Hozzászólás ideje: 2007. Január 21.18 éve az ep.III képes enciklopédiáját honnan tudnám beszerezni? tudna nekem valaki segíteni?
Hozzászólás ideje: 2007. Január 21.18 éve Elképzelhető, hiszen még van az Outbound Flight és a Jedi Akadémia-trilógia befejező része is. Mármint hogy az Outbound még a Labyrinth előtt jön?
Hozzászólás ideje: 2007. Január 21.18 éve Mármint hogy az Outbound még a Labyrinth előtt jön? Remélem
Hozzászólás ideje: 2007. Január 21.18 éve Örülök neki, hogy kiadják az ep3 körül játszodó könyveket.Úgy teljes a story ,ha tudjuk mi volt közvetlenül elötte, és utána.A Dark Lordban kell lennie a Jedik felkutatásának(amit Obi-wan mesélt Luke-nak).
Hozzászólás ideje: 2007. Február 1.18 éve nem is értem, h miért nem jelentettek meg itthon prequel érába tartozó regényeket (persze a filmregényeken kívül ) , csak azt a kettőt. ez nagyon szomorú. pedig szerintem az epI, II, III-hoz kapcsolódó regények biztos jobban fogynának, mint ezek az újrakiadott, már nálunk tíz (vagy több) éve, korábban megjelent epVI után játszódó regények. engem már nagyon érdekelnének a James Luceno-féle könyvek. jelenjenek meg itthon minél hamarabb!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 5.18 éve Nem tudjátok pontosan mikor jelenik meg az ep 3 körül játszodó két regény?Az egyik a Gonosz labirintusa a másik azt hiszem a Darth Vader felemelkedése.Azt mondták idén megjelenik magyarul.De az idén tág fogalom, nincs valami közelebbi dátum?Akár hónap?Azért kérdem nehogy lemaradjak róla.Nem veszem észre a könyvesnél stb.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 5.18 éve Nem tudok konkrét dátumról. A másik fórum hírek szekcióban szoktak ilyesmiről írni, ha látok bármit, akkor szólok
Hozzászólás ideje: 2007. Április 5.18 éve Sajnos még a kiadó honlapján is csak az van, hogy előkészületben.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Akkor várhatunk még egy jó darabig Tényleg, oda is érdemes néha benézni, mert kirakják az ilyen infókat.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Szerintem csak úgy november-december körül fognak kijönni magyarul... De nem baj, egy orosz SW-s oldalon nemrég elkezdtem olvasni a Dark Lordot angolul. Még csak a harmadik fejezetben tartok valahol, az egész asszem olyan ötvenvalahány fejezet, és nem három részből áll, mint a ROTS-regény, hanem négyből + egy epilógusból.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Csak azt nem tudom, hogy az ep.III képes enciklopédiáját honnan lehetne beszerezni . Már sok helyen kerestem, de már 2005 július végén is úgy volt, hogy lemaradtam róla. mindig elszomorít ha eszembe jut az a képes enciklopédia
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Jee, én nem is tudtam hogy megjelenik.Járom is az örömtáncot! Nekem a IV-V-VI filmek enciklopédiája, és az EpI-é kéne.Az utóbbit csak azért mert ami megvan nagyon rossz állapotban van.Az EpIII-at pár hónapja láttam egy antikváriumban.Én még premier előtt vettem meg olcsóbban, mint sokan mások.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve pár hónapja láttam egy antikváriumban. Ez jó hír! Milyen antikvárium volt az? És netes antikváriumos oldalról meg lehet még rendelni?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Ez jó hír! Milyen antikvárium volt az? És netes antikváriumos oldalról meg lehet még rendelni? Újpesten volt valamelyik főúton, csak erre emlékszek. Egyébként ennek az enciklopédiának a színvonala szerintem alulmarad a többi kiadványhoz képest/más az író-szerkesztő/.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Egyébként ennek az enciklopédiának a színvonala szerintem alulmarad a többi kiadványhoz képest/más az író-szerkesztő/. Az biztos, sok benne a félreírás meg az ellentétes infó. Nekem az ep2-é kéne, mivel az sajnos idehaza nem jelent meg. Na meg az, amelyik mostanában fog amcsiban kijönni, amelyben egyben van mind a hat rész, plusz kiegészítették. Ebből még kéne a helyszínekkel és a járművekkel foglalkozó könyvek is.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 6.18 éve Nekem az ep2-é kéne, mivel az sajnos idehaza nem jelent meg. Mármint a fantasztikus gépezetekre gondolsz ezalatt?Mert az EpII-es enciklopédia megjelent Mo-n, meg is van.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Az Ep.I képes enciklopédiája nekem is megvan, szerencsére még jó állapotban. A III. részből csak a gépezetes enciklopédia van meg.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2.18 éve A Szukits kiadó oldalán láttam, hogy James Luceno könyve, A gonosz labirintusa hamarosan megjelenik, magyarul!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2.18 éve (Hát én épp most éltem föl az utolsó könyvre szánt tartalékomat, éljan a Mogorva nyár! Mire hazajöttem a könyvvel, rekesz- vigyorgó-, itthon meg fetrengőizomlázam lett.)
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24.18 éve Na, már meg is jelent James Luceno könyve: A gonosz útvesztője! Hálás köszönet azoknak, akik ajánlót írtak a kiadónak!
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24.18 éve Na, már meg is jelent James Luceno könyve: A gonosz útvesztője! Hálás köszönet azoknak, akik ajánlót írtak a kiadónak! "Végre, valami eredmény!"
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25.18 éve Ma egy-két helyen megnézem, hátha megkapom valahol. Ha nem, akkor jövő héten jön a bookline boltok egyike. Majd írok, hogy a kezemben van-e
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25.18 éve Inkább venném meg a boltban Sajna ma nem láttam, de talán jövő héten megpróbálom az egyik bookline könyvesboltban. Vagy megrendelem, aztán kérek személyes átvételt.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25.18 éve Ma az Alexandrában néztem meg, de sajnos nem jártam sikerrel.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 27.18 éve Este, ha lett volna időm, megnéztem volna én is ott is, de majd a hétvégén pótolom ezt Remélem, lesz. Szerkesztve: 2007. Augusztus 27.18 éve - MissKarrde
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.