Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Azt se értem miért fordítanak rám ekkora figyelmet... Lehet azért, mert te vagy a fórum apja Kár, hogy Karrde távozott, mert mindig jó volt olvasni a hozzászólásait. Egyszer remélem visszajön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hát remélem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Szerintem mindannyian. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hát ha szólhatnék én is.Furcsa mert én is minősíthetetlen hangnemű beírásokat írtam ide tavaly politikai okokból.Aztán megbántam és visszajöttem.Azóta ezen fórumon politikáról egy szót sem szólok. Ody: Én azt vettem észre, hogyha valaki nagyon dicsér egy filmet, és neked nem tetszik nekiesel erre az illető még jobban dícséri, nálad meg ekkor szakadhat el a cérna, és néha tényleg durvákat írsz be.De javadra szólva soha nem tart tovább egy-két hozzászólásnál, és utána túlllépsz rajta. El kell fogadnunk a másik véleményét még akkor is ha baromira nem értünk egyet.Karrde lépését nem értem igazán, hisz neki sosem szóltál be.Nagyon jóban voltatok. Remélem visszajön.Hiányoznak az írásai.Karrde gyere vissza ,please. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Köszi szépen, srácok Na akkor kommentálom a lentieket. Odyval a problémám nagyjából MAGÁNJELLEGŰ, amit tetézett, hogy az utóbbi időkben a szokásosnál is durvább volt a fórumon. Sajna msn-en egyszer-kétszer nekem még ezeknél is durvább beszólást engedett meg régebben. Ha ez a normál viszonyulása a lányokhoz, akkor nem csodálom, hogy úgy áll velük, ahogy. Én meg eléggé túlérzékeny vagyok, hogy ne tudjak fapofával mindenen felülemelkedni. Sajna emiatt a fórumos hozzászólásain is jobban felkaptam a vizet a kelleténél, és az ő véleményével pont ELLENTÉTESEN a fórum közösségét kíméltem meg azzal, hogy inkább nem írok, mint hogy csak a vita menjen fölöslegesen, és ezt kelljen mindenkinek olvasnia (egyébiránt az erre irányuló megjegyzés hasonlóságot mutat azzal, amit én az ő szemére vetettem). A magánjellegű bajomat nem kell ide behozni, de kezd elmúlni az az ingerem, hogy minden hülye megjegyzést hasonlóan hülye módon kommentáljak, szóval semmi baj, majd írok még ide (habár igencsak negatív irányba ment el a net elérhetőségem nap közben, és ha még össze is jön a most tervezett suli, akkor még időm se lesz végképp, de majd igyekszem) Egyébként meg a 100%-ig magánlevelem egy részletének beszúrása tovább erősíti az eddigi véleményem, sőt annak lehetősége, hogy az egész itt megjelenjen, meg pláne. Minimum engedélyt kellett volna kérni az írótól a szó szerinti közlésért. Választ persze mai napig nem kaptam, de sebaj, én már ilyet nem is várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Karrde lépését nem értem igazán, hisz neki sosem szóltál be.Nagyon jóban voltatok.Remélem visszajön.Hiányoznak az írásai.Karrde gyere vissza ,please. Igen, voltunk, de pár hónapja volt egy elég gáz msn beszélgetésünk, aminek a végén baromit esett a szememben, de ő ugyanezt gondolja rólam, szóval mindez kölcsönös. Azóta három lépés távolság, de ez tényleg csak ránk tartozik, vagyis tartozott. És köszi neked is, kedves tőletek, hogy hiányoltok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Minimum engedélyt kellett volna kérni az írótól a szó szerinti közlésért. Az egészet nem is akartam leközölni, csak ha Te engeded. De erre nem kértem engedélyt, mert nem is akarom ide beírni. Komolyan kezdem magam úgy érezni, mintha én lennék a sátán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Beindulhatna már az SW gépezet, és akkor igazán lenne miről beszélni. Jó lenne, ha már valami konkrétummal oldalba csapnának minket. Pl. egy konkrét eu karakter, hogy ki is lesz a soriban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Nem értelek Miss. Attól hogy van itt egy kőbunkó, még nem kell menekülőre fogni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Nem értelek Miss. Attól hogy van itt egy kőbunkó, még nem kell menekülőre fogni... Krande azért ne hergeld a bikát, mert felöklel... :D Amúgy Karrde tényleg visszajöhetnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Jólvanna, akkor