Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Kései beszámoló: Hát kalandos egy túra volt. Főleg az éjszakai terepfutás része. A mecseki erdők szépek, magam is jártam néhányszor ott. Te pedig szép képeket csináltál róla, úgyhogy nem értem az előző képeknél írt szabadkozásod.
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Észrevettem ám, hogy 'eltűntél'. Hiányoztam, mi? Bódog születésnapot lipi! Szerkesztve: 2008. November 4.16 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Mintha csak az Egymillió lépés Magyarországon című műsor elevenedett volna meg előttem. Lipi, neked meg Boldog szülinapot.
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Mintha csak az Egymillió lépés Magyarországon című műsor elevenedett volna meg előttem. Milyen igaz! Mintha csak annak a narrátorszövegét olvastam volna. (Egyébként 'Másfél millió lépés Magyarországon' volt a címe. A folytatásáé pedig 'Még egymillió lépés Magyarországon'.)
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Milyen igaz! Mintha csak annak a narrátorszövegét olvastam volna. (Egyébként 'Másfél millió lépés Magyarországon' volt a címe. A folytatásáé pedig 'Még egymillió lépés Magyarországon'.) Ha már ennyire pontosak vagyunk akkor ott volt még ugye a Kerekek és Lépések is.
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Ha már ennyire pontosak vagyunk akkor ott volt még ugye a Kerekek és Lépések is. Na, arra viszont nem emlékszem. Valahogy kimaradt az életemből...
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Hiányoztam, mi? Bódog születésnapot lipi! Nagyon! Isten éltessen még 2354 évig lipi!
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Boldog Születésnapot lipi! A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Szerkesztve: 2008. November 4.16 éve - Obi1
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Akkor hát előre a száztizenegyedikig! B. Sz.! Szerkesztve: 2008. November 4.16 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Yodáéknál meg most mondanád ki az első szavakat
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Érdekes, ezt mostanában annyit hallottam Boldog szülinapot!
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Orki, szokás szerint nagyon élveztem a beszámolód, olyan jó lett, mint szokott lenni Veled mindig történik valami malőr. A képek meg nagyon jók, a második valami szenzációs Boldog születésnapot, lipi
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Yodáéknál meg most mondanád ki az első szavakat Yoda nyomába sem érhet a tündéknek, Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év Csoda hogy még nem unja a dolgokat. Vajon mire emlékszik ebből a pár ezer évből?
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Valószínűleg mindenre, de még nem is említettem, hogy Galadriel hozzá képest egy igazi vénség
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Yoda nyomába sem érhet a tündéknek, Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év Mi az Ayiana-hoz (Stargate) képest, aki több millió éves volt, mikor meghalt, plusz-mínusz pár ezer év
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Orki! Ez nagyon hangulatos írás lett a pálinkával és a többivel együtt.
Hozzászólás ideje: 2008. November 4.16 éve Boldog szülinapot mindenkinek! Anyámnak üzenem, hogy én már csak ilyen kajla vagyok, a gyermeki énem.
Hozzászólás ideje: 2008. November 5.16 éve Szerző Boldog születésnapot az ünnepelnivalóknak! Bocs, mostanában ritkán jutottam még éber állapotban haza....
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.