Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dehogy agyalok rajta, csak viccesnek tartom a helyzetet. Amúgy nem hiszek az ilyenekben. Bár arra jó, hogy eddig mindkét esetben időt kaptam a sztori átgondolására, így talán még jobbak lettek végül, úgyhogy, ha isteni közbeavatkozásnak hála mennek tönkre a gépeim a regények elkezdésekor, akkor ez csak segítség. :D

Hozzászólás ideje:

Most vettem észre, hogy a mai napon van pont egy éve, hogy a fórum tagja vagyok. Eleinte a TCW miatt regisztráltam, de aztán szépen lassan felfedeztem, hogy milyen kiterjedt az egész oldal és mennyi érdekes téma van még, a SW világán kívül is. Ezt az egy évet szeretném megköszönni nektek és elsősorban Ody-nak, mint adminnak, akinek köszönhető ez az egész közösség. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 28. - 21:07, Ody Mandrell írta:

Köszi Wilde, lekötelezel. DE!!! Az oldal nem miattam ilyen, hanem mert a közösség alakítja. :)

Persze a fórumhoz csatlakozni is kell, de valakinek meg is kellett alapítania, szerveznie az egészet és ez külön érdem. ;)

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 30. - 20:53, Wilde írta:

Persze a fórumhoz csatlakozni is kell, de valakinek meg is kellett alapítania, szerveznie az egészet és ez külön érdem. ;)

Köszi Wilde, de tényleg mindenki belerakta a magáét ebbe itt. Köztük Te is.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ennyi volt a nyár. Szeptember van. Vége a brutális hőségeknek. A kedvenc napom a szeptember 1(9 hónapig nem kell rettegni a hőség miatt) , viszont ami érdekes hogy a kedvenc hónapom viszont a december.

Szerkesztve: - Frenkie

Remélem, ez a mostani kellemes idő még nagyon sokáig kitart, és szép hosszú, meleg őszünk lesz :)

Tegnap este piros vonattal jöttem haza, úgy ment rajta a légkondi, mintha még mindig 30 fok felett lenne odakint. 8-ra értem haza, kiléptem a vonatból, és a vonat klímájához képest meglepően "meleg" volt kint. Szerintem a MÁV-nál nem teljesen normálisak.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2013. 09. 01. - 6:42, MissKarrde írta:

Szerintem a MÁV-nál nem teljesen normálisak.

Ez biztos, de nem csak ezért. :D

Én annak örülök, hogy a pokoli melegnek vége (40 fok, azt azért én sem csípem hosszú távon), de a napsütést, a nyárias időt még eltudtam volna viselni egy darabig. Most meg már dzsekiben járhatok dolgozni, melóban éjjelre már néha be kell kapcsolni a radiátort, stb. Jönnek vissza a tél viszontagságai.

Hozzászólás ideje:

Az se oké, hogy több időt kell fűteni egy évben, mint amennyit nem. Még ha csak este/éjjel, hajnalban, akkor is. A nyári meleg ellenére délre kellene költözni :) Már itt is elég gyakran vannak olyan melegek, mint a Földközi-tenger mentén. Sulis csoporttársam volt Rodoszon idén, és azt mondta, hogy hiába volt majdnem 40 fok, a szél mindig fújt a tenger felől, ezért egyáltalán nem érezték ilyen melegnek.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 31. - 22:27, Frenkie írta:

Ennyi volt a nyár. Szeptember van. Vége a brutális hőségeknek. A kedvenc napom a szeptember 1(9 hónapig nem kell rettegni a hőség miatt) , viszont ami érdekes hogy a kedvenc hónapom viszont a december.

Remélhetőleg így lesz, de nem venném biztosra. Máskor is volt már szeptember végén kifejezetten nyári hőmérséklet (30 fok körüli). Az évszakok elcsúszásának hála már nem olyan egyértelmű a hideg-mérsékelt-meleg klíma periódusa, mint korábban.