mondom úgy, hogy kevésbé viselkedik úriemberhez méltóan, mint a Saga lakossága általában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Légyszi valamelyikőtök segítsen! Véletelenül letöröltem a Both dialog versionjét, és nem tudom honnan leszedni. Az a gond, hogy most utazom el az egyetemre, szóval úgy hétvégéig ha valaki nekem át tudná küldeni (e-mailben), azt megköszönném, vagy hétvégén már msn-en is leszek. Köszönöm, már így elére is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Légyszi valamelyikőtök segítsen! Véletelenül letöröltem a Both dialog versionjét, és nem tudom honnan leszedni. Az a gond, hogy most utazom el az egyetemre, szóval úgy hétvégéig ha valaki nekem át tudná küldeni (e-mailben), azt megköszönném, vagy hétvégén már msn-en is leszek. Köszönöm, már így elére is Hmm, ha tudnám mi az a Both Dialog Verison, akkor elküldeném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 7. Bocsi... szóval Battle of the Heroes (EPIII zenei főtéma), olyan változata, amely alá be van vágva a filmből néhány mondat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Kedves Pildi! Isten éltessen sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Boldog születésnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Sok Boldog Szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. ISten éltessen sokáig és a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Nagyon boldog születésnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Boldog szülinapot, Pildi! Más: Senkinek sincs meg a Battle of the Heroes dialoge változata? Egy mp3, amelybe az EpIII egyes mondatai vannak bevágva... úgy kezdődik, hogy "Something is happening...". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. (szerkesztve) Senkinek sincs meg a Battle of the Heroes dialoge változata? Egy mp3, amelybe az EpIII egyes mondatai vannak bevágva... úgy kezdődik, hogy "Something is happening...". Az nem az "A Hero Falls" klipnek a hanganyaga? Mert ha az akkor csak le kell menteni róla a hangot és megvan. Ha az kell akkor megcsinálhatom neked. Szerkesztve: 2007. Október 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Boldog szülinapot Pildi.Itt az alkalom a 4 napos berúgásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Nagyon koszonom mindenkinek a jokivansagokat! Berugni nem fogok, mert nem vagyok egy ivos tipus, de az unneples megvan: epp Pragabol irok, ez a negy nap itt a szulinapi ajandekom a ferjemuramtol. Kicsit nehezen megy az iras, mert a szallodai gepen mas a karakterkeszlet, es egyebkent nem terveztem, hogy itt netezni fogok, de az ingyenes internetezesi lehetoseget megragadva belepillantottam a forumba, es nem allhattam meg, hogy a lenti uzenetekre ne valaszoljak. Koszi meg egyszer, nagyon jol esett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Boldog születésnapot, Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 20. (szerkesztve) Jajjj Pildi.....a boldog családi élet! Jó neked. A férjed mit szól a nagy fokú Star Wars szeretetedhez? Szerkesztve: 2007. Október 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. Az nem az "A Hero Falls" klipnek a hanganyaga? Mert ha az akkor csak le kell menteni róla a hangot és megvan.Ha az kell akkor megcsinálhatom neked. Szerintem igen! Megköszönném, Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Jajjj Pildi.....a boldog családi élet! Jó neked. A férjed mit szól a nagy fokú Star Wars szeretetedhez? Beletorodott . 2005 nyara ota volt ideje hozzaszokni. Es ugyan kezdetben abba a hitbe ringatta magat, hogy ez biztos csak valami mulo szeszely, mert unatkozom itthon a gyekerekkel, de azota visszamentem dolgozni, alig van idom elni is, de ez nem mult el, sot . Szoval jofej, es elnezi, de sajnos teljesen immunis minden ilyesmivel szemben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Akkor tényleg jó fej lehet. Én, vagyis inkább mi, pedig örülünk, hogy itt vagy, és gazdagítasz minket a remek gondolataiddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 22. Igy utolag is boldog szülinapot kivánok Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.