orki Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=154822 huszárokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Anyámnak üzenem, hogy én már csak ilyen kajla vagyok, a gyermeki énem. Én meg így szeretlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Mi az Ayiana-hoz (Stargate) képest, aki több millió éves volt, mikor meghalt, plusz-mínusz pár ezer év Csak témába illő akartam maradni a példámmal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Sok boldog születésnapot, Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Ó, nagyon köszönöm mindenkinek! Sajnos engem is kezd utolérni a végzetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Meghalt Michael Crichton. http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20...l-crichton.html Őslénypark, A gömb. Hogy csak a legjobbakat említsem. --- Obi1: boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Nyugodjék békében Nekem nagyon tetszett az Androméda törzs és a Zaklatás is (főleg az informatikai része - azon ámultam és bámultam anno). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Nekem a Gömb olt az egyik legizgalmasabb olvasmányom volt. Én is sajnálom, hogy elhunyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Boldog szülinapot Obi1! (hogy pont egy ilyen rossz hír után kelljen gratulálnom...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Boldog szülinapot Obi1.Valamit majd guríts le este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Köszönöm nektek is! Frenkie, megvolt egy tojáslikőr, és most fogyasztom a negyedik folyékony kenyeremet. Ha többet innék még mehetnék a detoxikálóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. (szerkesztve) Meghalt Michael Crichton. Ez sokkolt, mikor olvastam. Az első regény, amit életemben elolvastam a Szörnyek szigete volt, ami baromira nem tetszett. Eztán olvastam el tőle az Őslényparkot, ami máig az egyik kedvenc regényem. A JP egyik extráján mondta is, hogy az első Jurassic Park könyvet írta meg minden alkotása közül a leglasabban, 8 év alatt, míg a második részt a leggyorsabban, alig pár hónap alatt (és az egyetlen könyve, aminek folytatást írt, ráadásul kérésre). Látszik is. Szerkesztve: 2008. November 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Épp most olvastam a neten, azért is jöttem fel, hogy beírjam. RIP Nagyon szerettem a könyveit, otthon sok megvan, mivel öcsémnek kedvence volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Dzséjt: Nem csodálom, hogy 8 évig írta. Bámulatosan alapos munka lett. Számomra az Őslénypark a szórakoztató irodalom csúcsa volt gyerekkoromban, és még most is nagyon szeretem. Lenyűgöz az a precizitás, amellyel kidolgozta az eseményeket, és emlékszem, annak idején mennyire faltam a számítógépes kiírásokat (egészen odáig elmentem egyszer, hogy a logfájlok időpontjait összevetettem a történésekkel, és nagyon örültem, amikor kiderült, hogy tökéletesen összepasszolnak). Nagyon tetszett az is, ahogy a korszerű tudományos elméleteket beékelte fantáziája szüleményeibe. Bizonyos evolúcióelméleti eszmefuttatásaiból még az egyetemen is tudtam meríteni. Az Őslénypark alighanem a második legtöbbet elolvasott könyvem. Az első a Tüskevár, általános iskolásként megszámolni se tudom, hányszor olvastam el. (Mindkettőnek komoly hatása volt rám, bár dínókat nem klónozok. ) A gömb központi gondolatát szintén bámulatosnak tartom. Egy eszköz, amely valóra váltja álmainkat, de rémálmainkat is... A Gyilkos nap, az Androméda-törzs és a Kongó is tetszett tőle. A Szörnyek szigetében inkább csak az elméletek kötöttek le, a sztori sokkal kevésbé volt megkapó. Emlékszem, amikor a filmet láttam, még nem olvastam a könyvet, de a T-Rex San Diego-i tombolásakor azt mondtam magamban: ilyen Crichton biztosan nem írt le... A Zaklatást csak filmen láttam, az tetszett. Az Idővonal szerintem gyenge lett, és a Félelemben című könyvére sem emlékszem szívesen. Újabbat már nem olvastam tőle, mert nem akartam megint csalódni benne. De az Őslénypark még mindig elvarázsol - pont nemrég kezdtem az újraolvasásába, 5-6 év pihentetés után. Szinte minden mondatára emlékszem azóta is. Az értékes, tanító szórakoztatás mestere volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. (szerkesztve) Elnézéseteket kérem, de nem voltam netközelben pár napig. Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat !!!! Obi, elnézést az egynapi késésért , boldog szülinapot!!!! Szerkesztve: 2008. November 6. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Mi az Ayiana-hoz (Stargate) képest, aki több millió éves volt, mikor meghalt, plusz-mínusz pár ezer év Primust (Transformers "istene") 11 millió éves. Ezt kapcs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Primust (Transformers "istene") 11 millió éves. Ezt kapcs De ő gép, Ayana meg alterran (azaz ember), plusz ő is lehet 11 millió éves. Sajnos nincs pontos dátum, mikor hagyta el Atlantisz a Földet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Balga fejem. Most néztem meg éltem első horrorját, ami egyben az utolsó is volt. Egy fogtündér volt benne, aki gyilkolászta az embereket és olyan hangja volt, mint Vadernek egy tüdő lövés után. (Darkness Falls) Két percenként megijedtem, átlag háromszor tört ki a nyavaja. Azóta nem merek kimenni a mosdóba és ég minden villany....................... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. (szerkesztve) Valami enyhébbel kellene kezdened, mint a Piranha 1-2, Rémálom az Elm utcában sorozat, vagy hasonló... Tuti "siker"! Komolyra fordítva a szót, a horrorhoz is hozzá kell szokni. Valami enyhébbel kell kezdeni (nem a fent felsoroltakkal! ) és csak utána jöhetnek a komolyabbak. A keményebb horrorok egy kezdőnél a tiédnél komolyabb problémákat is okozhatnak (pl. rémálmok, nem alvás, csak kísérővel közlekedés, vacsi viszontlátása, stb...) Szerkesztve: 2008. November 7. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Boldog szülinapot, Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Na igen, a horror az hat, pláne, ha az ember nincs hozzászokva. Ráadásul ez a fogtündéres emlékeim szerint a jobbak közül való. Boldog születésnapot Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Boldog születésnapot, Rog! Nekem a kedvenc horrorom a Zsákutca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Skaccok, valami ragály terjeng itt? Rog, boldog szülinapot. Nem lenne eccerűbb valami szülinapos topicot létrehozni ahol minden ünnepelt beszámol arról, hogyan itta le magát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Ez a pár hét most tényleg tele van szülinapokkal. Füled érjen Yodáig Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. (szerkesztve) Oldie: Vannak a piák... topik, meg ez, a kettő együtt szerintem megteszi Szerkesztve: 2008. November 7. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Boldog szülinapot, Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. (szerkesztve) Ez a pár hét most tényleg tele van szülinapokkal. Ilyentájt születtek azok, akik szülei a hideg-ködös januári-februári estéken a tavaszt várván összebújtak. Szerkesztve: 2008. November 7. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Hirtelen nem tudok mit kitalálni, annyi szülinap van mostanában, úgyhogy B. SZ., Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 7. Balga fejem. Most néztem meg éltem első horrorját, ami egyben az utolsó is volt. Én is fogadtam meg hasonlót, ahhoz képest utána még egy-kettő becsúszott ezért-azért De tényleg kerülni kell őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.