Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem sokszor már 26 foknál is bajom van, már előre a tököm tele az egésszel. Már elkezdtem jégkrémet felhalmozni :D Abban az 1 hétben szeretem csak az ilyen időt mikor nyaralni vagyok, utána legyen tél

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Na, aki szereti a nagy meleget az örülhet. Jön a nyár első hőhulláma: https://telex.hu/belfold/2021/06/14/idojaras-meteorologia-nyar-napsutes-front-elorejelzes

A meleget bírom és valamennyire szeretem is, amennyiben nincs hozzá az a fullasztó nyirkos levegő... 

Hozzászólás ideje:

Aki használt már Foxpostot attól szeretném kérdezni, hogy az automatánál a feladó a szállítási díjat kézpénzzel is kifizetheti?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Aki használt már Foxpostot attól szeretném kérdezni, hogy az automatánál a feladó a szállítási díjat kézpénzzel is kifizetheti?

Sajnos nem tudom, én eddig mindig kártyával fizettem ki, amit oda rendeltem.

De a cég honlapján biztosan van erre vonatkozó infó. 

Hozzászólás ideje:
4 minutes ago, Pildi said:

Sajnos nem tudom, én eddig mindig kártyával fizettem ki, amit oda rendeltem.

De a cég honlapján biztosan van erre vonatkozó infó. 

Egyenlőre még nem találtam az oldalon semmit, de nem adom fel a keresést.:D

Hozzászólás ideje:
3 minutes ago, Darth Revan9 said:

Szerintem nem volt túl szerény, de nem volt túl nagy igény se. Meglátjuk, mi lesz.

This is the way.

Hozzászólás ideje:

Ez egyszerűen nem igaz. Ma mentem a szájsebészetre, hogy kihúzzák a hátsó bölcsességfogam. Felküldtek röntgenre, aztán megállapították, hogy a bölcsességfogam előtti két foggal is gond van. Az egyiket tömni kell, a másikat újból gyökérkezelni. Visszairányítottak a körzeti fogászatra, oda július 6-ra kaptam időpontot - és még ki tudja hány kezelés lesz, mivel az egyik foggyökérkezelés lenne - a bölcsességfogam kihúzására meg július 16-ra kaptam időpontot. És akkor így váltsak most új munkahelyet, új életmódot. Már most két nyugtatókapszulát bevettem. 

Hozzászólás ideje:

Előrelépés történt az ügyben. A kiadó vezető javaslatára július végéig marad minden úgy, ahogy eddig, viszont közben le kell mérnem, hogy mivel, mennyit haladtam. Eddig nem mértem és össze-vissza haladt a munka. Ebből képet kapnak, hogy kb. hogy haladok. Ez egyfajta próba időszak lesz. Ha minden rendben megy, akkor augusztusban jön a váltás. Nem pont így képzeltem, de nekem így is jó lesz.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.