Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Sok Boldog Szülinapot lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Kései beszámoló: Hát kalandos egy túra volt. Főleg az éjszakai terepfutás része. A mecseki erdők szépek, magam is jártam néhányszor ott. Te pedig szép képeket csináltál róla, úgyhogy nem értem az előző képeknél írt szabadkozásod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. (szerkesztve) Észrevettem ám, hogy 'eltűntél'. Hiányoztam, mi? Bódog születésnapot lipi! Szerkesztve: 2008. November 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Mintha csak az Egymillió lépés Magyarországon című műsor elevenedett volna meg előttem. Lipi, neked meg Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Mintha csak az Egymillió lépés Magyarországon című műsor elevenedett volna meg előttem. Milyen igaz! Mintha csak annak a narrátorszövegét olvastam volna. (Egyébként 'Másfél millió lépés Magyarországon' volt a címe. A folytatásáé pedig 'Még egymillió lépés Magyarországon'.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Milyen igaz! Mintha csak annak a narrátorszövegét olvastam volna. (Egyébként 'Másfél millió lépés Magyarországon' volt a címe. A folytatásáé pedig 'Még egymillió lépés Magyarországon'.) Ha már ennyire pontosak vagyunk akkor ott volt még ugye a Kerekek és Lépések is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Ha már ennyire pontosak vagyunk akkor ott volt még ugye a Kerekek és Lépések is. Na, arra viszont nem emlékszem. Valahogy kimaradt az életemből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Hiányoztam, mi? Bódog születésnapot lipi! Nagyon! Isten éltessen még 2354 évig lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Sok Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. (szerkesztve) Boldog Születésnapot lipi! A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Szerkesztve: 2008. November 4. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. (szerkesztve) A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Akkor hát előre a száztizenegyedikig! B. Sz.! Szerkesztve: 2008. November 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Yodáéknál meg most mondanád ki az első szavakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. A hobbitoknál még csak most léptél felnőttkorba. Érdekes, ezt mostanában annyit hallottam Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Orki, szokás szerint nagyon élveztem a beszámolód, olyan jó lett, mint szokott lenni Veled mindig történik valami malőr. A képek meg nagyon jók, a második valami szenzációs Boldog születésnapot, lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Yodáéknál meg most mondanád ki az első szavakat Yoda nyomába sem érhet a tündéknek, Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év Csoda hogy még nem unja a dolgokat. Vajon mire emlékszik ebből a pár ezer évből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Valószínűleg mindenre, de még nem is említettem, hogy Galadriel hozzá képest egy igazi vénség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Yoda nyomába sem érhet a tündéknek, Elrond is legalább 6500 éves, plusz-mínusz pár száz év Mi az Ayiana-hoz (Stargate) képest, aki több millió éves volt, mikor meghalt, plusz-mínusz pár ezer év Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Orki! Ez nagyon hangulatos írás lett a pálinkával és a többivel együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Boldog szülinapot, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 4. Boldog szülinapot mindenkinek! Anyámnak üzenem, hogy én már csak ilyen kajla vagyok, a gyermeki énem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Sok Boldog Szülinapot Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Ennyi vén f*szt! Boldog szülinapot Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Bódog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Mind a hármat: sokat, boldogat, szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Boldog születésnapot az ünnepelnivalóknak! Bocs, mostanában ritkán jutottam még éber állapotban haza.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Isten éltessen sokáig, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Füled Yodáig Obi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. HBDTY Obi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.