Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Sajnos nem tisztelték az USA-t eléggé. Közben amerikai filmeket néznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Összevesztél velük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Összevesztél velük? Nem ez lenne az első eset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Bocsi ezt csak most láttam. Az volt hogy már ment el az utolsó 2 ember hajnal 3 fele jó kómásan aztán valahogy az USA meg Orbán szóba került és kicsit ordibáltunk. De tegnap fátylat borítottunk rá. Megfogadtuk buliban a politikát nem hozzuk szóba. De ha már szülinap. Ezt a tortát kaptam a barátaimtól az egyik hölgy sütötte. Elképesztő hogy ezt hogy megcsinálták. Meg is hatódtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. De jó torta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Jó ám. Nem semmi, hogy ilyenre is gondoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Az ajándékaim nagy része az sw-hez köthető. Tudják rólam hogy rajongó vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Meg is hatódtam. Volt szíved megenni? Nagyon jól néz ki, kreatív! Gratula oda! (Meg neked is, hogy ilyen ismerőseid vannak!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Volt szíved megenni? Nagyon jól néz ki, kreatív! Gratula oda! (Meg neked is, hogy ilyen ismerőseid vannak!) Hát belül is nagyon finom volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. WOW! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Ebből ki tud valaki hámozni valami értelmeset? Azt értem hogy már megint az átlag szívja meg, de minek kellett ezt kitalálni és mi az értelme a szivatáson kivül? http://www.origo.hu/gazdasag/20130204-kaosz-az-uj-szabadsagolasi-szabaly-miatt-az-ngm-utmutatasat-varjak.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Elvileg ez csak azokra vonatkozik, akik nem fix munkaidőben dolgoznak, hanem mindig máshogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Érdekes oldal. Itthonról elvándoroltak aránya. De az összes országban lehet kutakodni http://peoplemov.in/#f_HU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Frenkie: utólag boldog születésnapot kívánok. Szép a torta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Mit lehet tenni, ha valaki, jelen esetben én, h*lye fejjel nem figyelt, és megfogta a forró edény fülét, aztán most piszkosul fáj az ujja? Azon kívül, hogy egyfolytában hideg vízben tartom, sajnos ez nem opció, mert jobb kéz, egérkezelő "munkaeszközről" van szó ******, tudom, h*lye vagyok, de mégis mikor múlik el ez a fene nagy fájdalom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Az még elvileg fel fog hólyagosodni is... Van ilyen hűsítő spray, a patikákban árulják. Anélkül napokig is használhatatlan lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Jelen esetben csak holnap délután jutok el oda. Itt nincsenek sokáig nyitva tartó üzletek. Köszi, majd holnap beugrom a gyógyszertárba, hogy adjanak rá valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Remélem gyorsan meggyógyul. Jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Kiveszel a mélyhűtőből valami mirelit terméket és odanyomod hozzá - folyó víz "pótlására" ideiglenes megoldásnak ajánlom. Csak ne közvetlenül mert akkor még fagyási sérülés is lesz De mindenképp folyó víz, amikor módod van rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. (szerkesztve) Frenkie: utólag boldog születésnapot kívánok. Szép a torta! Köszi szépen. Karrde: Jobbulást kivánok. Szerkesztve: 2013. Február 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. (szerkesztve) Mit lehet tenni, ha valaki, jelen esetben én, h*lye fejjel nem figyelt, és megfogta a forró edény fülét, aztán most piszkosul fáj az ujja? Azon kívül, hogy egyfolytában hideg vízben tartom, sajnos ez nem opció, mert jobb kéz, egérkezelő "munkaeszközről" van szó ******, tudom, h*lye vagyok, de mégis mikor múlik el ez a fene nagy fájdalom? Jobbulást! A hideg víz elvileg a legjobb jelenleg, ha nincs más, tartsd benne a kezed. Még ha tovább fáj is, de az csökkenti a kárt a bőrön. Nálunk a hűsítőspray nem vált be, égetett, mikor ráfújtuk az égett felületre. Sokkal jobb az aloe vera tartalmú zselé, vagy bármilyen sebkezelő krém, pl. a Curiosin, az is zselés. Szerkesztve: 2013. Február 7. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. (szerkesztve) Fókuszáljatok a célkereszt közepére. Mit tapasztaltok? :para: http://static9.origos.hu/i/1302/20130207-arc-optikai-csalodas.gif Szerkesztve: 2013. Február 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Az ég adta egy világon semmi különöset. Kellene valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Elvileg elmosódott groteszk arcokat és gülü hatalmas szemeket kéne tapasztalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. És tényleg.... nálam működik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Köszi a lenti ötleteket mindenkinek Mára már elmúlt a fájdalom, hólyag nincs, de azért eléggé látszik. Végül beszereztem egy minden bajra jó krémet, utókezelésnek biztosan hasznos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Tudom jókor jut eszembe de szerintem most is kenheted: Fenistil gél! Az kisméretű égésre is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 10. Boldog születésnapot, danityu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2013. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 10. Isten éltessen danityu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.