JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. A gólyákat sajnálom http://www.origo.hu/tudomany/20130325-melegitik-a-golyakat-ukrajnaban.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Tényleg durva ez az időjárás, jövőhéten már április van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Itt már megint elég szép mennyiségű hó esik. Én még nem emlékszem ilyen hosszú télre. Én sem. Azt sem mondhatjuk, hogy a tél kezdete húzódott el, mert az sem igaz, volt tél már decemberben is, havazás és jó hideg is. Kb. három hete szenvedek, ha hidegfront jön, akkor az ízületeim (gyógyszerszintig fajult a probléma), ha hirtelen meleg (mint ahogy majd hétvégén is), akkor a cukrom mászik az egekbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Én sem. Azt sem mondhatjuk, hogy a tél kezdete húzódott el, mert az sem igaz, volt tél már decemberben is, havazás és jó hideg is. Kb. három hete szenvedek, ha hidegfront jön, akkor az ízületeim (gyógyszerszintig fajult a probléma), ha hirtelen meleg (mint ahogy majd hétvégén is), akkor a cukrom mászik az egekbe Nagyon kellemetlen ez. Talán jövőhéttől már kiegyensúlyozottabb idő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Nagyon kellemetlen ez. Talán jövőhéttől már kiegyensúlyozottabb idő lesz. Akkor meg eső jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Én sem. Azt sem mondhatjuk, hogy a tél kezdete húzódott el, mert az sem igaz, volt tél már decemberben is, havazás és jó hideg is. Kb. három hete szenvedek, ha hidegfront jön, akkor az ízületeim (gyógyszerszintig fajult a probléma), ha hirtelen meleg (mint ahogy majd hétvégén is), akkor a cukrom mászik az egekbe Jobbulást, ha ez egyáltalán gyógyítható. Különben honnan lehet tudni hogy az időjárástól van valami baja az embernek? Meg kell figyelni hogyha mondjuk 3-szor fáj a fejem akkor akkor mondjuk hidegfront van és akkor tuti hogy az az oka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Akkor meg eső jön Inkább az, mert az azt jelenti, hogy melegedés lesz. TCW szavazást meg el ne felejtsd, mert kapsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Tényleg, mi is a határideje a szavazásnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Tényleg, mi is a határideje a szavazásnak? Április 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Inkább az, mert az azt jelenti, hogy melegedés lesz. TCW szavazást meg el ne felejtsd, mert kapsz... Lehet idén kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Ha minden jól megy holnap este már Bp-n leszek. Szívok egy kis fővárosi szmogot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Lehet idén kihagyom. Akkor elválnak útjaink. A guide író nem szavaz? Olyan nincs, sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Akkor elválnak útjaink. A guide író nem szavaz? Olyan nincs, sajnálom. Disney f*szságai elvették a kedvem az egész TCW-től, sajnálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Ennek a szavazásnak mi köze a Disney -hez? Ez kissé óvodás álláspont már bocsánat. Az ötödik évad lement, azt már nem vehetik el tőlünk. Szóval gondold át még egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Disney f*szságai elvették a kedvem az egész TCW-től, sajnálom És ez a fórum a Disney égisze alatt fut? Mi tán a Disney alkalmazottjai vagyunk? A TCW-t a Disney csinálta? Vagy innentől kész, slussz, passz, a Star Wars nem is létezik, mert Disney? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nagyon kellemetlen ez. Talán jövőhéttől már kiegyensúlyozottabb idő lesz. Jó is volna. Kiegyensúlyozottan lehetne már meleg tavasz Jobbulást, ha ez egyáltalán gyógyítható. Különben honnan lehet tudni hogy az időjárástól van valami baja az embernek? Meg kell figyelni hogyha mondjuk 3-szor fáj a fejem akkor akkor mondjuk hidegfront van és akkor tuti hogy az az oka? Köszi, sajnos ezek nem gyógyíthatóak. Passz, az általános (fejfájós, stb.) értelemben vett frontérzékenységet nem tudom, mivel nekem csak a leírt tüneteim vannak, viszont azokról tudni lehet, hogy milyen front miatt vannak. A front cukorszintre való hatását tapasztalati úton (gondolom, a fejfájásos panaszokat is megfigyeléses útján saccolják be), de ez az emberek többségét nem érinti. Az viszont tény, hogy az ízületi problémáknak a hideg nagyon rossz. Ezt leginkább idősebbek szokták tudni, de sajnos én már fiatalon is szenvedek ettől a kórságtól. Egyik kollégám mondta, ha tudnának az ízületi fájdalmakra, problémákra gyógyírt, azzal sokkal több emberen segítene az