mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Még nincs premierdátum. Tavasszal kezdik forgatni Magyarországon. 2020-ra tippelem. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Közben kiment a fejemből megírni, hogy Charlotte Rampling is csatlakozott a gárdához Mohiam szerepében. De ami lényegesebb, hogy Oscar Isaac csatlakozhat a gárdához Leto szerepében! 1 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Úgy néz ki hogy Javier Bardem is beszáll a buliba hogy Stilgar szerepében törzsének élén Atreides segítségére legyen. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Úgy néz ki, hogy az évtized egyik nagy szereposztását hozzák össze ehhez a filmhez. Mivel még mindig márciusi a forgatás kezdete, most már igyekezniük kell a maradék szereplők megtalálásával. Csani esetében Zendayáról pletykálnak. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Az új Dűne film készítése felkeltette az érdeklődésemet a Dűne művek iránt. Könyvekben még nem gondolkozok mert így is hegyekben áll már itthon azok a könyvek amiket elakarok olvasni. Elsősorban a két mini sorozat érdekel ami a 3 könyvet dolgozza fel. Az lenne a kérdésem ez a két sorozat mennyire jó feldolgozás a könyvekhez képest? Érdemes-e megnézni olyannak aki nem ismeri a könyveket? Tudom hogy eléggé low-budget feldolgozások, főleg az első. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Szerintem érdemes megnézni, főleg a sima Dűnét. Ugyan tényleg nagyon tévéfilm érzete van (végül is, az is mindkettő ), de közelebb állnak a könyvekhez, mint a Lynch-féle ámokfutás. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Eddig így néz ki a Dűne szereposztása. 5 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Duncan Idaho bejelentését várom, nem kicsit. Jöhetne már... Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Jason Momoa is csatlakozott a filmhez. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Jah, reggel láttam én is. Oké, csak miért pont ebben a szerepben?! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. (szerkesztve) 2020. november 20. a premier dátuma: https://variety.com/2019/film/news/dune-reboot-release-date-november-2020-1203141604/ Szerkesztve: 2019. Február 16. - MissKarrde 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. 18 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Jah, reggel láttam én is. Oké, csak miért pont ebben a szerepben?! Szerintem nem rossz választás. Momoa ugyan nem egy nagy színész, de Idaho szerepe nem is követel meg ilyet, ugyanakkor Duncan kardmester, szóval a színésztől megkövetel némi fizikumot és harcművészetet, Momoa meg mindkettőben ott van a toppon. Ha megszabadulna ettől az ősember külsőtől, az lenne az igazi, mert ez valóban nem illik Idaho karakteréhez. Viszont anélkül én simán elfogadom Idahónak. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Nekem Duncan pont olyan, mint Oscar Isaac, aki sajnos nem ezt a szerepet kapta - pedig ha nem állnak meg ennél a könyvnél, akkor igazán lényeges, hogy kinél landolt a szerep. Belefutottam twitteren egy szereposztás átvariálásba, és ott is hasonlóan átadnák Isaacnak a karaktert, de végül is nem én vagyok a rendező Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek. 1 2 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 1 perccel korábban, Fulcrum írta: Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek. Azt az egit neki Ez saját fotó? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Lassan elő kéne vennem újra a Dűne univerzumot is. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 10 perccel korábban, Bomarr írta: Azt az egit neki Ez saját fotó? Sajnos nem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Honnan van a fotó? TC elvileg a The French Dispatch című filmet forgatja Franciaországban, bár onnan könnyű átugrani egy napra Bp-re Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 1 órával korábban, MissKarrde írta: Honnan van a fotó? TC elvileg a The French Dispatch című filmet forgatja Franciaországban, bár onnan könnyű átugrani egy napra Bp-re Innen van. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Köszi Közben ránéztem a twitterre, és rögtön megvolt a forrás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. A The Dark Knight "paranoid szkizofrenik" álhekusát is jegyző David Dastmalchian lesz Piter De Vries. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Én is belefutottam a hírbe. És még egy rakat szerep kiosztásáról nem hallottunk. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Rog írta: A The Dark Knight "paranoid szkizofrenik" álhekusát is jegyző David Dastmalchian lesz Piter De Vries. Ezt a palit,ha meglátom egyből a Fogságban jut eszembe. Eléggé emlékezetes jelenetei vannak még,ha mellékkarakter is. Eszméletlen,hogy tudja hozni ezeket a paranoid negatív szerepeket. A Dűnében Piter De Vries mennyire illik hozzá ? Már aki olvasta a regényt. Szerkesztve: 2019. Február 21. - Dzséjt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Piter egy rendkívül eszes, de amorális szadista, méregkeverő, melanzsfüggő gyilkos, szóval elég jól passzol a szerepre. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 13 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Piter egy rendkívül eszes, de amorális szadista, méregkeverő, melanzsfüggő gyilkos, szóval elég jól passzol a szerepre. Az igen akkor úgy érzem a legjobb embert találták meg a szerepre A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 15 perccel korábban, Kargarosz írta: A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Sanszos, Piter a könyvben is elég emlékezetes karakter. Spoiler Lényegében az egész Atreides ház lezúzása az ő tervei alapján ment végbe, a halála pedig egy igazán ütős pillanat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 5 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Az igen akkor úgy érzem a legjobb embert találták meg a szerepre A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Így van, duplán is Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 18. Hozzászólás ideje: 2019. Március 18. Ezt a Dűne filmet átlehetne nevezni Avengers of Hollywood-ra. Az eddigi félelmetes szereplőgárdához csatlakozott Hans Zimmer is aki filmzenéjét fogja szerezni, jah és amúgy ma elkezdődött a forgatás. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. (szerkesztve) Közben újabb színészek kerültek be a projektbe: Chen Chang mint Yueh, és Stephen Henderson, valószínűleg Hawat lesz, ez még nem megerősített hír. Szerkesztve: 2019. Március 19. - MissKarrde Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.