Hozzászólás ideje: 2014. Február 26.11 éve Az előzmény itt található. Szerkesztve: 2014. Február 26.11 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2014. Február 27.11 éve Szerző Boldog szülinapodat! A Mecsek tele van finom zsenge medvehagymával! Lehet szedni!!!!!
Hozzászólás ideje: 2014. Február 27.11 éve Már megint ez a medvehagyma-fétis. Most már komolyan utána kéne járnom, mi a frászkarika az, mert amíg tavaly Krande elő nem jött vele, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik. (Tudom, elfajzott városi kölök vagyok. )
Hozzászólás ideje: 2014. Február 27.11 éve http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1CxqYWi5vzc#t=76
Hozzászólás ideje: 2014. Február 27.11 éve A beillesztés megy, de mivel az adott lejátszási időpont linkjét használtam, gondolom a fórum motor azt nem fogadta el média linkként. Amúgy a "már ketten vagyunk" ("now are two") részt akartam befűzni. Sajnos a technika megölte a poént.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve Utólag boldog születésnapot A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve Meg kellene nőnie, csak éppen a környezet nem olyan jó a medvehagymának, szóval vannak kétségeim a végeredményt illetően
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve Legyünk optimisták. Meg fog erősödni. Bár annyira nem értek a medvehagyma termesztéshez.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve Szerző Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve Legyünk optimisták. Meg fog erősödni. Bár annyira nem értek a medvehagyma termesztéshez. Én sem, de majd kiderül, mennyire lesz sikeres Köszönöm szépen. Most akkor már ezt is tudom. Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá. Kb. észak-keleti, csak reggel süt oda közvetlenül a nap, erre igyekeztem figyelni a kert adottságai mellett. Málnabokrok mellé Köszi, majd megírom, hogy bírja a klímát.
Hozzászólás ideje: 2014. Február 28.11 éve A medvehagyma egy növény A levelét esszük, kb. úgy néz ki, mint a gyöngyvirág, ami viszont mérgező, ezért vigyázni kell a medvehagyma szedésével. Leginkább az illata alapján lehet megkülönböztetni őket. Nagyon finom levélzöldség, főleg szendvics mellé szoktuk enni, de mehet salátába, főétel mellé, bármihez, az íze némileg a fokhagymára hasonlít. Tavaly telepítettünk egy tövet, és már bújnak kifelé a levelek Kíváncsi vagyok, vajon mekkorára nő majd meg. Ennyit a medvehagymáról Én is szívesen használom fel tavasszal, salátákban, körözöttben, vagy vajas kelt kifliben isteni finom. És hogy milyenek az esélyek a növésre, lásd lentebb. Miss! Északi fekvésű helyre telepítetted? Mert a déli irányt valamiért nem szereti, ha észak felé néz, akkor viszont kedvesen fog nőni! Sok sikert hozzá. 2 éve én is ültettem, és jobb híján a teraszunk elé, ami igencsak déli fekvésű, próba szerencse alapon. Akkor nem tartott sokáig, keresztet is vetettem rá, de tavaly kihajtott rendesen, és lehetett szüretelni megint. Idén is kezd kibújni már. Nem annyira érzékeny tehát, mint ahogy mondják.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 1.11 éve Szerintem inkább komlót kéne termeszteni. Jah, nyissunk egy saját sörkészítő vállalkozást
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.