hiánya viszont engem is meghátrálásra kényszerített. Pedig iszonyú jól indult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Azt hiszem várok vasárnapig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Október 5. 9:30 Hozzátenném, hogy ismétlik délután 16:10-kor valamint 21:00-kor is ugyanazon a napon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Azt szedte le mindenki mert nincs másik verzió. Egyébként a képe nagyon jó, csak a hangja pattog néhol. A felirat hiánya viszont engem is meghátrálásra kényszerített. Pedig iszonyú jól indult. Oks, így már világos. Érdekes, nálam a kép nem volt kimondottan tisztának nevezhető, sőt. Ez esetben én is megvárom a jövőhetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Pedig elvileg 720 -as, persze tömörítve de még így is nagyon jól néz ki a plazmámon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. A kép nálam is kifejezetten szép. A hang nem volt tökéletes, de igazán zavaró hiba nem volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Most akkor dupla rész lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Technikailag egy rész. A címe Spark of Rebellion. Ne bonyolítsd feleslegesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. okés,köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Klassz ez a titkos fegyver. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Már törölve is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 29. (szerkesztve) Nem hanem elfelejtettem feltöltés után közzétenni. Sajnos a videók a felkerülésük után nem lesznek egyből mindenki számára elérhetőek. Most már jó. Szerkesztve: 2014. Szeptember 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Ilyen wanted plakátok már Cad Bane esetében is voltak, de ezek se kevésbé hangulatosak. Hihetetlen, hogy itt van a gépemen a Rebels első része és nem tudom megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) ISTENCSÁSZÁR !!! Éljen a Birodalom! 8) Szerkesztve: 2014. Október 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Feltételezem, senkit nem ért váratlanul, de hivatalosan is bejelentették a sorozat 2. évadát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Hű, elég magabiztosak így, a bevezető film hivatalos bemutatása előtt egy nappal. Ez azért jó jel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Engem bevallom váratlanul ért. Kicsit féltem attól, hogy ha nem hozza az elvárt mutatókat akkor kifarolnak mögüle. Gondolom a múlt heti online premier számai/letöltései akkor elég jók lehettek ha máris ment a rendelés. Szuper hír mindenesetre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. (szerkesztve) Állati!! :clap: :yeah: Feltételezem, senkit nem ért váratlanul, de hivatalosan is bejelentették a sorozat 2. évadát. Nem semmi!És még alig látta valaki. Szerkesztve: 2014. Október 2. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Bár engem nem hoz lázba túlzottan ez a sorozat, azért szeretném megnézni a premiert. Ez most akkor mi is lesz? Film, dupla, vagy csak szimpla epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Egy negyvenöt perces film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.