Dzséjt 7826 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Mi lesz , ha olyan durván jó hangorgánumú angol színészek lesznek a filmbe, hogy kötelező lesz feliratosan nézni? Kérdőjel, ide, minek? A mondat így szól helyesen: kötelező lesz feliratosan nézni. Sz*rok én a Szagos XXX 3D FIX-re, ha a világ végére kell mennem, akkor sem fogom először magyarul megnézni. Quote Link to post Share on other sites
MissKarrde 1255 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Úgy látom, a többség feliratpárti, szóval ebben könnyen meg fogunk egyezni Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Emlékszem az EPIII premieren a legnagyobb teremben eredeti hanggal adták. Úgy érzem most se kell majd nagyon kutakodni egy eredeti nyelvezetű vetítés után. Quote Link to post Share on other sites
Merr-Sonn 133 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited ) Támogatom ezt az egyébként is elfogadott direktívát! Moziban eredeti nyelven még nem láttam SW-t, dehát egyszer mindent el kell kezdeni. Edited January 27, 2014 by Merr-Sonn Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Dzséjt említette a Corvin mozit. Szerintetek lesz esély egy éjféli premierre ott? Vagy a nosztalgia kedvéért mehetnénk a Duna Plázába is. Azt hiszem az nem akármilyen élmény lenne cirka 10 év után! Quote Link to post Share on other sites
Wilde 1006 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Szerintem a Corvin a legszebb és a leghangulatosabb mozi Budapesten. Ha Duna Plazában lenne ez a program és kellene, oda még lehet tudnék valami protekciót is... Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Én a DP -t támogatom, de csak csepp vagyok a tengerben. Quote Link to post Share on other sites
Donát 4700 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 DP! Quote Link to post Share on other sites
Turegga 0 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 én is DP és az első 3 előadásra vételezek majd 1-1 jegyet mert az jóságos és azt szeretné a pocim Quote Link to post Share on other sites
Forceuser 0 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 (edited ) A DP csodás. Remélem összejön egy jófajta csapat és vetítés, közel 10 év után részt vennék már egy fórumos mozizásban!!! De persze bármi jöhet, az Alien után eltudom mondani hogy teltházzal a Corvin minimum lekaparná mindenki arcát a hangulattal! Edited September 15, 2014 by Forceuser Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Úgy látszik összejönnek az öregek. Wilde ha tud segíteni akkor megoldhatjuk. Bár szerintem erősen limitált lesz a jegyek száma. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2735 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Azért hatalmas élmény lenne, ha rengetegen összegyűlnénk. Quote Link to post Share on other sites
Darth Riddick 596 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Ha tudok én is megyek! Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Azért hatalmas élmény lenne, ha rengetegen összegyűlnénk. Az biztos, de annak is meglenne a hátránya. Esetleges 20-25 embernek nem tudunk ugyanoda jegyet venni. Quote Link to post Share on other sites
Zééé 19 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Úgy látszik összejönnek az öregek. Wilde ha tud segíteni akkor megoldhatjuk. Bár szerintem erősen limitált lesz a jegyek száma. Én leszedem kamerásba azt csókolom. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Aham...majd kapsz a szeneslapáttal akkorát, hogy meg se állsz a Tatooine -ig. Quote Link to post Share on other sites
Turegga 0 Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Aham...majd kapsz a szeneslapáttal akkorát, hogy meg se állsz a Tatooine -ig. létezik az időskori elhülyülés, van akinél korábban Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Ahogy mondod. Abban is biztos vagyok, hogy Zééé megint nem fog eljönni erre a bulira. Quote Link to post Share on other sites
ZoliZoltán 68 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Vagy esetleg felvehetned kameraval Zééé! :-) Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Az EPIII -as premieren asszem Knight tagtársunk majdnem bevitte a VHS kameráját és csak az utolsó pillanatban szólt utána a teremőr, hogy hagyja ott nála. Aztán, hogy bevitte -e végül vagy nem már nem emlékszem. Valószínűleg bevitte, mert készült videó a kezdésről. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2735 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Ki az az állat, aki egy Star Wars filmet kamerás verzióban akar megnézni? Soha nem értettem ezt... amíg az emberi igénytelenség jelen van, addig sajnos lesznek ilyen kalózmásolatok is. Quote Link to post Share on other sites
