Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog születésnapot Obi1 és Lipi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. (szerkesztve) Obi! Véletlen írtad el a születési dátumod? Mert akkor átjavítom! Átlehet?Köszi, akkor 91'-et kell beírni.Tudom-tudom, a korom vetekszik Yodáéval. Mondjuk megszokásból szoktam más dátumot beírni, nemigazán tolerálják néhány fórumon az fiatalkorúakat. Köszi Karrde és Frenkie, és Donát gratula! Szerkesztve: 2007. November 5. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Neked kell megtenned. Beállítások --> Adatok szerkesztése. Itt átírhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Szép volt Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Boldog szülinapot Obi1! Donát, neked pedig gratula! Ha az első félév ilyen jól megy, nem lesz ott gond később sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek és elnézést kérek a kései válaszért.Imádlak benneteket!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 6. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Menjetek vért adni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 7. Én nem adhatok, egyébként milyen apropóból tanácsolod most? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. A két születésnaposnak utólag Boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Én nem adhatok, egyébként milyen apropóból tanácsolod most? Vérfriss élmény volt... as mellettem levő székén az a prof csöpögött épp, aki két óra múlva előadást tartott nekünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. A két születésnaposnak utólag Boldog születésnapot kívánok! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Ma megdöntöttem a rekordom... 39,8 fokos lázam volt. Kérlek küldjetek egy kis energiát (vagy Erőt...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Fenntebb már ne nagyon menjél. A helyedben elugranék a Hothra, kicsit lehülni. Gyógyulást kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Feküdj egy kád jólesően meleg vízbe, és maradj benne amint kihűl... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 8. Forralt bor majd 3 takaró és reggelre kutya bajod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Jó lenne... sikerült levinni 37,3-ra, aztán elaludtam, 3-kor már megint 38,8 volt... 1 órán át vizesruháztam magam, hogy megint "csak" hőemelkedésem legyen... Mindegy, harcolok, csak nagyon gyenge vagyok Köszönöm a jókívánságokat egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Forralt bor majd 3 takaró és reggelre kutya bajod. Pálinka is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Jó lenne... sikerült levinni 37,3-ra, aztán elaludtam, 3-kor már megint 38,8 volt... 1 órán át vizesruháztam magam, hogy megint "csak" hőemelkedésem legyen... Mindegy, harcolok, csak nagyon gyenge vagyok Gyólgyulgass, különben hogy jössz klubnapra jövőhéten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Oda biztos, hogy nem tudok menni. Mivel most beteg vagyok, a zh-m csúszni fog egy hetet, ergo jövő hét utáni kedden fogok vizsgázni, azaz nem fogok tudni elmenni Pestre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Ijj, remélem jobban leszel.Remélem nálad is csak olyan lesz mint nekem volt pár hónapja, egy napig 39 fokos lázam volt, másnap reggel már hőemelkedésem se volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Nem, nekem sajna folyamatosan magas, ha nem gyógyszerezem magam Köszi a képet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Huhh.... a 39 az nagyon durva! Jobbulást Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Én is jobbulást kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Én is jobbulást kívánok, ez nagyon durva. A folyamatos láz meg nagyon fárasztó, én jó sokat aludtam, mikor ennyire beteg voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Gyógyulj meg Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 10. Jobbulláss-t. Amúgy most megyek és "lefoglalok egy kis bitument"... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.