Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Úgy látszik sokan dúskálnak most a cukiságokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. (szerkesztve) @Darth Revan9 Köszi 23 perccel korábban, Iqvi írta: Úgy látszik sokan dúskálnak most a cukiságokban. Most ilyen Disney hétvége van Szerkesztve: 2021. Június 13. - NorbiLordi 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 13. 30 minutes ago, NorbiLordi said: Most ilyen Disney hétvége van Már akinél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Na, aki szereti a nagy meleget az örülhet. Jön a nyár első hőhulláma: https://telex.hu/belfold/2021/06/14/idojaras-meteorologia-nyar-napsutes-front-elorejelzes 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Nekem sokszor már 26 foknál is bajom van, már előre a tököm tele az egésszel. Már elkezdtem jégkrémet felhalmozni Abban az 1 hétben szeretem csak az ilyen időt mikor nyaralni vagyok, utána legyen tél 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Inkább hűts be fröccsöt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Mondjuk az is egy opció. De én még mellétenném a sört is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Az alapfelszereltség ne vicceljetek Ez mindenkinél alap dolog 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Oszt mink eztet mán ugyan hunnan tudhattuk vóna, higy kiné mi az alap he? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Me magyarok vónánk vagy mi Minden jó magyar háztartásban alapkelléke a hűtőnek a sör 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Na, aki szereti a nagy meleget az örülhet. Jön a nyár első hőhulláma: https://telex.hu/belfold/2021/06/14/idojaras-meteorologia-nyar-napsutes-front-elorejelzes A meleget bírom és valamennyire szeretem is, amennyiben nincs hozzá az a fullasztó nyirkos levegő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Aki használt már Foxpostot attól szeretném kérdezni, hogy az automatánál a feladó a szállítási díjat kézpénzzel is kifizetheti? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Most úgy gondoltam, hogy a kiadóval mégis előbb a bért beszélném meg még a laptop előtt. Remélem, jól gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Na, megtettem a tétjeimet. 3 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Hajrá Revan! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Aki használt már Foxpostot attól szeretném kérdezni, hogy az automatánál a feladó a szállítási díjat kézpénzzel is kifizetheti? Sajnos nem tudom, én eddig mindig kártyával fizettem ki, amit oda rendeltem. De a cég honlapján biztosan van erre vonatkozó infó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 4 minutes ago, Pildi said: Sajnos nem tudom, én eddig mindig kártyával fizettem ki, amit oda rendeltem. De a cég honlapján biztosan van erre vonatkozó infó. Egyenlőre még nem találtam az oldalon semmit, de nem adom fel a keresést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Egyenlőre még nem találtam az oldalon semmit, de nem adom fel a keresést. Én ez alapján úgy vélem, hogy készpénzzel nem lehet fizetni https://foxpost.hu/csomagkuldes/csomagkuldes-csomagautomatabol-csomagautomataba 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Na, megtettem a tétjeimet. Remélem nem szerénykedtél 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. 14 minutes ago, Pildi said: Én ez alapján úgy vélem, hogy készpénzzel nem lehet fizetni https://foxpost.hu/csomagkuldes/csomagkuldes-csomagautomatabol-csomagautomataba Kár, mert mivel nincs még saját számlám, ezért mindent kézpénzzel intézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Isten éltessen sokáig @Hitman! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. 11 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Remélem nem szerénykedtél Szerintem nem volt túl szerény, de nem volt túl nagy igény se. Meglátjuk, mi lesz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. 3 minutes ago, Darth Revan9 said: Szerintem nem volt túl szerény, de nem volt túl nagy igény se. Meglátjuk, mi lesz. This is the way. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Ez egyszerűen nem igaz. Ma mentem a szájsebészetre, hogy kihúzzák a hátsó bölcsességfogam. Felküldtek röntgenre, aztán megállapították, hogy a bölcsességfogam előtti két foggal is gond van. Az egyiket tömni kell, a másikat újból gyökérkezelni. Visszairányítottak a körzeti fogászatra, oda július 6-ra kaptam időpontot - és még ki tudja hány kezelés lesz, mivel az egyik foggyökérkezelés lenne - a bölcsességfogam kihúzására meg július 16-ra kaptam időpontot. És akkor így váltsak most új munkahelyet, új életmódot. Már most két nyugtatókapszulát bevettem. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Nyugalom, ez még nem a világvége. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. (szerkesztve) Előrelépés történt az ügyben. A kiadó vezető javaslatára július végéig marad minden úgy, ahogy eddig, viszont közben le kell mérnem, hogy mivel, mennyit haladtam. Eddig nem mértem és össze-vissza haladt a munka. Ebből képet kapnak, hogy kb. hogy haladok. Ez egyfajta próba időszak lesz. Ha minden rendben megy, akkor augusztusban jön a váltás. Nem pont így képzeltem, de nekem így is jó lesz. Szerkesztve: 2021. Június 16. - Darth Revan9 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Már ez is nagy haladás. Remélen összejön az új munka. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Isten éltessen @Sinistra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Boldogat @Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 16. Boldog szülinapot, @Sinistra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.