Jump to content

Premier megtekintés


Recommended Posts

Bár kicsit messze van még a premier, én azért már létrehozom ezt a topikot mert bizony az idő előrehaladtával jönnek majd a szervezések/szerveződések is. :) Ki, mikor és hol fogja megnézni? Mi a fórum részéről biztos összegyűlünk egy éjféli megtekintésre. A hely kérdéses még. Duna? WestEnd? :D Egyébként ha IMAX -ban lesz akkor nem tudom hogy tudunk majd szerezni jegyet az éjféli premierre. Szerintem sehogy. :para:

Link to comment
Share on other sites

Végülis az ep.3-al is megcsiptük. Ha jól emlékszem akkor a városban az a Duna Plázás terem volt a legnagyobb, ahol voltunk. Jó messze van még egyébként de mindenképp úgy képzelném, hogy jó pár órával elötte találkozunk és egy kis fórumos tali/rákészülés lenne mielött beülünk. Kicsit hasonlóan mint múltkor csak most a fel alá járkálás helyett be is ülhetnénk valahová :D

Link to comment
Share on other sites

Akkoriban még elég rutintalanok voltunk ráadásul akkor találkoztunk először. Szerencsénk is volt, mert az sw.hu fórumán bebiztosíthattuk a jegyünket. Így volt ugye?

 

Az EPVII előtt pár órával pedig egyértelműen össze kell gyűlnünk és hangolódnunk. :D

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Mondjuk nem konkrétan a Duna Plázába, de lehet, hogy egy-két szálat én is meg tudnák ráncigálni az éjféli premier foglalásának érdekében (attól függően hol és ki szervezi, bár erre van egy jó tippem). Persze ez még nagyon a jövő zenéje.

Link to comment
Share on other sites

Mikor és hol? Éjféli premier ezzel a csapattal a legjobb helyen. Ez nem kérdés. Senki mással. Szerintem az IMAX sem lenne megjátszhatatlan.

Egyetértek :peace: A helyet pedig meglátjuk, nem vagyunk mi sem teljesen elveszett báránykák rendelés tekintetében.

Előtte a tali pedig kötelező, majd kinézünk egy helyet, ahol érdemes pár órát eltölteni :) Na persze a Katica metró mellett van, és a metró elég sokáig közlekedik :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok! Ide sem írtam még, épp itt az ideje. :D Mehetek én is veletek a moziba? Éjfélkor úgy sem voltam még moziban. :D Nem tudom hogy fogok hazakeveredni, de az SW-ért MINDENT. :D (talán rendelek taxit? :D ) Na, mehetek (majd) én is veletek megnézni az sw7-et? :D

Link to comment
Share on other sites

Hát, én a Thor: sötét világ c. filmet láttam 4D-ben. Nem voltam tőle elragadtatva. Az IMAX sokkal jobb. Majdnem a legfelső sorban ültem, a szagog sehogynem jöttek fel, a szék mozgása nem nagyon volt szinkronban a filmmel, és annyira rezegtek, hogy hiába mentem el előtte wc-re, 10 perc után már ki kellet mennem a wc-re. De ha az új sw-t mindenféleképpen 4DX-ben akarjátok megnézni, nincs ellenvetésem. :D (feltéve, ha 4D-ben lesz)

Edited by Rajmesz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information