Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. (szerkesztve) Már "kinőttem" ugyan a gyűlölködésből és a etnikumokat érintő megjegyzéseimből, de ezen a morbid(?) idézeten -sorry- de felröhögtem: törölve Az idézet megtalálható az alább belinkelt video hsz-ei között. Az alábbi késelős dologhoz még annyit, hogy mikor a rendőröket kihívta az egyik lakó, hogy verekedést lát az esküvő színhelyéül szolgáló étterem előtt, a zsaruk csak annyit mondtak -miután már a tettes és az áldozat nem volt a színhelyen-, hogy nem tehetnek semmit, mert nem érték tetten az illetőt, a vérnyom meg édeskevés nekik. :S A tettes a lakásába vitte fel barátnőjét -aki éppen szakítani akart vele- és az összevert csajhoz csak másnap reggel hívott orvost. A csaj akkor már halott volt. F*sza, hogy mik vannak. :S Szerkesztve: 2008. Január 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Helyes meglátás Rog!!! Elég lett volna kezét-lábát törni. De azt alaposan, több helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Elég lett volna kezét-lábát törni. Szilánkosra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Szilánkosra. "Letépni az ARCot. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Szerintem hanyagoljuk ezt a témát. Ez a topik nem erre való... szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Szerintem hanyagoljuk ezt a témát. Ez a topik nem erre való... szerintem. Hát ennél off topicot nehezen lehetne találni mindarra ami nem tartozik a többi közé :S Sajna úgy érzem a Viccek topicba túl durva póén lenne arról beszélni, hogy ebben az országban csak a bűnőzőknek vannak jogaik. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Annyit azért még hozzátennék hogy az a kis szemétláda csak egy volt a sok közül, sok ilyet kéne még begyüjteni hogy biztonságban érezzük magunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Skaccok, milyen progival tudok átkonvertálni srt feliratot sub típusú felirattá? Win fut a gépemen, azért kéne a wines kiíró progihoz a win típusú felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Skaccok, milyen progival tudok átkonvertálni srt feliratot sub típusú felirattá? Win fut a gépemen, azért kéne a wines kiíró progihoz a win típusú felirat. Subtitle Workshop mondjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Hát ennél off topicot nehezen lehetne találni mindarra ami nem tartozik a többi közé :SSajna úgy érzem a Viccek topicba túl durva póén lenne arról beszélni, hogy ebben az országban csak a bűnőzőknek vannak jogaik. Szerintem. Igaz. Akkor ez a téma nem a fórumra való. Szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Oldie. Légyszíves ne rakjál már be ide rasszista idézeteket senkitől se! Próbáljunk már legalább mi normálisan viselkedni. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Oldie. Légyszíves ne rakjál már be ide rasszista idézeteket senkitől se! Próbáljunk már legalább mi normálisan viselkedni. Köszi. Rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Én is azon a véleményen vagyok a kis tetű ügyében mint nagyon sokan.Közvetlen közelről fejbe kellett volna lőni a Blahán, és nincs probléma.A többi ezen elgondolkodna. A másik tetűt aki azért verte halálra a barátnőjét(akinek azt hazudta nemrég hogy szereti),, mert el merte hagyni(az ember szabad, azt csinál amit akar, tehát egy természetes emveri érzés és joga is van hozzé), az apja helyében kocsihoz kötöttem volna a másik lábát egy oszlophoz és elindítom a kocsit egyesben.Vagy kiszúrom szemét, és nyomorékká verem hogy ne tudjon teljes életet élni.És még rendes voltam vel. Az utóbbi 10 évben szinte mindennapossá vált a csávók körében a birtoklási vágy.Nem szerelmének nézi a nőt hanem tulajdonának.És fel van háborodva hogy otthagyják aztán megkiínozza és megöli a lányt.Milyen érzéketlen aljas embernek kell ehhez lenni?Még a nácik sem voltak ilyenek.Milyen nevelést kaptak ezek?Bármit megtehetnek azt hiszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 16. Úgy érzem, kicsit eltévedt a topic iránya. Gondolom mindannyian ellenezük ezeket az atrocitásokat, de a megoldásmódokat inkább ne ecseteljük. Bízzuk mindenkinek a saját fantáziájára, és itt inkább ne tárgyaljunk ezekről tovább. Se cigány kölyök, se a halálra verés, se elkorcsosult mai világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Na mostantól mindenki ovatosan lépjen le a járdáról, mert már nekem is van jogsim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Grat Még előttem van, ahogy a repgépen elővetted a Kresz könyvet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Subtitle Workshop mondjuk. Köszike Megtaláltam, hogy a kimeneti fájl miben legyen, de a VSO program nem akarja valamiért kezelni a kész sub fájlt. Feliratos film kódoláshoz kellene ugyanis. Kiírja a progi, hogy empty or unsupported format Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Na mostantól mindenki ovatosan lépjen le a járdáról, mert már nekem is van jogsim Gratula!!! Az előző témának meg amúgy megvan a maga topikja.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. (szerkesztve) Na mostantól mindenki ovatosan lépjen le a járdáról, mert már nekem is van jogsim Akkor mostantól elkerülöm Pest környékét. Szerkesztve: 2008. Január 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Na mostantól mindenki ovatosan lépjen le a járdáról, mert már nekem is van jogsim Isten segíts meg minket Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Köszi a gratulációkat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 17. Gratulálok! Lám, valahol Európa felett kezdődött, és itt ért véget. Pestet elkerülni nem tudom, úgyhogy majd vigyázok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Boldog szülinapot Lenci/Darth Metró! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Üdvözlégy Lenci! Akárhol is jársz.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 18. Igen, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Boldog születésnapot Lenci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Boldog szülinapot Lenci! Remélem visszatérsz még! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Füled érjen Yodáig bárhol is vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.