orvostudomány, mintha feltalálnák a rák ellenszerét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Jó is volna. Kiegyensúlyozottan lehetne már meleg tavasz Ezt én is őszintén kívánom. Köszi, sajnos ezek nem gyógyíthatóak. Passz, az általános (fejfájós, stb.) értelemben vett frontérzékenységet nem tudom, mivel nekem csak a leírt tüneteim vannak, viszont azokról tudni lehet, hogy milyen front miatt vannak. A front cukorszintre való hatását tapasztalati úton (gondolom, a fejfájásos panaszokat is megfigyeléses útján saccolják be), de ez az emberek többségét nem érinti. Az viszont tény, hogy az ízületi problémáknak a hideg nagyon rossz. Ezt leginkább idősebbek szokták tudni, de sajnos én már fiatalon is szenvedek ettől a kórságtól. Egyik kollégám mondta, ha tudnának az ízületi fájdalmakra, problémákra gyógyírt, azzal sokkal több emberen segítene az orvostudomány, mintha feltalálnák a rák ellenszerét. Szomorú dolog, hogy fiatalon ilyen krónikus betegségektől szenvedsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Breaking News! Kim Jong-Un vízre szállt az Észak-Koreai tengerészet élén az amcsik ellen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. A világ legabszurdabb és legszürreálisabb országa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Breaking News! Kim Jong-Un vízre szállt az Észak-Koreai tengerészet élén az amcsik ellen! 30 Navy Seals katona megeszi őket reggelire úgy hogy csak 8 lőszert visznek fejenként. (nem komolyan venni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Érdekes hogy nagyjából erről volt szó a talin. http://www.origo.hu/nagyvilag/20130330-eszakkorea-kihirdette-a-hadiallapotot.html Úgy gondolom ez már nem vicc itt azonnal megelőző támadást kell intézni ellenük. Ott van a Samsung Lg, Hynday stb és több millió ártatlan ember. Elképesztő hogy egy dolgos munkával felépített és ott nyugati jólétet létrehozó államot egy ilyen idióta fenyegessen. Ezt is megint az USA-nak kell helyrehozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. A kérdés az, hogy Kína kiáll-e Észak-Korea mellett, mert ha igen, akkor az nagyon megkeverheti a sz*rt globális szinten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hát gyerekek, nagyon vigyázzatok az online adataitokra, mert most törték fel az egyik Xbox játékos fiókomat... az oldal teljesen olyannak tűnt, mint a hivatalos, majdnem ugyanúgy kérte az adataim, nem voltam elég figyelemes, és ennyi elég is volt. Rögtön kapcsoltam, megváltoztattam a jelszóm, de hiába. Valószínűleg addigra belépett a hacker, és a jelszóváltoztatás nem volt elég ahhoz, hogy ledobja. Végül sikerült blokkolnom a felhasználóm, de addigra már elég csúnya károkat okozott a felhasználómban... azóta ráadásul mindenhol meg kellett változtatnom a jelszavam, ahol hasonlót használtam... Többé nem esek ebbe a hibába, az biztos, tanuljatok a káromon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Donát, sajnálom a történteket, és köszi, hogy beírtad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Kellemes ünnepeket mindenkinek, a hölgyeknek meg holnapra sok locsolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Na, aki Star warsosan szeretne locsolkodni, annak itt van két változat (saját): Normál verzió Alderaani hercegnő, Meglocsollak, mert az menő. Részesíts hát jutalomban, Fél év mondjuk karbonitban? SITH verzió Alázatos mesterem, Kölni most a fegyverem, Se perc alatt meglocsollak, Ha nem figyelsz, elektrosokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hát gyerekek, nagyon vigyázzatok az online adataitokra, mert most törték fel az egyik Xbox játékos fiókomat... az oldal teljesen olyannak tűnt, mint a hivatalos, majdnem ugyanúgy kérte az adataim, nem voltam elég figyelemes, és ennyi elég is volt. Rögtön kapcsoltam, megváltoztattam a jelszóm, de hiába. Valószínűleg addigra belépett a hacker, és a jelszóváltoztatás nem volt elég ahhoz, hogy ledobja. Végül sikerült blokkolnom a felhasználóm, de addigra már elég csúnya károkat okozott a felhasználómban... azóta ráadásul mindenhol meg kellett változtatnom a jelszavam, ahol hasonlót használtam... Többé nem esek ebbe a hibába, az biztos, tanuljatok a káromon! A banki adathalászok pont ilyen módszerrel lopnak adatokat. Sajnálatos amit történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Kellemes húsvétot mindenkinek. A lányoknak sok locsolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Kellemes húsvétot! A locsolókat is túléltük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.