Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Akkor a hangomtól viszont nem csak a fát, hanem a falat is kaparni fogod!!! Oh, tod, jövök és megyek. Azt a tízegynéhány palacsintát hamar el tudom tüntetni. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Oh, tod, jövök és megyek. Azt a tízegynéhány palacsintát hamar el tudom tüntetni. :P Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! :D :D Nézd, játszhatunk de tuti a rá következő napokban ujjal fognak rád mutogatni és hangosan fogják csapkodni a térdeiket az emberek. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Bocsánat, lehet, hogy ünneprontó leszek, de hol van Bomarr?Vagy egy hónapja eltünt innen.Nem tud róla valaki valamit?Mindíg élvezettel olvastam kristálytiszta logikával felvértezett írásait. Ez rohadt jól esett frenkie! Egyébként itt vagyok, megvagyok, csak sok minden összesürüsödött az elmúlt hetekben. Igyekszem mostantól aktivabb lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/freeman0804/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Nagyon nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. (szerkesztve) Előbb mondták a tvben is, hogy az állapota válságosra fordult. A kiérkező mentősökkel még viccelődött. :S Szerkesztve: 2008. Augusztus 4. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Előbb mondták a tvben is, hogy az állapota válságosra fordult. A kiérkező mentősökkel még viccelődött. :S Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek. A Batmanben is nagyon jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Remélem rendbejön.Nagyon jó színésznek tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Te sem fogod ám ennyivel megúszni. Használd ki, hogy addig is csupán a Balcsiban fogsz uszkálni. Muhaha, visszajöttem riogatni a fórum népét, meg Téged is, nem fulladtam bele a Balcsiba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Akkor a hangomtól viszont nem csak a fát, hanem a falat is kaparni fogod!!! Majd beállok segítségnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Ahh, jó ebédhez szól a nótát játszunk akkor majd! No azzal ki lehet majd kergetni a világból Egyébként meg a palacsintái egy részét úgyis én tüntetem el, jobban bírom az iramot, mint ő, hiába szövegel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Remélem, rendbe jön. ! Egyike azon színészeknek, akiket nagyon szeretek. Szintén remélem, hogy jobban lesz, bár azóta már biztos van valami új hír. Majd szétnézek a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Már jobban van. Kartörést szenvedett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Akkor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Boldog szülinapot, Geri_mester! (Tájékoztatlak benneteket, hogy büntethető korhatárba léptem. Feljelenthettek. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Boldog születésnapot mindkét ünnepeltnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Boldog szülinapot mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Boldogat és szülinapot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. (szerkesztve) Köszönöm, Dzséjt, Gyoka, és Oldie:meg sokat is! Szerkesztve: 2008. Augusztus 6. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Sok Boldog Szülinapot a szülinaposoknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Boldog születésnapot, kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Isten éltesse a születésnaposokat! Geri és kolmilan! Odynak meg utólag boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Kolmilannak boldog születésnapot! Bomarr, téged pedig én is hiányollak a fórumról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Isten éltessen sokáig Benneteket, kolmilan és Geri Mester! lokatelli: köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Én is sok boldog szülinapokat kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Köszönöm, ööö... aszongya...:Rog, MissKarrde, lokatelli, Lara Strong, Donát, Ody, Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez csak kitört belőlem, mert felvettek abba a szakirányba, amit elsőnek jelöltem. Szupraindividuális biológus, vagyis pont az ellentéte simonZ-nek. Megyek szöcskét szedni vagy mérgező növényeket gyüjteni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.