Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog szülinapot, Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog születésnapot, Lara Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog Születésnapot, Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Sok Boldog Szülinapot Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog szülinapot, Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Boldog születésnapot Lara! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Jajj, nagyon szépen köszönöm mindenkinek! De igazából nem 21 vok ám, hanem 15,5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Boldog szülinapot Lara.Igyál mint a gödény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Utólag is, de Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Köszi nektek is! Frenkie, a nagy ivászat már korábban megvolt XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Ezt nem hiszem el! Ma volt a Nils Holgersson utolsó része. Egész héten készülök rá, aztán amikor bekapcsolom a TV-t a jelzett időpontban, akkor sz*r vízilabda van. Na mondom majd biztos utána adják.....a francokat! Előtte volt!!! :D Ha esetleg tudjátok honnan lehetne megszerezni az utolsó epizódot, szóljatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Oks, utánanézek. Hány részes is volt amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Oks, utánanézek. Hány részes is volt amúgy? 52 részes volt. Közben talán sikerül megszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Aviban jó? Egy zárt oldalon megtaláltam, sajna hiába linkelném be Neked, nem tudnád letölteni. Ha kell, akkor leszedem azt a részt, aztán majd eljuttatom. Búcsú a vadludaktól a címe, ha jól látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Aviban jó? Egy zárt oldalon megtaláltam, sajna hiába linkelném be Neked, nem tudnád letölteni. Ha kell, akkor leszedem azt a részt, aztán majd eljuttatom. Búcsú a vadludaktól a címe, ha jól látom. Igen! És az szinkronos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Az, de ahogy a fájlokat nézem, csak egyben lehet az egészet leszedni, részenként nem A jó....... Jöhet az összes rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 12. Az, de ahogy a fájlokat nézem, csak egyben lehet az egészet leszedni, részenként nem A jó....... Jöhet az összes rész? Igen jöhet! Nagyon rendes vagy, köszönöm!!! Isteni ez a filmsorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Dzséjt, tegnap Veszprémben jártam, a családdal arra jöttünk haza a Balatonról, és meglátogattuk az állatkertet. Nagyon jó kis hely, szerintem simán felveszi a versenyt a budapestivel, látványban is és az állatok életkörülményeiben is, és az is tetszett, hogy többszintes a létesítmény a hegyoldali fekvés miatt. Én gyerekkoromban, osztálykiránduláson voltam ott, és már nem nagyon emlékeztem rá, milyen is, de egyértelműen érdemes megnézni, ha valaki arra jár, bátran tudom ajánlani minden korosztálynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Nyolcadikban ( még az átkosban ) ott elefántgoltunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Dzséjt, tegnap Veszprémben jártam, a családdal arra jöttünk haza a Balatonról, és meglátogattuk az állatkertet. Nagyon jó kis hely, szerintem simán felveszi a versenyt a budapestivel, látványban is és az állatok életkörülményeiben is, és az is tetszett, hogy többszintes a létesítmény a hegyoldali fekvés miatt. Én gyerekkoromban, osztálykiránduláson voltam ott, és már nem nagyon emlékeztem rá, milyen is, de egyértelműen érdemes megnézni, ha valaki arra jár, bátran tudom ajánlani minden korosztálynak. Igen, nagyon szép. Hogy nem emlékeztél rá, az nem csoda, kb. öt éve kezdtek neki a teljes nagytatarozásnak, azóta szinte már csak a bejárat melletti majomketrec az, ami anno volt. Teljesen átépítették. A Gulya-dombra felmentetek? Nyolcadikban ( még az átkosban ) ott elefántgoltunk. Na, olyat már nem nagyon lehet csinálni, mióta valami elmebajnok megmérgezte az első elefántot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Csessze meg az illető! Pedig tök jó volt az elefánton. Sajna többre nagyon nem emlékszem, talán még a kifutóban lévő lámákra akiket meg lehetett közelíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. A Győribe is érdemes ellátogatni. Ott látható az ország egyetlen Tigris-oroszlán hibridje. Hatalmas, gyönyörű nagymacska! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Igen, nagyon szép. Hogy nem emlékeztél rá, az nem csoda, kb. öt éve kezdtek neki a teljes nagytatarozásnak, azóta szinte már csak a bejárat melletti majomketrec az, ami anno volt. Teljesen átépítették. A Gulya-dombra felmentetek? Fel bizony! Hatalmas nagy tere van ott a legelészőknek. Iszonyat nagy orrszarvút is láttunk, részemről ez a leghatalmasabb példány, amihez eddig szerencsém volt. Biztos jól érzi magát a tágas legelőjén, ezért nőtt ekkorára. Az elefánt-mérgezéshez meg nem is tudok mit mondani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Á, én is csak gyerekként jártam ott jó régen Na majd egyszer hátha eljutok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Iszonyat nagy orrszarvút is láttunk, részemről ez a leghatalmasabb példány, amihez eddig szerencsém volt. Ne is mond, az első orszarvú, amit élőben láttam, az pont Pablo volt (így hívják ). Hát... az első megnyílvánulásom az volt, hogy "de mocskosul nagy dög ez" (a mocskosul helyére az ősi mesterséget űző hölgyek megnevezés helyettesítendő be ). Pedig a legelője végében volt és feküdt. Sejtettem, hogy nem kis állatok, de más TV-ben látni őket, és más, ha élőben ott van előtted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hehe, én kb 10szer voltam a vp-i állatkertben, ha nem többször XD Amikor utoljára lógtunk középsuliban, akkor is oda mentünk Meg hát hozzánk az a legközelebbi állatkert, ha a tihanyi apátságot nem vesszük figyelembe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Érdekes én Veszprémben voltam katona de az állatkertet nem néztük meg.Most már bánom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Na akkor most jó kis reklámot kapott az állatkert, aminek szívből örülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.