Zééé 19 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited ) Ki az az állat, aki egy Star Wars filmet kamerás verzióban akar megnézni? Soha nem értettem ezt... amíg az emberi igénytelenség jelen van, addig sajnos lesznek ilyen kalózmásolatok is. Nos, még túl fiatal vagy, ezért nem érted. Tudod, akik ott voltak a moziban, amikor a filmeket eredetileg bemutatták, azoknak a 99-es bemutató még egészen mást jelentett. Te akkor volták 9 éves, így számodra más volt az esemény jelentősége. Persze nem mindenki nézte meg kamerásan az EPI-et, de nálunk még az a sajátos esemény is megesett, hogy 5 hónappal később hozták be a filmet. Én még moziban láttam a JEdi Visszatért...a bemutatásakor. Én piciként jobban fel voltam izgulva 99-ben, mint a későbbi generáció. Egyébként máig nem bántam meg, hogy akkor megnéztem a kamerás verziót. Nekem az is hatalmas élményt jelentett. Nehéz ezt leírni és nem is akarom ezt az érzelmi aspektust magyarázni, mert hozzám tartozik....csak az enyém. Edited September 17, 2014 by Zééé Quote Link to post Share on other sites
Darth Cupsy 2076 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Én a Sithek bosszúján kívül minden részt eredeti VHS kazettán láttam először, a Sithek bosszújára betört hozzánk is az internet és letöltöttem , de volt vele meló mert nem torrentről, mert akkor még nem vágtam az ilyet, hanem 63+ kis rar fájlt kellett letöltenem egyesével ami tetű lassan jött le. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2735 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Nos, még túl fiatal vagy, ezért nem érted. Jó de itt konkrétan az EP3-as premier merült fel, ami azért nem volt annyira régen. '99-ben hagyján, hiszen a magyar premierre hónapokat kellett várni, meg akkor még más szelek is fújtak. Én azt mondom, a minőségért megéri várni. Egy EP7 esetében pl. meg főleg. Kötelezően. Quote Link to post Share on other sites
Zééé 19 Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Jó de itt konkrétan az EP3-as premier merült fel, ami azért nem volt annyira régen. '99-ben hagyján, hiszen a magyar premierre hónapokat kellett várni, meg akkor még más szelek is fújtak. Én azt mondom, a minőségért megéri várni. Egy EP7 esetében pl. meg főleg. Kötelezően. Lehet, hogy kikerül HD felbontásban...az Expandables 3 óta én már semmin sem csodálkozom. (Aki esetleg nem tudná, kikerült a DVD screen jóval a bemutató előtt.) Quote Link to post Share on other sites
Darth Riddick 596 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 (edited ) De én azt nem vágom, hogy egy ilyen film, mint az SW EPVII. nem ér meg egy moziban nézést? Miért kell arra "építeni", ami az Expandables 3 esetén is megtörtént? Egyébként igen, magam is láttam f*s minőségben az EP I-et, de moziban is megnéztem. EPII esetében dettó. Ott moziban láttam először, de annyira bejött, hogy mindenképpen be kellett szereznem a filmet mielőbb, és így maradt a tróger minőségű kalózfelvétel, de annak is örültem. EPIII-nál már nem volt ilyen és már az idejét sem tudom, hogy mikor láttam kamerás mozi felvételt utoljára. Nem arra építek, hogy majd beszerzem így a filmet, hanem arra, hogy ott legyek a premieren a moziban! Edited September 18, 2014 by Darth Riddick Quote Link to post Share on other sites
Bomarr 5436 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Dettó. Én anno mondjuk még a Z verziót se néztem meg a bemutatóig, csak utána szereztem meg, hogy legyen mit nézni. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10467 Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Én még moziban láttam a JEdi Visszatért...a bemutatásakor. Csak két évet kellett várni rá. Egyébként én is moziban láttam a magyar premieren. Egyébként ha csak kalózban nézed meg az EPVII -et ki foglak tiltani. Quote Link to post Share on other sites
ZoliZoltán 68 Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 :D:D A minimum,hogy mindenki aki a forumrol megy,az Jar Jar poloban erkezik! :-p Quote Link to post Share on other sites
JakeSully 725 Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited ) aeonflux szerint (aki kapcsolatban van a hazai filmforgalmazókkal) a film egy hetes csúszással jöhet hozzánk, mint az Avengers 2. (meg általában az összes Disney film) Na az már csak azért is szívás, mert a világpremier utáni következő hét csütörtök Szenteste 24-e, majd péntek és szombat karácsony. Remélem, ha lesz éjféli premier, akkor szerda csütörtök fordulóján lesz. Mindenesetre utazás szempontjából már most látom előre, hogy rémálom lesz... Edited November 25, 2014 by JakeSully Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts