Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Sok Boldog Szülinapot KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. (szerkesztve) Az előzmény itt található. Szerkesztve: 2014. Február 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Isten éltessen KisKósa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog születésnapot, KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog szülinapot Kiskósa. Lassan Nagykósa leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Nagyon szépen köszönöm nektek! ^-^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Boldog szülinapot KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Utólag is boldog születésnapot, KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Boldog szülinapodat! A Mecsek tele van finom zsenge medvehagymával! Lehet szedni!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Már megint ez a medvehagyma-fétis. Most már komolyan utána kéne járnom, mi a frászkarika az, mert amíg tavaly Krande elő nem jött vele, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. (Tudom, elfajzott városi kölök vagyok. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Nem vagy egyedül Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1CxqYWi5vzc#t=76 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Nem megy a beillesztés? És ez milyen témához illik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. A beillesztés megy, de mivel az adott lejátszási időpont linkjét használtam, gondolom a fórum motor azt nem fogadta el média linkként. Amúgy a "már ketten vagyunk" ("now are two") részt akartam befűzni. Sajnos a technika megölte a poént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Ok így már világos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Még egyszer köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Utólag boldog születésnapot A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Majd megkóstoljuk a termésed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Meg kellene nőnie, csak éppen a környezet nem olyan jó a medvehagymának, szóval vannak kétségeim a végeredményt illetően Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Legyünk optimisták. Meg fog erősödni. Bár annyira nem értek a medvehagyma termesztéshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Szerintem inkább komlót kéne termeszteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Legyünk optimisták. Meg fog erősödni. Bár annyira nem értek a medvehagyma termesztéshez. Én sem, de majd kiderül, mennyire lesz sikeres Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom. Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá. Kb. észak-keleti, csak reggel süt oda közvetlenül a nap, erre igyekeztem figyelni a kert adottságai mellett. Málnabokrok mellé Köszi, majd megírom, hogy bírja a klímát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 28. A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról Én is szívesen használom fel tavasszal, salátákban, körözöttben, vagy vajas kelt kifliben isteni finom. És hogy milyenek az esélyek a növésre, lásd lentebb. Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá. 2 éve én is ültettem, és jobb híján a teraszunk elé, ami igencsak déli fekvésű, próba szerencse alapon. Akkor nem tartott sokáig, keresztet is vetettem rá, de tavaly kihajtott rendesen, és lehetett szüretelni megint. Idén is kezd kibújni már. Nem annyira érzékeny tehát, mint ahogy mondják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 1. Szerintem inkább komlót kéne termeszteni. Jah, nyissunk egy saját sörkészítő vállalkozást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.