Hozzászólás ideje:
  2013. 09. 02. - 11:11, Darth Sky írta:

Remélhetőleg így lesz, de nem venném biztosra. Máskor is volt már szeptember végén kifejezetten nyári hőmérséklet (30 fok körüli). Az évszakok elcsúszásának hála már nem olyan egyértelmű a hideg-mérsékelt-meleg klíma periódusa, mint korábban.

Sosem volt szeptember végén 30 fok. Olyan már volt hogy az első 2 hetében nyári meleg volt, de a végén már max 20 fok volt este pedig durva hideg.

Hozzászólás ideje:
  2013. 09. 02. - 18:00, Darth Sky írta:

Viccelsz? Tavaly, szeptember 27-én dőlt meg az őszi melegrekord. Csak arra próbáltam kilyukadni, hogy a szeptember beköszönte még nem jelenti feltétlen a meleg megszűnését.

Valószinü csak helyi szinten volt. Bp-en tuti nem volt ennyi tavaly szeptember végén.

Mifelénk most süt a Nap és rohadt mód fúj a szél. Már csak eső kéne hogy teljes legyen az összkép. Idióta időjárás.

Remélem a tél nem fog márciusban is akciózni. Meg azt is hogy nem lesz valami kemény.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Momentán örülök hogy nem kellett sem téli- sem esőkabáttal küzdenem amikor jöttem haza. Ha ilyen marad az idő, hát maradjon. Két éve októberben úsztam még Orfűn, persze most is örülnék ha lenne strandidő a hétvégén. Szél van, eső nincs, majd valószínűleg lesz.

Más. Itthon összesítek épp. a Scindapsus (Epipremnum) nevű gyakori ám szépséges szobafutókának megvan elvileg mind az öt plusz egy színváltozata. Aureus (ez a gyakori) marble queen (csak győzzem megkülönböztetni az aureustól, elvileg más a levelek mintázata de az aureusnak is lehet márványos levele és viszont) pictus 'silver satin' (ez másik faj, de ugyanolyan szép) enjoy (anyáméktól névnapomra) jáde (hogy miért a sötétzöldet hívják így....?) és neon (ő az új szerzemény, még most piheni ki a vonatozást). Fotók később.

Hozzászólás ideje:
  2013. 09. 03. - 7:06, Rog írta:

Remélem a tél nem fog márciusban is akciózni. Meg azt is hogy nem lesz valami kemény.

Csatlakozom.

2013. 09. 03. - 14:28, Darth Krande írta:

Fotók később.

Köszi előre is, szívesen megnézem őket. Idén próbálkoztam izsópot ültetni magról. Annyi kikelt, hogy majdnem Dunát lehetne rekeszteni (osztogattam is a melóhelyen csokrostól), most jó hasznát veszem, készítettem egy jó nagy adag konyvalékot ebből és pár másik társából, tünetileg megfázásra/nemlétező t*köm tudja, mire.

Hozzászólás ideje:

Boldog Szuletesnapot!

Egyebkent, tegnap az elte-n a beiratkozasom mindossze 4 ora 15 percet vett igenybe. Meg eletembe nem vartam ennyit egyszerre, de az a legszomorubb, hogy ugyanezen az egyetemen, de masik karon kb fele ennyi ido alatt meg tudtak ezt oldani, ugy, hogy ugyanennyi hallgato volt!

Hozzászólás ideje:

Sok Boldog Szülinapot kudar! :clap:

2013. 09. 05. - 6:56, Wilde írta:

tegnap az elte-n a beiratkozasom mindossze 4 ora 15 percet vett igenybe. Meg eletembe nem vartam ennyit egyszerre, de az a legszomorubb, hogy ugyanezen az egyetemen, de masik karon kb fele ennyi ido alatt meg tudtak ezt oldani, ugy, hogy ugyanennyi hallgato volt!

Iszonyú egy szervezés. Hatalmas erővel s*ggbe kéne rúgni azokat akik a hosszú várakozási idő(k)ről tehetnek. :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.