MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. (szerkesztve) Sajnálom Igen, két éve nyáron, ha jól emlékszem. Szerkesztve: 2009. Március 3. - MissKarrde Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Részvétem, Krande. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Szegényke... Ezt a dalt ajánlom neki, neked: Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Nyugodjon békében... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. (szerkesztve) Köszi nektek! Fotó Piciről: http://www.freeweb.hu/krande/queen.jpg (Sityak 2007 október elején ment el) Szerkesztve: 2009. Március 5. - Darth Krande Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Boldog születésnapot Zoli valamint boldog névnapot Dzséjt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Zoli bácsi! Isten tartson meg egészségben, békességben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Sok Boldog Szülinapot Zoli! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, boldog névnapot, boldog holnapi névnapot! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot, Zoli, és boldog névnapot, Dzséjt! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldogat mindkettőtöknek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli Dzséjt Te sose alszol? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Dzséjt Te sose alszol? De, általában hajnali 4-5 és 10-12 óra között. Kicsit hülyén állt be a szervezetem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, Zoli! Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. Igen, jól emlékszel, akkor is tartom, de azért köszi a köszöntőt ma is. Csak kár, hogy tévesen még senki nem adott ajándékot a másik két alkalommal (mert egy van még karácsony előtt is), és ajándékot az igazi névnapomkor sem kapok, mert akkor meg karácsony volt, és már kaptam ajádnékot. Tiszta kicseszés Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, Zoli! Ja, és boldog névnapot is! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Tartsd ilyenkor a névnapodat, ne Decemberben és kapni fogsz ajándékot De milyen jó egyeseknek, hogy választhatnak, mikor tartják a névnapjukat. Csaba nap csak 1x van az évben Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Én is pont ezt akartam javasolni Dzséjtnek Nekem sincs választásom, csak egyszer van Martina nap egy évben De pont jókor, mivel kb. fél évvel követi a születésnapomat, és addigra már kiheverjük a karácsonyt is Boldog születésnapot, Zoli Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Milán-nap is csak egyszer van... az Ivó-nappal egy napon... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog névnapot! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli! Boldog névnapot! Holnapra meg boldog Nők Napját! huh Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Ezt érdemes végig nézni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Phobos, Ody, Dzséjt, Rog, kolmilan, Donát, Oldie, kudar, Pildi, Nabopolasszar, Gyoka, Misskarrde, Krande, JakeSully: nagyon szépen köszönöm! Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgytagjainak, aktívaknak és passzívaknak egyaránt. Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. (szerkesztve) Boldog nőnapot a hölgyeknek és névnapot a Zoltánoknak! (ez de rossz lehet(ett) ajándékozási szempontból Zolinak, hogy születésnapja után egyből névnapja van) Szerkesztve: 2009. Március 7. - Darth_Phobos Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. (szerkesztve) Köszi! Egyébként 27 év alatt megszoktam. Szerkesztve: 2009. Március 7. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. Bocs'. Remélem lesz lehetőség majd valamikor koccintani egy jégerrel. Persze a szaunát most is kihagynám. Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". Az igazat megvallva én ezt a szafaris videót már láttam a National Geographic -on, de most, hogy újra felfedeztem ingerenciát éreztem, hogy berakjam ide is. A videót amit említesz nem láttam...még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Én is boldog nőnapot kívánok minden hölgynek a fórumon! Zoli neked meg kellemes újabb ünnepet. Két napos ivászat....micsoda kombináció. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.