mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Még nincs premierdátum. Tavasszal kezdik forgatni Magyarországon. 2020-ra tippelem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 29. Közben kiment a fejemből megírni, hogy Charlotte Rampling is csatlakozott a gárdához Mohiam szerepében. De ami lényegesebb, hogy Oscar Isaac csatlakozhat a gárdához Leto szerepében! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Úgy néz ki hogy Javier Bardem is beszáll a buliba hogy Stilgar szerepében törzsének élén Atreides segítségére legyen. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Úgy néz ki, hogy az évtized egyik nagy szereposztását hozzák össze ehhez a filmhez. Mivel még mindig márciusi a forgatás kezdete, most már igyekezniük kell a maradék szereplők megtalálásával. Csani esetében Zendayáról pletykálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Az új Dűne film készítése felkeltette az érdeklődésemet a Dűne művek iránt. Könyvekben még nem gondolkozok mert így is hegyekben áll már itthon azok a könyvek amiket elakarok olvasni. Elsősorban a két mini sorozat érdekel ami a 3 könyvet dolgozza fel. Az lenne a kérdésem ez a két sorozat mennyire jó feldolgozás a könyvekhez képest? Érdemes-e megnézni olyannak aki nem ismeri a könyveket? Tudom hogy eléggé low-budget feldolgozások, főleg az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 3. Szerintem érdemes megnézni, főleg a sima Dűnét. Ugyan tényleg nagyon tévéfilm érzete van (végül is, az is mindkettő ), de közelebb állnak a könyvekhez, mint a Lynch-féle ámokfutás. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Eddig így néz ki a Dűne szereposztása. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Duncan Idaho bejelentését várom, nem kicsit. Jöhetne már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Jason Momoa is csatlakozott a filmhez. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Jah, reggel láttam én is. Oké, csak miért pont ebben a szerepben?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. (szerkesztve) 2020. november 20. a premier dátuma: https://variety.com/2019/film/news/dune-reboot-release-date-november-2020-1203141604/ Szerkesztve: 2019. Február 16. - MissKarrde 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 16. 18 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Jah, reggel láttam én is. Oké, csak miért pont ebben a szerepben?! Szerintem nem rossz választás. Momoa ugyan nem egy nagy színész, de Idaho szerepe nem is követel meg ilyet, ugyanakkor Duncan kardmester, szóval a színésztől megkövetel némi fizikumot és harcművészetet, Momoa meg mindkettőben ott van a toppon. Ha megszabadulna ettől az ősember külsőtől, az lenne az igazi, mert ez valóban nem illik Idaho karakteréhez. Viszont anélkül én simán elfogadom Idahónak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Nekem Duncan pont olyan, mint Oscar Isaac, aki sajnos nem ezt a szerepet kapta - pedig ha nem állnak meg ennél a könyvnél, akkor igazán lényeges, hogy kinél landolt a szerep. Belefutottam twitteren egy szereposztás átvariálásba, és ott is hasonlóan átadnák Isaacnak a karaktert, de végül is nem én vagyok a rendező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek. 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 1 perccel korábban, Fulcrum írta: Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek. Azt az egit neki Ez saját fotó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Lassan elő kéne vennem újra a Dűne univerzumot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 10 perccel korábban, Bomarr írta: Azt az egit neki Ez saját fotó? Sajnos nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Honnan van a fotó? TC elvileg a The French Dispatch című filmet forgatja Franciaországban, bár onnan könnyű átugrani egy napra Bp-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. 1 órával korábban, MissKarrde írta: Honnan van a fotó? TC elvileg a The French Dispatch című filmet forgatja Franciaországban, bár onnan könnyű átugrani egy napra Bp-re Innen van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Köszi Közben ránéztem a twitterre, és rögtön megvolt a forrás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. A The Dark Knight "paranoid szkizofrenik" álhekusát is jegyző David Dastmalchian lesz Piter De Vries. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Én is belefutottam a hírbe. És még egy rakat szerep kiosztásáról nem hallottunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Rog írta: A The Dark Knight "paranoid szkizofrenik" álhekusát is jegyző David Dastmalchian lesz Piter De Vries. Ezt a palit,ha meglátom egyből a Fogságban jut eszembe. Eléggé emlékezetes jelenetei vannak még,ha mellékkarakter is. Eszméletlen,hogy tudja hozni ezeket a paranoid negatív szerepeket. A Dűnében Piter De Vries mennyire illik hozzá ? Már aki olvasta a regényt. Szerkesztve: 2019. Február 21. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Piter egy rendkívül eszes, de amorális szadista, méregkeverő, melanzsfüggő gyilkos, szóval elég jól passzol a szerepre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 13 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Piter egy rendkívül eszes, de amorális szadista, méregkeverő, melanzsfüggő gyilkos, szóval elég jól passzol a szerepre. Az igen akkor úgy érzem a legjobb embert találták meg a szerepre A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 15 perccel korábban, Kargarosz írta: A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Sanszos, Piter a könyvben is elég emlékezetes karakter. Spoiler Lényegében az egész Atreides ház lezúzása az ő tervei alapján ment végbe, a halála pedig egy igazán ütős pillanat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 22. 5 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Az igen akkor úgy érzem a legjobb embert találták meg a szerepre A másik meg úgy érzem akkor lesz még egy igazán emlékezetes karaktere. Így van, duplán is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 18. Ezt a Dűne filmet átlehetne nevezni Avengers of Hollywood-ra. Az eddigi félelmetes szereplőgárdához csatlakozott Hans Zimmer is aki filmzenéjét fogja szerezni, jah és amúgy ma elkezdődött a forgatás. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. (szerkesztve) Közben újabb színészek kerültek be a projektbe: Chen Chang mint Yueh, és Stephen Henderson, valószínűleg Hawat lesz, ez még nem megerősített hír. Szerkesztve: 2019. Március 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.