Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Figyelemmel követed az EU-t? 70 felhasználó szavazott

1. 1. Figyelemmel követed az EU-t?

• igen
      43
    • nem
      15

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

az ep.III képes enciklopédiáját honnan tudnám beszerezni? tudna nekem valaki segíteni? :P

Hozzászólás ideje:
Elképzelhető, hiszen még van az Outbound Flight és a Jedi Akadémia-trilógia befejező része is.

Mármint hogy az Outbound még a Labyrinth előtt jön?

Hozzászólás ideje:

Örülök neki, hogy kiadják az ep3 körül játszodó könyveket.Úgy teljes a story ,ha tudjuk mi volt közvetlenül elötte, és utána.A Dark Lordban kell lennie a Jedik felkutatásának(amit Obi-wan mesélt Luke-nak).

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

nem is értem, h miért nem jelentettek meg itthon prequel érába tartozó regényeket (persze a filmregényeken kívül :) ) , csak azt a kettőt. ez nagyon szomorú. pedig szerintem az epI, II, III-hoz kapcsolódó regények biztos jobban fogynának, mint ezek az újrakiadott, már nálunk tíz (vagy több) éve, korábban megjelent epVI után játszódó regények. engem már nagyon érdekelnének a James Luceno-féle könyvek. jelenjenek meg itthon minél hamarabb!

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudjátok pontosan mikor jelenik meg az ep 3 körül játszodó két regény?Az egyik a Gonosz labirintusa a másik azt hiszem a Darth Vader felemelkedése.Azt mondták idén megjelenik magyarul.De az idén tág fogalom, nincs valami közelebbi dátum?Akár hónap?Azért kérdem nehogy lemaradjak róla.Nem veszem észre a könyvesnél stb.

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak úgy november-december körül fognak kijönni magyarul... :)

De nem baj, egy orosz SW-s oldalon nemrég elkezdtem olvasni a Dark Lordot angolul. Még csak a harmadik fejezetben tartok valahol, az egész asszem olyan ötvenvalahány fejezet, és nem három részből áll, mint a ROTS-regény, hanem négyből + egy epilógusból.

Hozzászólás ideje:

Csak azt nem tudom, hogy az ep.III képes enciklopédiáját honnan lehetne beszerezni :) . Már sok helyen kerestem, de már 2005 július végén is úgy volt, hogy lemaradtam róla. :D:) mindig elszomorít ha eszembe jut az a képes enciklopédia :D

Hozzászólás ideje:

Jee, én nem is tudtam hogy megjelenik.Járom is az örömtáncot!

Nekem a IV-V-VI filmek enciklopédiája, és az EpI-é kéne.Az utóbbit csak azért mert ami megvan nagyon rossz állapotban van.Az EpIII-at pár hónapja láttam egy antikváriumban.Én még premier előtt vettem meg olcsóbban, mint sokan mások.

Hozzászólás ideje:
pár hónapja láttam egy antikváriumban.

:) Ez jó hír! Milyen antikvárium volt az? És netes antikváriumos oldalról meg lehet még rendelni?

Hozzászólás ideje:
:) Ez jó hír! Milyen antikvárium volt az? És netes antikváriumos oldalról meg lehet még rendelni?

Újpesten volt valamelyik főúton, csak erre emlékszek.

Egyébként ennek az enciklopédiának a színvonala szerintem alulmarad a többi kiadványhoz képest/más az író-szerkesztő/.

Hozzászólás ideje:
Egyébként ennek az enciklopédiának a színvonala szerintem alulmarad a többi kiadványhoz képest/más az író-szerkesztő/.

Az biztos, sok benne a félreírás meg az ellentétes infó.

Nekem az ep2-é kéne, mivel az sajnos idehaza nem jelent meg. Na meg az, amelyik mostanában fog amcsiban kijönni, amelyben egyben van mind a hat rész, plusz kiegészítették. Ebből még kéne a helyszínekkel és a járművekkel foglalkozó könyvek is.

Hozzászólás ideje:
Nekem az ep2-é kéne, mivel az sajnos idehaza nem jelent meg.

Mármint a fantasztikus gépezetekre gondolsz ezalatt?Mert az EpII-es enciklopédia megjelent Mo-n, meg is van.

Hozzászólás ideje:

Az Ep.I képes enciklopédiája nekem is megvan, szerencsére még jó állapotban.

A III. részből csak a gépezetes enciklopédia van meg.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Szukits kiadó oldalán láttam, hogy James Luceno könyve, A gonosz labirintusa hamarosan megjelenik, magyarul! :clap:

Hozzászólás ideje:

(Hát én épp most éltem föl az utolsó könyvre szánt tartalékomat, éljan a Mogorva nyár! Mire hazajöttem a könyvvel, rekesz- vigyorgó-, itthon meg fetrengőizomlázam lett.)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na, már meg is jelent James Luceno könyve: A gonosz útvesztője! :D

Hálás köszönet azoknak, akik ajánlót írtak a kiadónak! :D

Hozzászólás ideje:

Ma egy-két helyen megnézem, hátha megkapom valahol. Ha nem, akkor jövő héten jön a bookline boltok egyike. Majd írok, hogy a kezemben van-e :D

Hozzászólás ideje:

Inkább venném meg a boltban :D Sajna ma nem láttam, de talán jövő héten megpróbálom az egyik bookline könyvesboltban. Vagy megrendelem, aztán kérek személyes átvételt.

Hozzászólás ideje:

Este, ha lett volna időm, megnéztem volna én is ott is, de majd a hétvégén pótolom ezt :( Remélem, lesz.

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.