Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, skacok! Tojjon a nyúl sok csokit Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Szerző Anyám kedvece: Azt es tudják, ki vagyok, azt is tudják, mér' gyüttem. Adják gyorsan, hadd menjek!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Szerző Boldog nyulat! Sok tojást, sok locsolót, tormát, minden ilyesmit! Csokibirkát, csokipipit, csokisonkát!
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Bevállalnád élesben? Nem hiszem. Hááááát csak kivételes esetekben. Pl. akkor ha tudom, hogy segítesz rajtam.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Hááááát csak kivételes esetekben. Pl. akkor ha tudom, hogy segítesz rajtam.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Kellemes húsvétot mindenkinek.Régen mennyit jártam én nagyapámmal locsolkodni vidéken!Imádtam.Az öreg 11-re már felöntött a garatra, én meg kaptam egy kis pénzt mindig.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Na a 18-as karikát most már tessék kirakni! Bár az nem jó, akkor nem tudom elolvasni Kár, hogy a fórum most ennyire kihalt, elememben vagyok Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve Na a 18-as karikát most már tessék kirakni! Sziszkével tudnék olyat csinálni, ami 28-as karikát érdemelne.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 8.18 éve LeGaSnak boldog születésnapot, a csapatnak kellemes húsvétot, a lányoknak sok locsolót, a fiúknak meg sok "hálát" a locsolásért
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Boldog Szülinapot Legasnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! Megyek is lócsolok egyet.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Boldog szülinapot, Legas Kellemes húsvéti másnapot mindenkinek Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Most épp a májgombóc leves miatt. Végül is az se egy rossz indok
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Boldog szülinapot Legas és mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket igy utolag!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.