MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Sajnálom, hogy megint tönkrement a laptopod Ne agyalj azon, hogy ez valami jel, bár elég gyanús jelenség Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Dehogy agyalok rajta, csak viccesnek tartom a helyzetet. Amúgy nem hiszek az ilyenekben. Bár arra jó, hogy eddig mindkét esetben időt kaptam a sztori átgondolására, így talán még jobbak lettek végül, úgyhogy, ha isteni közbeavatkozásnak hála mennek tönkre a gépeim a regények elkezdésekor, akkor ez csak segítség. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Minden jó valamire, még a laptop tönkremenetel is Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Kösz neked is, Dzséjt! Válasz
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Utólag is boldog születésnapot Lok Durdnak, Nabonak!!! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Most vettem észre, hogy a mai napon van pont egy éve, hogy a fórum tagja vagyok. Eleinte a TCW miatt regisztráltam, de aztán szépen lassan felfedeztem, hogy milyen kiterjedt az egész oldal és mennyi érdekes téma van még, a SW világán kívül is. Ezt az egy évet szeretném megköszönni nektek és elsősorban Ody-nak, mint adminnak, akinek köszönhető ez az egész közösség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 28. Köszi Wilde, lekötelezel. DE!!! Az oldal nem miattam ilyen, hanem mert a közösség alakítja. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Sok boldogságot minden kedves ünnepeltnek így utólag is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. 2013. 08. 28. - 19:58, P.I.D. írta: Utólag is boldog születésnapot Lok Durdnak, Nabonak!!! 2013. 08. 30. - 15:44, A pécsi írta: Sok boldogságot minden kedves ünnepeltnek így utólag is. Köszönöm mindkettőtöknek! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. 2013. 08. 28. - 21:07, Ody Mandrell írta: Köszi Wilde, lekötelezel. DE!!! Az oldal nem miattam ilyen, hanem mert a közösség alakítja. Persze a fórumhoz csatlakozni is kell, de valakinek meg is kellett alapítania, szerveznie az egészet és ez külön érdem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. 2013. 08. 30. - 20:53, Wilde írta: Persze a fórumhoz csatlakozni is kell, de valakinek meg is kellett alapítania, szerveznie az egészet és ez külön érdem. Köszi Wilde, de tényleg mindenki belerakta a magáét ebbe itt. Köztük Te is. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. 2013. 08. 30. - 21:25, Ody Mandrell írta: Köszi Wilde, de tényleg mindenki belerakta a magáét ebbe itt. Köztük Te is. Előre SW Saga!!! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Támogatom! Most Wilde szavait olvasva beugrott, amikor én írtam a kisbeszédemet tagságom annuális fordulóján, Jesszus, mindjárt fél éve lesz az is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. (szerkesztve) Ennyi volt a nyár. Szeptember van. Vége a brutális hőségeknek. A kedvenc napom a szeptember 1(9 hónapig nem kell rettegni a hőség miatt) , viszont ami érdekes hogy a kedvenc hónapom viszont a december. Szerkesztve: 2013. Augusztus 31. - Frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. (szerkesztve) Remélem, ez a mostani kellemes idő még nagyon sokáig kitart, és szép hosszú, meleg őszünk lesz Tegnap este piros vonattal jöttem haza, úgy ment rajta a légkondi, mintha még mindig 30 fok felett lenne odakint. 8-ra értem haza, kiléptem a vonatból, és a vonat klímájához képest meglepően "meleg" volt kint. Szerintem a MÁV-nál nem teljesen normálisak. Szerkesztve: 2013. Szeptember 1. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. 2013. 09. 01. - 6:42, MissKarrde írta: Szerintem a MÁV-nál nem teljesen normálisak. Ez biztos, de nem csak ezért. Én annak örülök, hogy a pokoli melegnek vége (40 fok, azt azért én sem csípem hosszú távon), de a napsütést, a nyárias időt még eltudtam volna viselni egy darabig. Most meg már dzsekiben járhatok dolgozni, melóban éjjelre már néha be kell kapcsolni a radiátort, stb. Jönnek vissza a tél viszontagságai. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Az se oké, hogy több időt kell fűteni egy évben, mint amennyit nem. Még ha csak este/éjjel, hajnalban, akkor is. A nyári meleg ellenére délre kellene költözni Már itt is elég gyakran vannak olyan melegek, mint a Földközi-tenger mentén. Sulis csoporttársam volt Rodoszon idén, és azt mondta, hogy hiába volt majdnem 40 fok, a szél mindig fújt a tenger felől, ezért egyáltalán nem érezték ilyen melegnek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. 