Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. dánke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog születésnapot, Kudar Még, hogy öreg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 5. Boldog születésnapot, Kudar Még, hogy öreg Ha tudná, mi is az... (Bár minden viszonyítás kérdése...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. dánke Krande, Karrde és Rog! Na jó, talán azért még lesznek szép pillanataim... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Kudar, te csak ne érezd öregnek magad, mert akkor jövő héttől engem is öregítenél. Én meg nem vagyok az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Kudar, te csak ne érezd öregnek magad, mert akkor jövő héttől engem is öregítenél. Én meg nem vagyok az Te nem? Akkor én sem!? EZAZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Ebből a meghatározásból csak következtetni tudok, hogy pontosan melyik számra gondolsz, de ha a "Lehetsz király..." refrénűre, akkor volt. Azért is gondolom, hogy arra, mert ez a legismertebb a darabból, és nem véletlenül, mert tényleg az egyik legjobb. A zenéje valóban kicsit menetelős jellegű, de a tánckar nem menetelt kifejezetten alatta. Nagyon jó volt! Igen arra gondoltam.Állandóan nyomják a rádióban.Menetelősnek én neveztem el, mert ha meghallom mindíg egy hatalmas hadseregre gondolok mely menetel.Amúgy tetszik nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Boldog szülinapot kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 6. Neked is köszi frenkie!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Pildi: Szerintem magyarul az a szám... hát hagy kívánni valót maga után. Franciául az igazi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Pildi: Szerintem magyarul az a szám... hát hagy kívánni valót maga után. Franciául az igazi Ebben egyetértek veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Pildi: Szerintem magyarul az a szám... hát hagy kívánni valót maga után. Franciául az igazi Franciául még nem hallottam, de láttam, hogy CD-n kapható így is, úgy is. Talán lesz alkalmam belehallgatni a francia változatba is, mert érdekelne, miért és mennyiben jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Ha van olyan e-mail címed, ahova több megás levelet is tudsz fogadni, akkor hétvégén (mikor otthon leszek), szívesen elküldöm Neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Köszönöm szépen, örülnék neki! Priviben elküldöm a címet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Sikerült hozzájutnom a 3-as Metagalaktikához, de a 131-138. oldalak nélkül. Ha valakinek meglenne, és be tudná nekem szkennelni ezt a hiányzó nyolc oldalt, nagyon hálás lennék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog szülinapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Isten éltessen Dzséjt! Jövő héten iszunk a nagy eseményre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog Születésnapot és még annyit kívánok, mint Yodának volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog szülinapot Tamáska! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Oldi, Mina, Rog, Ody, Gyoka, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog születésnapot, dédpapi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog születésnapot, dédpapi Dédpapi??? Mármint kié? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 13. (szerkesztve) Boldog szülinapot, nagypapi! (Küldtem neked egy Lopakodót. ) Szerkesztve: 2008. Szeptember 13. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.