Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Minden hétfőn két rész jön ki. Egy a DisneyXD -n, a másik pedig valami fizetős helyen (Disney, iTunes?). Közben a Disney Chanel -en is elkezdték vetíteni a részeket és a nézettségük ott kiugróan magas. 2-2,5 millió néző. A DisneyXD -n ez csak 600K-1M között van. Érik egy csatorna váltás.

Hozzászólás ideje:

Ez durva. A Disney Channelen olyan nagy az érdeklődés a sorozat iránt, hogy az ismétlések simán beverekszik magukat a legjobbak közé. Ilyen eredményeket a Clone Wars a harmadik évad után a premiereknél se nagyon tudott hozni.

Ezután tényleg váltani kéne. Ugyanakkor a DisneyXD-n a 0,9 milliós nézettség után az esés szerintem előrelátható volt. Sokan valszeg az ABC-s vetités okán nézték csak meg a következő Rebels részt, de aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba és ahogy korábban se nézték a DisneyXD-t ugy ezután se kezdték el követni.

Hozzászólás ideje:

Kevesebb háztartásban érhető el az XD. Ezzel a sorozattal akartak reklámot csinálni neki. az XD -hez mérten a Rebels szép számokat produkál, de ha lehet ennél sokkal többet is szakítani, akkor nem látom értelmét miért hagynák az XD -n. A pénz kérdésében egyetértünk. A világgal már most sincs baj, inkább több lényt és épületet lehetne belevinni.

Hozzászólás ideje:

Látom már szóba került, hogy a sorozat még az első évad felénél sem jár, és iszonyú színvonalas és izgalmas az egész, a nosztalgia faktorról nem is szólva, a PT-re való visszautalások pedig abszolút üde színfoltot kölcsönöznek neki.

Emberek, mi lesz itt, ha komolyan beindulnak az események, ha már most ilyen véleménnyel vagyunk a Rebels-ről?

Sejtettem ám én, hogy nem kell különösebben aggódni a tulajdonosváltás miatt. Örülök, hogy igazolódni látszik az optimizmusom. :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy lemaradtam, de tudjuk már, hogy hány részes lesz az évad?

Még a sorozat indulása előtt valamikor Filoni lenyilatkozta, hogy 16. Ha jól rémlik...

SZERK.: vagy lehet Kinberg mondta, már nem tudom

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Szerintem pont hogy nem lesz csatorna váltás, hisz ha mindkét csatornán hozza a relatív jó eredményt, akkor jó azzal nincs semmi baj. Ha van egy kecském és egy tehenem, amik mindig jóllaknak és hozzák a várt tej mennyiséget, akkor nem lövöm le a kecskét, csakhogy a tehén még többet ehessen

Hozzászólás ideje:

Még a sorozat indulása előtt valamikor Filoni lenyilatkozta, hogy 16. Ha jól rémlik...

SZERK.: vagy lehet Kinberg mondta, már nem tudom

Nekem is 16 rémlik.

Köszi. Ez azért nem 22, de lesz még pár rész. És ha a színvonal nem csökken, akkor nagyon el leszünk kényeztetve.

Hozzászólás ideje:

Szerintem pont hogy nem lesz csatorna váltás, hisz ha mindkét csatornán hozza a relatív jó eredményt, akkor jó azzal nincs semmi baj. Ha van egy kecském és egy tehenem, amik mindig jóllaknak és hozzák a várt tej mennyiséget, akkor nem lövöm le a kecskét, csakhogy a tehén még többet ehessen

A csatornacsere nem is azt jelentené, hogy onnantól csak a Disney Channelen menne a sorozat, hanem hogy ott lenne a premier.

Hozzászólás ideje:

Dehát ugye a klónokat ( prequel és klasszi trilógiákban egyaránt szereplőket) azért találták ki mert értelmesebbek, kezdeményezőbbek, szóval jobb harcosok mint a harci droidok.

Szerintem gondold át ezt kicsit jobban. ;)

A PT klónjainak már nem sok közük lehet az OT rohamosztagosaihoz, mert fokozatosan lecserélték őket egyszerű sorozott katonákra. A Birodalom már aligha rendelt újabb klónokat Kamino-ról (ennek valószínű okairól több helyen volt már szó), a PT-ban szereplők pedig már túl öregek lennének az OT-ra. A Rebels pedig erre a tézisre erősített rá, miszerint akkortájt a birodalmi seregben már nemigen voltak klónok.

