Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kudar, te csak ne érezd öregnek magad, mert akkor jövő héttől engem is öregítenél. Én meg nem vagyok az :)

Te nem? :) Akkor én sem!? :P EZAZ! :P

Hozzászólás ideje:
Ebből a meghatározásból csak következtetni tudok, hogy pontosan melyik számra gondolsz, de ha a "Lehetsz király..." refrénűre, akkor volt. Azért is gondolom, hogy arra, mert ez a legismertebb a darabból, és nem véletlenül, mert tényleg az egyik legjobb. :) A zenéje valóban kicsit menetelős jellegű, de a tánckar nem menetelt kifejezetten alatta. Nagyon jó volt!

Igen arra gondoltam.Állandóan nyomják a rádióban.Menetelősnek én neveztem el, mert ha meghallom mindíg egy hatalmas hadseregre gondolok mely menetel.Amúgy tetszik nekem is.

Hozzászólás ideje:
Pildi: Szerintem magyarul az a szám... hát hagy kívánni valót maga után. Franciául az igazi :)

Ebben egyetértek veled.

Hozzászólás ideje:
Pildi: Szerintem magyarul az a szám... hát hagy kívánni valót maga után. Franciául az igazi :)

Franciául még nem hallottam, de láttam, hogy CD-n kapható így is, úgy is. Talán lesz alkalmam belehallgatni a francia változatba is, mert érdekelne, miért és mennyiben jobb. :)

Hozzászólás ideje:

Sikerült hozzájutnom a 3-as Metagalaktikához, de a 131-138. oldalak nélkül. :D Ha valakinek meglenne, és be tudná nekem szkennelni ezt a hiányzó nyolc oldalt, nagyon hálás lennék neki. :D:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.