Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bocsi ezt csak most láttam. Az volt hogy már ment el az utolsó 2 ember hajnal 3 fele jó kómásan aztán valahogy az USA meg Orbán szóba került és kicsit ordibáltunk. :D De tegnap fátylat borítottunk rá. Megfogadtuk buliban a politikát nem hozzuk szóba.

De ha már szülinap. Ezt a tortát kaptam a barátaimtól az egyik hölgy sütötte. Elképesztő hogy ezt hogy megcsinálták. Meg is hatódtam.

Hozzászólás ideje:

Volt szíved megenni? :) Nagyon jól néz ki, kreatív! Gratula oda! (Meg neked is, hogy ilyen ismerőseid vannak!)

Hát belül is nagyon finom volt. :D

Hozzászólás ideje:

Mit lehet tenni, ha valaki, jelen esetben én, h*lye fejjel nem figyelt, és megfogta a forró edény fülét, aztán most piszkosul fáj az ujja? :roll: Azon kívül, hogy egyfolytában hideg vízben tartom, sajnos ez nem opció, mert jobb kéz, egérkezelő "munkaeszközről" van szó :pfff: ******, tudom, h*lye vagyok, de mégis mikor múlik el ez a fene nagy fájdalom?

Hozzászólás ideje:

Jelen esetben csak holnap délután jutok el oda. Itt nincsenek sokáig nyitva tartó üzletek. Köszi, majd holnap beugrom a gyógyszertárba, hogy adjanak rá valamit.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kiveszel a mélyhűtőből valami mirelit terméket és odanyomod hozzá - folyó víz "pótlására" ideiglenes megoldásnak ajánlom. Csak ne közvetlenül mert akkor még fagyási sérülés is lesz :) De mindenképp folyó víz, amikor módod van rá!

Hozzászólás ideje:

Frenkie: utólag boldog születésnapot kívánok. Szép a torta! ;)

Köszi szépen.

Karrde: Jobbulást kivánok.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Mit lehet tenni, ha valaki, jelen esetben én, h*lye fejjel nem figyelt, és megfogta a forró edény fülét, aztán most piszkosul fáj az ujja? :roll: Azon kívül, hogy egyfolytában hideg vízben tartom, sajnos ez nem opció, mert jobb kéz, egérkezelő "munkaeszközről" van szó :pfff: ******, tudom, h*lye vagyok, de mégis mikor múlik el ez a fene nagy fájdalom?

Jobbulást!

A hideg víz elvileg a legjobb jelenleg, ha nincs más, tartsd benne a kezed. Még ha tovább fáj is, de az csökkenti a kárt a bőrön. Nálunk a hűsítőspray nem vált be, égetett, mikor ráfújtuk az égett felületre. Sokkal jobb az aloe vera tartalmú zselé, vagy bármilyen sebkezelő krém, pl. a Curiosin, az is zselés.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Köszi a lenti ötleteket mindenkinek :) Mára már elmúlt a fájdalom, hólyag nincs, de azért eléggé látszik. Végül beszereztem egy minden bajra jó krémet, utókezelésnek biztosan hasznos lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.