Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Donát, Dzséjt. Gratulálok nektek az új munkátokhoz. Dzséjt, bízom benne hogy azért a titkolózás mert a Valve-hez vettek fel a Half-Life 3 készítéséhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Köszi mindenkinek. Dzséjt, bízom benne hogy azért a titkolózás mert a Valve-hez vettek fel a Half-Life 3 készítéséhez. Hehe, nem is lenne rossz. De szerintem a Valve-hez először matektanárt kéne felvenni, hogy el tudjanak számolni háromig. Akkor lehetne Half-Life 2: Episode 3, Half-Life 3, Portal 3, Left 4 Dead 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Gratulálok neked is Dzséjt! Biztosan, sokat dob a hangulatodon ha olyat csinálhatsz amit igazán szeretsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Hehe, nem is lenne rossz. De szerintem a Valve-hez először matektanárt kéne felvenni, hogy el tudjanak számolni háromig. Akkor lehetne Half-Life 2: Episode 3, Half-Life 3, Portal 3, Left 4 Dead 3. ... Team Fortress 3, Dota 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Gratulálok neked is Dzséjt! Biztosan, sokat dob a hangulatodon ha olyat csinálhatsz amit igazán szeretsz. Köszi neked is. Hát igen, én mást már nem is tudnék szerintem csinálni - oké, a biztonsági őrködés még ide tartozik, de abban a formában, ahogy én mívelem, még az is szerethető. És imádni fogom, amikor felmondok. ... Team Fortress 3, Dota 3 És tényleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Dzséjt, gratulálok Neked is! Ez igazán testhez álló munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 14. Ma kaptam egy remek hírt: a mai nappal letelt a felmondási időm, és sikerült is szereznem egy új állást. Ha minden jól megy, üzleti elemző pozícióban fogok a továbbiakban tevékenykedni egy amerikai cégnél, Debrecenben. Ma én is kaptam egy állásajánlatot: Lead Game Designer. Gratulációm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Donát, Dzséjt vilag sok sikert kivanok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Donát, Dzséjt én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Pildi, Rog, Hunner, Kudar, Jake, kösszentyű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Köszi mindenkinek! Ötleteket várok: Hogy kerülhet a Spar-os állatos matricák közé egy Napóleon matrica? (sablon méret, csak egy állat helyett az egykori francia császár látható rajta) Aki ezt nekem megmagyarázza, vendégem egy sörre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. (szerkesztve) Úgy, hogy hivatalosan a matrica album neve "Sziget világ", és nem csak az élővilágra fókuszál, hanem az adott szigeten élők kultúrájára és történelmére is (ezért gyakran vannak bennszülöttes képek is), és szerkesztő úgy gondolta, hogy Szent Ilona szigetének történelmében Napóleon elég meghatározó személyiség volt ahhoz, hogy bekerüljön az albumba Szerkesztve: 2015. Február 15. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Aha. Majd válassz sört, a fórumtalin fizetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Majd szavadon foglak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Aha. Majd válassz sört, a fórumtalin fizetem. Megmarad a pénzed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megmarad a pénzed. Miért, idén nem lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Nem fog jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. (szerkesztve) Az EpVII-et IMAX éjféli premierként tervezem megtekinteni (vagy legalábbis a körül - attól függ, hogyan sikerül majd a jegyfoglalás). Mivel gondolom ezzel nem csak én számolok így a fórumon, akkor ott majd behajtom Szerkesztve: 2015. Február 15. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Én a márciusi fórumtalira gondoltam. Az EPVII premiert valószínűleg a DunaPlázában nézzük majd, de ez még nagyon messze van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 15. Bármelyik fórumtalin behajthatod, amin mindketten ott leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Isten éltessen sokáig Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Sok Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Sok Boldog Szülinapot Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Sok Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.