Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már megint ez a medvehagyma-fétis. :) Most már komolyan utána kéne járnom, mi a frászkarika az, mert amíg tavaly Krande elő nem jött vele, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. (Tudom, elfajzott városi kölök vagyok. :hehe: )

Hozzászólás ideje:

A beillesztés megy, de mivel az adott lejátszási időpont linkjét használtam, gondolom a fórum motor azt nem fogadta el média linkként. Amúgy a "már ketten vagyunk" ("now are two") részt akartam befűzni. Sajnos a technika megölte a poént. :)

Hozzászólás ideje:

Utólag boldog születésnapot :)

A medvehagyma egy növény :evil: A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek :yeah: Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg.

Ennyit a medvehagymáról :P

Hozzászólás ideje:

Meg kellene nőnie, csak éppen a környezet nem olyan jó a medvehagymának, szóval vannak kétségeim a végeredményt illetően :para:

Hozzászólás ideje:

A medvehagyma egy növény :evil: A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek :yeah: Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg.

Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! :) Sok sikert hozzá.

Hozzászólás ideje:

Legyünk optimisták. Meg fog erősödni. Bár annyira nem értek a medvehagyma termesztéshez. :)

Én sem, de majd kiderül, mennyire lesz sikeres :)

Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom. :)

:)

Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! :) Sok sikert hozzá.

Kb. észak-keleti, csak reggel süt oda közvetlenül a nap, erre igyekeztem figyelni a kert adottságai mellett. Málnabokrok mellé :) Köszi, majd megírom, hogy bírja a klímát.

Hozzászólás ideje:

Én is szívesen használom fel tavasszal, salátákban, körözöttben, vagy vajas kelt kifliben isteni finom. És hogy milyenek az esélyek a növésre, lásd lentebb.

2 éve én is ültettem, és jobb híján a teraszunk elé, ami igencsak déli fekvésű, próba szerencse alapon. Akkor nem tartott sokáig, keresztet is vetettem rá, de tavaly kihajtott rendesen, és lehetett szüretelni megint. Idén is kezd kibújni már. :) Nem annyira érzékeny tehát, mint ahogy mondják.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.