Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot Oldie.Bár még marha fiatal vagy. Kösz...öregem Mondjuk szerintem kissé túlspiláztad, de most nem árulom el, hogy melyik jelzőt vettem magamra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz...öregem Mondjuk szerintem kissé túlspiláztad, de most nem árulom el, hogy melyik jelzőt vettem magamra Remélem a pozitívat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Boldog szülinapot, Oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 31. Kösz neked is Gyoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. http://www.nlcafe.hu/aktualis/20100401/hat...marha_vilagnap/ Nesze nekik! A szürkemarhát mégiscsak elfogadottabbmegenni , mint a fókahúst, és még a kancsiknak áll feljebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Ch, ugyan, 18 éves csajokat bármikor lekörözök Jó lenne 18 évesnek lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. http://www.nlcafe.hu/aktualis/20100401/hat...marha_vilagnap/ Nesze nekik! A szürkemarhát mégiscsak elfogadottabbmegenni , mint a fókahúst, és még a kancsiknak áll feljebb! A fókavadászattal tudtommal az a baj, hogy brutális módon végzik. Láttam fényképeket sajtófotó kiállításon pár éve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hova tünt Tenel Ka?Feltünt, hogy rég írt be ide.Valaki tud róla valamit?Szerettem olvasni amit írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Nála/náluk teljesen normális, hogy eltűnnek pár hónapra is akár. Nekem az rémlik, hogy tavaszra írtak költözést, szóval lehet, hogy költözés alatt állnak éppen. Ortisnak írtam mailt a névnapjára, nem válaszolt rá, szóval szerintem net elé sem kerültek az utóbbi időkben. Majd rácsörgök, hogy mi van velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Hát ha költöznek/költöztek mostanában (nekem is rémlik, hogy volt erről szó a bölcsöde-téma kapcsán), akkor kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy gép elé üljenek. Én sokszor költöztem már, ebből egyszer átmeneti helyre pár hónapra, és utána a házunkba, ahol most lakunk, és mondhatom, hogy hetekig káosz volt a holmik között. Kisgyerekkel ez nagyon nehéz ügy. És könnyen lehet, hogy a netkapcsolatot sem egyszerű intézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat!Beléd is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog nyulat! Kellemes húsvéti ünnepeket! Holnap kerti csokitojás keresgélés és tojásfestés lesz, szerintem ezt várja mindenki a legjobban az egész húsvét alatt. Egyébként nálunk van boldog nyúl, kettő is. Épp egy éve jöttek hozzánk. Azóta nagyobb és kerti ketrecbe költöztek, és szép nagyra nőttek, hiába törpenyulak. Jól tartjuk őket, látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Áldott ünnepeket! Sok csokitojást, sok locsolót. Mert a pap szerint csak a lábviz lehet kellemse. Nálunk általában a fazékba kerülnek a nyuszkók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Egyébként nálunk van boldog nyúl, kettő is. Épp egy éve jöttek hozzánk. Azóta nagyobb és kerti ketrecbe költöztek, és szép nagyra nőttek, hiába törpenyulak. Jól tartjuk őket, látszik. Nálatok minden állatnak jó dolga van Nyusziknak is remek a helyük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Mert a pap szerint csak a lábviz lehet kellemse. Ezt még nem hallottam. Nálatok minden állatnak jó dolga van Nyusziknak is remek a helyük Nyáron le lehet ellenőrizni, ha majd szalonnázunk megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog tapsifülest! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok piros tojás... -hoz mellékelt szívmelengetőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Rövidre fogom: Khü! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Boldog Húsvéti ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Ez nagyon nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ezt még nem hallottam. Az sw.hu fórumán Salla mondogatta mindig, így ismerem, de nem rémlik, hogy előtte olvastam volna-e máshol Már akkor is nagyon jópofának tartottam Phobos, nagyon aranyos ez a miniképregény Jó húsvétolást mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Az sw.hu fórumán Salla mondogatta mindig, így ismerem, de nem rémlik, hogy előtte olvastam volna-e máshol Már akkor is nagyon jópofának tartottam Phobos, nagyon aranyos ez a miniképregény Jó húsvétolást mindenkinek Majd megyek és jól meglocsollak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes Húsvétot mindenkinek.Sok locsolót Oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Sok locsolót Oldie. Te meg vigyázz a tojásaidra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Te meg vigyázz a tojásaidra. Nem kapják meg a locsolók, ne aggódj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Kellemes húsvétot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Áldott Húvétot mindenkinek! (Képzeljétek, nekem egy Clone Wars-os lego-t hozott a nyuszi ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.