Ezen mindenféleképpen javítani kell. Én sem favorizálom a véres páncélban kegyetlenkedő, a birodalom valódi arcát megmutató rohamosztagosokat, de azért ne csináljunk belőlük bohocot, mert ha azt láttam volna Csubbakától, hogy úgy csapkodja óket szanaszéllyel mint Zeb a Rebelsbe, akkor elfogadom, de ezt még Ő sem csinálta. Kicsit burleszk szerű véleményem szerint.

Egyetértünk abban, hogy e téren van még hova fejlődni. Nekem is vannak kritikus meglátásaim ebben a témában, de pusztán emiatt nem írnám le a sorozatot. Abban is igazat adok, hogy esetenként az OT-hoz viszonyítva is feltűnő a jelenség, de ettől még alapvetően ugyanazon "mechanikát" testesíti meg, mint amit ott is láttunk. Ezért nagyon furcsa, amikor kifejezetten az OT-hoz húzó rajongók pont ebbe kötnek bele.

Hozzászólás ideje:

Ez már a tv soroztok velejáróa. Aprópénzre váltják a mozifilmeket így egyes dolgok feknagyítódnak vagy épp elbagatelizálódnak. A tcw pl. a fénykrdhasználtot tette súlytalanná mert folyton villogtak a szablyák. A rebelsben ez pont ellenkezőleg van egyelőre. Viszont az OT ből származó rohamoszi bénázás itt szükségszerűen több teret kap.

Hozzászólás ideje:

Ez hatalmas! Valaki photoshoppal kicsit megigazította Aresko bőrének a színét. Milyen jóképű és jóságos tiszt lett hirtelen a hullaképű birodalmiból.

1416016251824.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

A mai adás után a disney chanellen volt egy montázs, ahol a PT képeivel egy hang elmesélte az egész történetet ami a rebelst megelőzi. Tök jó volt! És látszik a tudatos építkezés és az új generáció megismertetési szándéka.

Hozzászólás ideje:

Engem is meglepett anno mert abszolút nem számítottam rá. Valaki felrakhatná ezt is letöltésre. :)

Igen, nekem is eszembe jutott, hogy elférne ez a kis kedvcsináló a Rebels-mappámban!

Hozzászólás ideje:

Az Empire Day topikba beírtam már de azt egyelőre még kevesen olvassák úgyhogy ide is berakom. Egy Lucasfilmes ürge (Matt Martin) megerősítette, hogy a Rebels első évad összesen -a pilot film nélkül- 13 részes lesz.

Amikor májusban azt nyilatkozták hogy 16 epizód lesz az úgy jött ki, hogy a rövid specialok összevonva voltak 1 rész, a Spark of Rebellion 2 plusz erre jön rá a további 13 epizód.

Hozzászólás ideje:

Az Empire Day topikba beírtam már de azt egyelőre még kevesen olvassák úgyhogy ide is berakom. Egy Lucasfilmes ürge (Matt Martin) megerősítette, hogy a Rebels első évad összesen -a pilot film nélkül- 13 részes lesz.

Amikor májusban azt nyilatkozták hogy 16 epizód lesz az úgy jött ki, hogy a rövid specialok összevonva voltak 1 rész, a Spark of Rebellion 2 plusz erre jön rá a további 13 epizód.

Hát ez nem túl sok, de kösz az infót. A 40 perc/rész tipusú sorozatok szoktak ilyen kevés epizódszámmal dolgozni, de azért ne szomorkodjunk;

az anyag inkább legyen igényes és tömör(kevesebb) mint vontatott töltelék epizódokkal tele ötlettelenül.

Hozzászólás ideje:

Valahogy nem is tartottam "szalonképesnek" a 16 részes évadot, egyszerűen kilógott a sorból. Most már végre tudjuk, hogy a jól elterjedt és működőképes 13 rész/évad-os formulával van dolgunk.

Hozzászólás ideje:

Én se nagyon értem. A sorozat eddigi menetét elnézve még benne lenne jó pár rész.

Sajnos a költségvetés egyértelműen csak a TCW töredéke, ami miatt (ha nem akartak túl sokat leadni a minőségből) sajnos az epizódszámot kellett csökkenteniük. Inkább kevesebb epizód legyen, de megfelelő minőségben, mint sok de annál roszabb minőségben. Ennek a sorozatnak az egyetlen problémája, hogy kevésből gazsálkodnak. Bizonyára összeültek és megbeszélték, miként tudják tartani a TCW diktálta technikai folytonosságot és akkor valaki az asztalra csapott; 22 helyett jó lesz a kevesebb rész is, csak a minőséget, csak azt tartsuk meg.

És sajnos még így is érezni, hogy szűk keretek között mozogtak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.