Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2.17 éve Akkor a hangomtól viszont nem csak a fát, hanem a falat is kaparni fogod!!! Oh, tod, jövök és megyek. Azt a tízegynéhány palacsintát hamar el tudom tüntetni. :D
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2.17 éve Oh, tod, jövök és megyek. Azt a tízegynéhány palacsintát hamar el tudom tüntetni. :P Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! :D
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2.17 éve Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! :D :D Nézd, játszhatunk de tuti a rá következő napokban ujjal fognak rád mutogatni és hangosan fogják csapkodni a térdeiket az emberek. :P
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2.17 éve Bocsánat, lehet, hogy ünneprontó leszek, de hol van Bomarr?Vagy egy hónapja eltünt innen.Nem tud róla valaki valamit?Mindíg élvezettel olvastam kristálytiszta logikával felvértezett írásait. Ez rohadt jól esett frenkie! Egyébként itt vagyok, megvagyok, csak sok minden összesürüsödött az elmúlt hetekben. Igyekszem mostantól aktivabb lenni
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4.17 éve Előbb mondták a tvben is, hogy az állapota válságosra fordult. A kiérkező mentősökkel még viccelődött. :S Szerkesztve: 2008. Augusztus 4.17 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4.17 éve Előbb mondták a tvben is, hogy az állapota válságosra fordult. A kiérkező mentősökkel még viccelődött. :S Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek.
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4.17 éve Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek. A Batmanben is nagyon jó volt!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5.17 éve Te sem fogod ám ennyivel megúszni. Használd ki, hogy addig is csupán a Balcsiban fogsz uszkálni. Muhaha, visszajöttem riogatni a fórum népét, meg Téged is, nem fulladtam bele a Balcsiba
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5.17 éve Akkor a hangomtól viszont nem csak a fát, hanem a falat is kaparni fogod!!! Majd beállok segítségnek
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5.17 éve Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! No azzal ki lehet majd kergetni a világból Egyébként meg a palacsintái egy részét úgyis én tüntetem el, jobban bírom az iramot, mint ő, hiába szövegel
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5.17 éve Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek. Szintén remélem, hogy jobban lesz, bár azóta már biztos van valami új hír. Majd szétnézek a neten.
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5.17 éve Boldog szülinapot, Geri_mester! (Tájékoztatlak benneteket, hogy büntethető korhatárba léptem. Feljelenthettek. )
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6.17 éve Köszönöm, Dzséjt, Gyoka, és Oldie:meg sokat is! Szerkesztve: 2008. Augusztus 6.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6.17 éve Isten éltesse a születésnaposokat! Geri és kolmilan! Odynak meg utólag boldog szülinapot!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6.17 éve Kolmilannak boldog születésnapot! Bomarr, téged pedig én is hiányollak a fórumról
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6.17 éve Isten éltessen sokáig Benneteket, kolmilan és Geri Mester! lokatelli: köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7.17 éve Köszönöm, ööö... aszongya...:Rog, MissKarrde, lokatelli, Lara Strong, Donát, Ody, Tenel Ka!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7.17 éve VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.