Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Jöjjön egy kis meglepi. Kijött a Disney XD a nézettségi számaival. A Rebelst 33 millióan látták az évadban. Nem tudom ez hogy jött ki, de nagyon sok. Disney XD nézettségi adatok. Beleszámolták a Disney Channeles ismétléseket. Mondjuk igy is furán nagynak tűnik ez a szám, de ez legyen a legnagyobb baj. Ha az a kommunikációs irányvonal hogy a Rebels a Disney XD csúcsa, akkor az azt hiszem jó jel a sorozat hosszútávú jövőjére nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Én is erre gondoltam, és lényegében mindegy is ha ez jót jelent a sorozat számára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Lehet tudni, hogy meddig kell majd várni az új évadra? Remélem, nem októberig. On December 11, 2014, it was announced that the premiere episode of season two will debut at Celebration Anaheim in April 2015. Talán hamarabb, mint gondolnánk. Szerkesztve: 2015. Április 5. - starkiller94 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Akkor mire jön az EPVII ,már le is megy a 2. évad... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Akkor mire jön az EPVII ,már le is megy a 2. évad... Gondolom ez nem véletlen, hisz semmi sem tompíthatja az ep7-re szánt figyelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. (szerkesztve) A 12. rész előzetese Szerkesztve: 2015. Április 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Most, hogy lezártuk az első évadot (persze a magyar csatornán még fut), jöhet jövőhéten a második évad első része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Most, hogy lezártuk az első évadot (persze a magyar csatornán még fut), jöhet jövőhéten a második évad első része. Nem lenne rossz! Egy pillanatra azthittem, hogy komoly.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Pedig komoly. A celebrationön leadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. (szerkesztve) Pedig komoly. A celebrationön leadják. Jah, igaz én is csak az előző hsz-ed után néztem meg mikor is lesz, hogy viccelsz-e vagy sem Szerkesztve: 2015. Április 12. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Pedig komoly. A celebrationön leadják. És ez mit jelent nekünk mezei halandóknak? Mikor indul televíziós küldetésre a 2. évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Pár nap és megtudjuk. A jövőhét maga lesz a kánaán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Pár nap és megtudjuk. A jövőhét maga lesz a kánaán. Az biztos! Lehet, hogy rebels 201-et először mozis minőségben láthatunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Ilyen még nem volt szóval miért ne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Csodás volna ha már a héten láthatnánk a második évad első részét, legyen így! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Én úgy terveztem,hogy a héten már látjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. http://www.youtube.com/watch?v=A95hoVWUxhE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. 13.rész mi? Jaj nekem ez a számozáss.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. (szerkesztve) Tessék, számozás! A kép az nmagról van, mint látható a számozás körüli variálás a release-eket is rendesen megkavarta. Nyilván a magyar Disney Channel is áldozata lett ennek a számozásos mizériának. Reméljük, hogy a 2. évadnál már nem lesz ilyen 'baki'. Bár, őszintén megvallva engem különösebben nem zavart. Tudtam követni, hogy mikor mi van. Szerkesztve: 2015. Április 15. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Én is tudtam követni Riddick, ne érts félre. Csak mindig fogtam a fejem mikor az nmagon vagy másutt vitatkoztaka a kommentekben.. A 2. Évadra kizárt a kavarás, ha csak nem lesz annak is 0.része.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Úgy érzem izgalmas évadnak nézünk elébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Nagyon allat ez a "plakat" :vastaps: De vajon ki lesz az a misztikus telefonalo alak? Ncoreon tenyleg vicces amit muvelnek! Szerkesztve: 2015. Április 16. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nagyon jók. Egyébként bíztam még anno az elkezdése előtt a Rebels sikerében, de hogy ennyire jó lesz, arra még véletlenül sem gondoltam. A 2. évadban érzésem szerint minden szinten sebességet váltanak. Nagyon durva lesz, már nagyon várom. Nem sírnék, ha valóban már ebben a hónapban indulna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Vader durvulni fog. Láthatóan rá és Ahsokára lesz kihegyezve a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Lehet tudni hogy mikor jön az évadpremier a Celebration-ön? Vajon erről is lesz stream? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Lehet tudni hogy mikor jön az évadpremier a Celebration-ön? Vajon erről is lesz stream? Csodálkoznék! Bár tegnap óta semmin sem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. (szerkesztve) Itt egy jobb kép a 2. évados poszterről: Szerkesztve: 2015. Április 17. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Piszok vagány ez a poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Csúcs ez a poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. (szerkesztve) Elképesztően jó. Nagyon kíváncsa vagyok mi lesz itt... Szerkesztve: 2015. Április 17. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.