2013. 08. 31. - 22:27, Frenkie írta: Ennyi volt a nyár. Szeptember van. Vége a brutális hőségeknek. A kedvenc napom a szeptember 1(9 hónapig nem kell rettegni a hőség miatt) , viszont ami érdekes hogy a kedvenc hónapom viszont a december. Remélhetőleg így lesz, de nem venném biztosra. Máskor is volt már szeptember végén kifejezetten nyári hőmérséklet (30 fok körüli). Az évszakok elcsúszásának hála már nem olyan egyértelmű a hideg-mérsékelt-meleg klíma periódusa, mint korábban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Azért egy szeptember végi majd 30 fokos hőmérsékletet nem úgy érzékelsz, mintha nyár lenne Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. 2013. 09. 02. - 11:11, Darth Sky írta: Remélhetőleg így lesz, de nem venném biztosra. Máskor is volt már szeptember végén kifejezetten nyári hőmérséklet (30 fok körüli). Az évszakok elcsúszásának hála már nem olyan egyértelmű a hideg-mérsékelt-meleg klíma periódusa, mint korábban. Sosem volt szeptember végén 30 fok. Olyan már volt hogy az első 2 hetében nyári meleg volt, de a végén már max 20 fok volt este pedig durva hideg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Viccelsz? Tavaly, szeptember 27-én dőlt meg az őszi melegrekord. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy a szeptember beköszönte még nem jelenti feltétlen a meleg megszűnését. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. 2013. 09. 02. - 18:00, Darth Sky írta: Viccelsz? Tavaly, szeptember 27-én dőlt meg az őszi melegrekord. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy a szeptember beköszönte még nem jelenti feltétlen a meleg megszűnését. Valószinü csak helyi szinten volt. Bp-en tuti nem volt ennyi tavaly szeptember végén. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. (szerkesztve) Mifelénk most süt a Nap és rohadt mód fúj a szél. Már csak eső kéne hogy teljes legyen az összkép. Idióta időjárás. Remélem a tél nem fog márciusban is akciózni. Meg azt is hogy nem lesz valami kemény. Szerkesztve: 2013. Szeptember 3. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Momentán örülök hogy nem kellett sem téli- sem esőkabáttal küzdenem amikor jöttem haza. Ha ilyen marad az idő, hát maradjon. Két éve októberben úsztam még Orfűn, persze most is örülnék ha lenne strandidő a hétvégén. Szél van, eső nincs, majd valószínűleg lesz. Más. Itthon összesítek épp. a Scindapsus (Epipremnum) nevű gyakori ám szépséges szobafutókának megvan elvileg mind az öt plusz egy színváltozata. Aureus (ez a gyakori) marble queen (csak győzzem megkülönböztetni az aureustól, elvileg más a levelek mintázata de az aureusnak is lehet márványos levele és viszont) pictus 'silver satin' (ez másik faj, de ugyanolyan szép) enjoy (anyáméktól névnapomra) jáde (hogy miért a sötétzöldet hívják így....?) és neon (ő az új szerzemény, még most piheni ki a vonatozást). Fotók később. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. 2013. 09. 03. - 7:06, Rog írta: Remélem a tél nem fog márciusban is akciózni. Meg azt is hogy nem lesz valami kemény. Csatlakozom. 2013. 09. 03. - 14:28, Darth Krande írta: Fotók később. Köszi előre is, szívesen megnézem őket. Idén próbálkoztam izsópot ültetni magról. Annyi kikelt, hogy majdnem Dunát lehetne rekeszteni (osztogattam is a melóhelyen csokrostól), most jó hasznát veszem, készítettem egy jó nagy adag konyvalékot ebből és pár másik társából, tünetileg megfázásra/nemlétező t*köm tudja, mire. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. kudar, Boldog Születésnapot Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Boldog Szuletesnapot! Egyebkent, tegnap az elte-n a beiratkozasom mindossze 4 ora 15 percet vett igenybe. Meg eletembe nem vartam ennyit egyszerre, de az a legszomorubb, hogy ugyanezen az egyetemen, de masik karon kb fele ennyi ido alatt meg tudtak ezt oldani, ugy, hogy ugyanennyi hallgato volt! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot kudar! 2013. 09. 05. - 6:56, Wilde írta: tegnap az elte-n a beiratkozasom mindossze 4 ora 15 percet vett igenybe. Meg eletembe nem vartam ennyit egyszerre, de az a legszomorubb, hogy ugyanezen az egyetemen, de masik karon kb fele ennyi ido alatt meg tudtak ezt oldani, ugy, hogy ugyanennyi hallgato volt! Iszonyú egy szervezés. Hatalmas erővel s*ggbe kéne rúgni azokat akik a hosszú várakozási idő(k)ről tehetnek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Boldogat! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.