Jump to content

Premier megtekintés

Recommended Posts

Bár kicsit messze van még a premier, én azért már létrehozom ezt a topikot mert bizony az idő előrehaladtával jönnek majd a szervezések/szerveződések is. :) Ki, mikor és hol fogja megnézni? Mi a fórum részéről biztos összegyűlünk egy éjféli megtekintésre. A hely kérdéses még. Duna? WestEnd? :D Egyébként ha IMAX -ban lesz akkor nem tudom hogy tudunk majd szerezni jegyet az éjféli premierre. Szerintem sehogy. :para:

Végülis az ep.3-al is megcsiptük. Ha jól emlékszem akkor a városban az a Duna Plázás terem volt a legnagyobb, ahol voltunk. Jó messze van még egyébként de mindenképp úgy képzelném, hogy jó pár órával elötte találkozunk és egy kis fórumos tali/rákészülés lenne mielött beülünk. Kicsit hasonlóan mint múltkor csak most a fel alá járkálás helyett be is ülhetnénk valahová :D

Akkoriban még elég rutintalanok voltunk ráadásul akkor találkoztunk először. Szerencsénk is volt, mert az sw.hu fórumán bebiztosíthattuk a jegyünket. Így volt ugye?

Az EPVII előtt pár órával pedig egyértelműen össze kell gyűlnünk és hangolódnunk. :D

Edited by Ody Mandrell

Mondjuk nem konkrétan a Duna Plázába, de lehet, hogy egy-két szálat én is meg tudnák ráncigálni az éjféli premier foglalásának érdekében (attól függően hol és ki szervezi, bár erre van egy jó tippem). Persze ez még nagyon a jövő zenéje.

Mikor és hol? Éjféli premier ezzel a csapattal a legjobb helyen. Ez nem kérdés. Senki mással. Szerintem az IMAX sem lenne megjátszhatatlan.

Egyetértek :peace: A helyet pedig meglátjuk, nem vagyunk mi sem teljesen elveszett báránykák rendelés tekintetében.

Előtte a tali pedig kötelező, majd kinézünk egy helyet, ahol érdemes pár órát eltölteni :) Na persze a Katica metró mellett van, és a metró elég sokáig közlekedik :D

• 1 month later...

Sziasztok! Ide sem írtam még, épp itt az ideje. :D Mehetek én is veletek a moziba? Éjfélkor úgy sem voltam még moziban. :D Nem tudom hogy fogok hazakeveredni, de az SW-ért MINDENT. :D (talán rendelek taxit? :D ) Na, mehetek (majd) én is veletek megnézni az sw7-et? :D

Hát, én a Thor: sötét világ c. filmet láttam 4D-ben. Nem voltam tőle elragadtatva. Az IMAX sokkal jobb. Majdnem a legfelső sorban ültem, a szagog sehogynem jöttek fel, a szék mozgása nem nagyon volt szinkronban a filmmel, és annyira rezegtek, hogy hiába mentem el előtte wc-re, 10 perc után már ki kellet mennem a wc-re. De ha az új sw-t mindenféleképpen 4DX-ben akarjátok megnézni, nincs ellenvetésem. :D (feltéve, ha 4D-ben lesz)

Edited by Rajmesz