Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot Oldie.Bár még marha fiatal vagy. Kösz...öregem Mondjuk szerintem kissé túlspiláztad, de most nem árulom el, hogy melyik jelzőt vettem magamra Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz...öregem Mondjuk szerintem kissé túlspiláztad, de most nem árulom el, hogy melyik jelzőt vettem magamra Remélem a pozitívat. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz neked is Gyoka. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. http://www.nlcafe.hu/aktualis/20100401/hat...marha_vilagnap/ Nesze nekik! A szürkemarhát mégiscsak elfogadottabbmegenni , mint a fókahúst, és még a kancsiknak áll feljebb! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Ch, ugyan, 18 éves csajokat bármikor lekörözök Jó lenne 18 évesnek lenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. http://www.nlcafe.hu/aktualis/20100401/hat...marha_vilagnap/ Nesze nekik! A szürkemarhát mégiscsak elfogadottabbmegenni , mint a fókahúst, és még a kancsiknak áll feljebb! A fókavadászattal tudtommal az a baj, hogy brutális módon végzik. Láttam fényképeket sajtófotó kiállításon pár éve... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hova tünt Tenel Ka?Feltünt, hogy rég írt be ide.Valaki tud róla valamit?Szerettem olvasni amit írt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Nála/náluk teljesen normális, hogy eltűnnek pár hónapra is akár. Nekem az rémlik, hogy tavaszra írtak költözést, szóval lehet, hogy költözés alatt állnak éppen. Ortisnak írtam mailt a névnapjára, nem válaszolt rá, szóval szerintem net elé sem kerültek az utóbbi időkben. Majd rácsörgök, hogy mi van velük. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Hát ha költöznek/költöztek mostanában (nekem is rémlik, hogy volt erről szó a bölcsöde-téma kapcsán), akkor kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy gép elé üljenek. Én sokszor költöztem már, ebből egyszer átmeneti helyre pár hónapra, és utána a házunkba, ahol most lakunk, és mondhatom, hogy hetekig káosz volt a holmik között. Kisgyerekkel ez nagyon nehéz ügy. És könnyen lehet, hogy a netkapcsolatot sem egyszerű intézni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat!Beléd is. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat! Kellemes húsvéti ünnepeket! Holnap kerti csokitojás keresgélés és tojásfestés lesz, szerintem ezt várja mindenki a legjobban az egész húsvét alatt. Egyébként nálunk van boldog nyúl, kettő is. Épp egy éve jöttek hozzánk. Azóta nagyobb és kerti ketrecbe költöztek, és szép nagyra nőttek, hiába törpenyulak. Jól tartjuk őket, látszik. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Áldott ünnepeket! Sok csokitojást, sok locsolót. Mert a pap szerint csak a lábviz lehet kellemse. Nálunk általában a fazékba kerülnek a nyuszkók. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Egyébként nálunk van boldog nyúl, kettő is. Épp egy éve jöttek hozzánk. Azóta nagyobb és kerti ketrecbe költöztek, és szép nagyra nőttek, hiába törpenyulak. Jól tartjuk őket, látszik. Nálatok minden állatnak jó dolga van Nyusziknak is remek a helyük Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Mert a pap szerint csak a lábviz lehet kellemse. Ezt még nem hallottam. Nálatok minden állatnak jó dolga van Nyusziknak is remek a helyük Nyáron le lehet ellenőrizni, ha majd szalonnázunk megint. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog tapsifülest! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojás... -hoz mellékelt szívmelengetőt! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Rövidre fogom: Khü! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog Húsvéti ünnepeket! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Ez nagyon nagy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ezt még nem hallottam. Az sw.hu fórumán Salla mondogatta mindig, így ismerem, de nem rémlik, hogy előtte olvastam volna-e máshol Már akkor is nagyon jópofának tartottam Phobos, nagyon aranyos ez a miniképregény Jó húsvétolást mindenkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Az sw.hu fórumán Salla mondogatta mindig, így ismerem, de nem rémlik, hogy előtte olvastam volna-e máshol Már akkor is nagyon jópofának tartottam Phobos, nagyon aranyos ez a miniképregény Jó húsvétolást mindenkinek Majd megyek és jól meglocsollak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot mindenkinek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot mindenkinek.Sok locsolót Oldie. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Sok locsolót Oldie. Te meg vigyázz a tojásaidra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Te meg vigyázz a tojásaidra. Nem kapják meg a locsolók, ne aggódj. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes húsvétot! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Áldott Húvétot mindenkinek! (Képzeljétek, nekem egy Clone Wars-os lego-t hozott a nyuszi ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.