Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Amúgy, ki is mondta, hogy a mese halála, ha realisan próbáljuk megközelíteni? :wink: Ezt én mondtam, nem hiszem, hogy a topik azért jött létre, hogy az AT-ST hatékonyságáról beszélgessünk. De minden kétséget kizárva ez is érdekes. Egy biztos, kemény fák vannak az Endoron. Abban az a fura, hogy a két említett fatörzs sokkal vastagabb amikor beleütközik a lépegetőbe, mint amikor az Ewok-ok levágják őket..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Az is érdekes továbbá, hogy a bazi nagy sziklák simán lepattanak a lépegetőről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Az is érdekes továbbá, hogy a bazi nagy sziklák simán lepattanak a lépegetőről. Biztos habszivacsból voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Biztos habszivacsból voltak Ahhoz képest elég szépen koppantak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. (szerkesztve) Biztos habszivacsból voltak Ahhoz képest elég szépen koppantak. koppanós habszivacsból voltak Szerkesztve: 2007. December 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. koppanós habszivacsból voltak Mindent megmagyarázol Ment privi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. koppanós habszivacsból voltak Mindent megmagyarázol Ment privi! Twegnap este néztem meg az ep6-ot, tényleg érdekeek ezek a lépegetők, a kövek lepattanak, de a fától kinyiffannak... :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Ahogy kedves fordítónk írná: A fának öltöztetett duracél rönkök lendületesen belecsapódtak a duracél lábakon álló duracél burkolatú AT-ST-be. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Bármit bele lehet magyarázni az Endori csatába, hogy miért nyertek, meg hogyan, de sztem egyszerűen rossz volt. Az ewok faj legalább akkor hiba mint a gungan-ek. Aranyosak persze, de hát azért vicces az egész csata...És erre mondhat bárki bármit akkor is így van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerinted :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerinted :wink: Szerintem jó volt az endori csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerinted :wink: Szerintem jó volt az endori csata. Szerintem sincs vele semmi gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Nekem is a kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Bármit bele lehet magyarázni az Endori csatába, hogy miért nyertek, meg hogyan, de sztem egyszerűen rossz volt. Az ewok faj legalább akkor hiba mint a gungan-ek. Aranyosak persze, de hát azért vicces az egész csata...És erre mondhat bárki bármit akkor is így van... Nem tudom....nekem 11 évesen természetes volt az egész. Miért lenne hiba az ewok és a gunga faj? Ezt nem értem. Épp az a jó az egészben, hogy ilyen lények is szerephez jutnak. A gungákat most hagyjuk, mert off, de az ewokok igen is intelligensek voltak. Mint láttuk, nem a technikai fejlettségük döntött, ami már a mondanivalóval hozható összefüggésbe. Az individum mindig előbbre való a technokrata hozzáállásnál, és le is győzi azt. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Az Ewokok csatározása jó példa az "Egységben az erő" és a "Sok kicsi sokra megy" közmondásokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Pontosan. Nekem soha nem volt bajom velük, és a csatával sem. Valahogy mindig természetesnek vettem, hogy így alakul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Én is bírom a macik stílusát, jókat lehet rajta vihorászni. Azt nagyon sajnálom amelyiket agyonlövik és ezzel biztos nem vagyok egyedül de a harc már csak ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Én nem igazán vihorászok rajta, sőt, néha sajnálom is őket. Olyan macska-egér harc szinezete van néhol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Én csak a muris részeken vihorászok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Én csak a muris részeken vihorászok. Amikor Wicket fejbe vágja magát a parittyával? Az olyan Jar Jar -os. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Amikor Wicket fejbe vágja magát a parittyával? Az olyan Jar Jar -os. Meg ott van még a speeder ellopása a kormányba kapaszkodva libegéssel és az indába vagy mibe való belekapaszkodással, az AT-ST macihúzása és a civakodás Csubival az AT-ST-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Velük volt az Erő.... Én a rohamosztikat (is) szoktam sajnálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. A csata vége, amikor már fordul a kocka, és kezdenek alulmaradni a birodalmiak, az már tiszta gegparádé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. A csata vége, amikor már fordul a kocka, és kezdenek alulmaradni a birodalmiak, az már tiszta gegparádé Akkor érezhetően több a poén, de én nem érzem gegparádénak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerintem az endori ütközet vége a legviccesebb csatajelenet a saga-ban (na jó, talán a naboo-ival együtt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. A csata vége, amikor már fordul a kocka, és kezdenek alulmaradni a birodalmiak, az már tiszta gegparádé Bizonyos nézőpontból..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Szerintem marha hangulatos a csata, nameg vicces is. Nekem a kedvencem amikor belasszózzák a spider bike-os rohamoszit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Szerintem is nagyon jó csata. Megfelelően vicces, nincs túlzásba víve, mint az ep1-ben. Ennek ellenére tud komoly lenni. Hogy az ötletes megoldásokról ne is beszéljek, ahogy a macik felül kerekednek a birodalmiakon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Mondjuk azért vannak ott érdekes technikai megoldások is... két fa összelapít egy AT-ST-t? Akkor egy mezei lézerlövedék egyenesen a halálba küldené ezeket a birodalmi lépegetőket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Akkor egy mezei lézerlövedék egyenesen a halálba küldené ezeket a birodalmi lépegetőket Milyen mezei lövés? A mezei lézerlövés a puska, és nem láttam olyat, hogy az szétvitte volna. Az AT-ST meg csak szét tud lőni egy másikat, elvégre nem kifejezetten AT-AT, AT-RT vagy AT-TE minőségű jószágok. Ezek könnyű páncélzatú vacakok, mint egy hósikló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.