Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Én is nagyon utólag Boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Az elkövetkező 6 nap 4 zh-t írok, szóval szorítsatok légyszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Sok szerencsét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Az elkövetkező 6 nap 4 zh-t írok, szóval szorítsatok légyszi! Hát igen ez már az egyetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megy a drukk innen is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megy a drukk innen is Esteleg egy kis MSN feeling? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 23. Akkor tényleg jó fej lehet. Én, vagyis inkább mi, pedig örülünk, hogy itt vagy, és gazdagítasz minket a remek gondolataiddal. Részemről az öröm. Remek kis közösség ez , különben nem is tölteném itt alvás helyett az éjszaka egyébként arra való részét. Donát, neked pedig sok sikert! Az a lényeg, hogy csak addig szabad izgulni, amíg meg nem tudod a kérdéseket, utána már koncentrálni kell, és akkor nem lehet nagyobb gond (tudom, könnyű mondani, de ez így működik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Esteleg egy kis MSN feeling? Bocsi, de este már nem jöttem fel, nem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. (szerkesztve) Az a lényeg, hogy csak addig szabad izgulni, amíg meg nem tudod a kérdéseket, utána már koncentrálni kell, és akkor nem lehet nagyobb gond (tudom, könnyű mondani, de ez így működik). Én mindig addig izgultam, míg be nem mentem az ajtón, utána már halál nyugodtan húztam a kérdést De tényleg így működik a dolog Bár én csak érettségiztem meg szakmai vizsgáztam, nem jártam felsőoktatásba. De a vizsga ott is csak vizsga. Szerkesztve: 2007. Október 24. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. A vizsga itt is csak vizsga, így van, és egyet szerencsére letudtam. Már csak 3. Köszönöm mindenkinek a buzdítást, jól esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Kóser közgázos gyerek vagy, nem félünk semmitől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Bocsi, de este már nem jöttem fel, nem láttam Semmi baj. Úgyse akartam semmi értelemeset mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Közben hadd említsem meg, hogy a Magyar Köztársaság tegnap betöltötte tizennyolcadik életévét.... NAGYKORÚAK LETTÜNK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. HAPPY BIRTHDAY TO US. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Egy állítólag ausztrál majom ezt írta az "Obi vs Grivi" videómhoz a Youtube-on: "How do you fight like that, General? You have to be double-jointed. And you have to be Hungarian." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog szülinapot, Obi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Isten éltessen benneteket, Obi1, Lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Mindenkinek a füle érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog szülinapot Obi1 és lipi (hú Obi1, ez aztán a kerek évforduló! )! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Isten éltesse sokáig a két ünnepeltet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog szülinapot mindkettőtöknek! :-)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Sok Boldog Szülinapot Skacok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Mindkettőtöknek boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog születésnapot mindkettőtöknek! És egy másik örömhír: az első matek ZH-m az egyetemen 97 pontos lett (a 100-ból). A számvitelem pedig 120 (itt 130 volt a maximum.) Még 2 tallonban van, de úgy érzem azokból sem kell majd pótZH-znom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Ez nem semmi, gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Köszönöm mindenkinek Nem is tudtam hogy már 100 éves vagyok, egész jól tartom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. (szerkesztve) Obi! Véletlen írtad el a születési dátumod? Mert akkor átjavítom! Szerkesztve: 2007. November 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Gratula mindenkinek! Obi ilyen vén csont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog születésnapot Obi1 és lipi Donát, neked gratula a szép eredményhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.