Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. The pirate bay-en még mindig fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Engem is meglepett, hogy már most bejelentették a második évadot. Még azt se tudjuk hány epizódból fog állni az első. Érdekes még Henry Gilroy visszatérése, aki a TCW első két évada után távozott a stábból de most a Rebels -re megint visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Engem is meglepett, hogy már most bejelentették a második évadot. Még azt se tudjuk hány epizódból fog állni az első. Tudtommal már kiderült, hogy 16 részes lesz. Bár nekem még mindig nem egészen tiszta a számozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) jelenetekkel megspékelt Filoni-interjú: Szerkesztve: 2014. Október 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Érdekes interaktív karaktervideó: http://www.youtube.com/watch?v=1WbfB12slME Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Nagyon baró. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. jelenetekkel megspékelt Filoni-interjú: Ebben egyszerűen minden kegyetlenül el van találva! Olyan jó látni azokat a csillagrombolókat....lézerek repkednek! rohamoszagosok....áááááh! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. A negyedok rész hatása a Rebels fénykardjaira: Ebben egyszerűen minden kegyetlenül el van találva! Sok dolog el lesz még benne találva. Lézerekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Jó látni, hogy a stáb alapossága nem csökkent a TCW óta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Lattam megneztem tetszet bar sokkal job grafikaja van a TCW -nak de ahogyan eszrevettem a fobb karakterek kineznek valahogy a Wukie hat igen azokat kicsikett nemistuomm ... holnap agybafobe ismetlik 17 megy a kovetkezo a nemet disney-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Honnan lehet leszedni a 00-ás részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ha nincs nCore-od akkor lekaphatod a thepiratebay-ről is. Például innen: http://thepiratebay.se/torrent/11110309/Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.720p.mp4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Aaron mágus kitesz magáért, helyes, helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Van Ncore-om, de Rebels alatt nem találom. Erre meg vírust akar letölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Rebels címszó alatt nem is találhatod meg az nmagon, mert Lázadók címszó alatt van. De miért nem használod az evidens módon azonnal célra vezető Star Wars kifejezést, ha már egyszer Star Wars művet keresel? Vagy legalább próbálkozz be a magyar címmel. Ha egy keresőszó nem működik, érdemes újjal próbálkozni. Főcím, magyar cím ez esetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Azt írtam be, hogy Star Wars Rebels, idézőjelek nélkül. A sima Star Wars keresővel az a bajom, hogy túl sok találatot hoz. A lázadókra pedig ugyanazt hozza, mint a Rebelsre: Special The Machine in the Ghost, Secial Art Attack és S01E01-E02. Vagy az első kettő lenne a 00-ás rész? Hidd el, általában megszoktam találni mindenhol, amit keresek, de ezek csak 24 megás fájlok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Star Wars - Lázadók S01E01E02 720p Ezen a néven van fent. Fontos, hogy a keresésben a HD formátumok is ott legyenek. Egyelőre ugyanis XviD-ben még nincs fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Lattam megneztem tetszet bar sokkal job grafikaja van a TCW -nak de ahogyan eszrevettem a fobb karakterek kineznek valahogy a Wukie hat igen azokat kicsikett nemistuomm ... holnap agybafobe ismetlik 17 megy a kovetkezo a nemet disney-n Gondolom, majd fejlődni fognak. Grafikai megvalósítás terén pedig a haj, szőr elég kemény dió általában, a vízzel és a különböző ruha anyagokkal egyetemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. A szőr az tuti. Ott a Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai sorozat. Míg az Így neveld a sárkányodban majdnem minden karakteren volt valami szőrös ruha, addig a sorozatban mindenkiről eltávolították azt. Sőt, eléggé lebutították a haj, meg egyéb animációkat is. Kíváncsi leszek, milyen lesz, ha egyszer megjelenik Vader és/vagy Sidious. Köpenyes alak mindkettő, az sem olcsó mulatság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Azt írtam be, hogy Star Wars Rebels, idézőjelek nélkül. A sima Star Wars keresővel az a bajom, hogy túl sok találatot hoz. A lázadókra pedig ugyanazt hozza, mint a Rebelsre: Special The Machine in the Ghost, Secial Art Attack és S01E01-E02. Vagy az első kettő lenne a 00-ás rész? Hidd el, általában megszoktam találni mindenhol, amit keresek, de ezek csak 24 megás fájlok. Én hetente egyszer beírom az általános Star Wars-t keresésre, hogy hátha van valami újdonság(ebook vagy valami ), de sajnos nem sűrűn érkezik, szóval ha csak ezt használod akkor is az első 5ben tuti benn lesz az aktuális rész sőt abból az ötből legalább négy a különböző verziói lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. S01E01-E02 Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az. Akkor szépen megtévesztettek, hiszen ez a 00-ás rész, nem az 1-2es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Akkor szépen megtévesztettek, hiszen ez a 00-ás rész, nem az 1-2es. Ezért érdemes a képeket megnézni, esetleges leírásokat elolvasni. Sajnos az nmag feltöltői nem mindig találják el a sorozatoknál az epizódok számozását, és bár a staff keresztre feszít, ha eltolod az általuk megszabott névformátumot, ahhoz már nem veszik a fáradtságot, hogy a formátumon túl a cím helyességét is ellenőrizzék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Ezt keressétek. A méretéből ítélve jobb mint a múltheti. Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.Of.Rebellion.720p.HDTV.x264-W4F[rarbg] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Nincs mit. Már csak a felirat hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Jó hír, hogy ugyanolyan epizód guide -ok vannak mint a TCW esetén így jönni fognak a concept artok és az érdekességek is. Csoli bátyó mikor lesz guide kép? Vannak web-dl verziók is, keressétek! Szerkesztve: 2014. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Mar csak egyet kell aludni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. De ha lesz előbb felirat megnézed eredetiben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Az mar csak a premier utan lesz...de biztos megnezem a ket hetben meg parszor.Eredetiben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.