Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Én látok 2D feliratost az Arénában, csakmég a jegyrendelés ablak nem jött föl
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Csak a MOM Parkban van eddig feliratos... Mostmár Alleeban is.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Jutott már túl valaki "Lefoglalom" "Megveszem" után megjelenő új ablakon?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Jutott már túl valaki "Lefoglalom" "Megveszem" után megjelenő új ablakon? Nem "System Error" Szerkesztve: 2015. Október 19.9 éve - Wilde
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Nekem már a tranzakció folyamatban. Azt írja perceket igénybe vehet, de legalább megvan remélem
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Jutott már túl valaki "Lefoglalom" "Megveszem" után megjelenő új ablakon? Be se hozza "Sever is too Busy" Szerkesztve: 2015. Október 19.9 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve "Server is too busy" nekem ennyit ír ki (Jah és attól tartok nem lesz csak 2D-s feliratos éjféli premier)
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Megvan!!!!!!!! Szerkesztve: 2015. Október 19.9 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Server is too busy, de teker, talán behozza a végét, ha nem konfliktoltam valakivel.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Önként jelentkező vértanúk lépjenek le a serverről, hogy ne legyen túlterhelve, és a többiek megveszik nekik.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Rajmeszék megveszik offline az összes jegyet mire betölt az oldal nekem...
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Kicsit OFF: Valaki tudja, hogy az e-ticket mikor érkezik meg az email-re? Csak a PayU-től kaptam e-mailt, hogy sikeres volt a tranzakció. A cinemacity-től semmi visszacsatolást.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Amúgy a csütörtök 00.01 az valójában péntek 00.01, nem? (Mármint csütörtök este/péntek reggel.)
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Amúgy a csütörtök 00.01 az valójában péntek 00.01, nem? (Mármint csütörtök este/péntek reggel.) Igen technikailag pénteken lesz.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve A TV-s műsorújságokban is az éjfél utáni műsorokat még az előző naphoz sorolják
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Kicsit OFF: Valaki tudja, hogy az e-ticket mikor érkezik meg az email-re? Csak a PayU-től kaptam e-mailt, hogy sikeres volt a tranzakció. A cinemacity-től semmi visszacsatolást. Hogy a fenébe tudtad megvenni online??
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Ha be tudok lépni, veszek vagy 5-öt és ha Sinistrán kívül kell még valakinek odaadom...
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve A TV-s műsorújságokban is az éjfél utáni műsorokat még az előző naphoz sorolják Igen, de pont ezért nem csütörtök 00.00, hanem direkt 00.01-et írnak, hogy ne legyen félreérthető. Viszont akkor már biztos a másik nap.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Én Miskolcra vettem, egyből mikor megnyitott, szerencsém volt csak, mert a tranzakció már folyt és kiírta, hogy server busy, be is sz*rtam, de aztán e-mail jött hogy a tranzakció lement sikeresen. Viszont utána már nekem se volt jó pedig, tesóméknak kellett volna jegy mert ők 2D szinkronizáltra jakartak (bár az nem lesz éjfélkor.). ui: Remélem nem csak a pénzt vették le, hanem a jegyem is meglesz Szerkesztve: 2015. Október 19.9 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Aki bent van moziban, mennyire brutálisak a sorok? Érdemes 10 perc alatt odamenni valahova? Vagy inkább a szervert várni? Köszi.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Aki bent van moziban, mennyire brutálisak a sorok? Érdemes 10 perc alatt odamenni valahova? Vagy inkább a szervert várni? Köszi. Én csak Bécsről tudok nyilatkozni, de itt egy kisebb moziban rajtam kívül még egy ember volt a sorban.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 19.9 éve Én csak Bécsről tudok nyilatkozni, de itt egy kisebb moziban rajtam kívül még egy ember volt a sorban. Király! 3 óra és ott vagyok!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.