Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Utálok vásárolni. Utálom a bevásárló központokat. Meg Adam Sandlert. Az elsőt értem, a másodikat is, de a harmadikat nem értem, hogyan jött ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Az elsőt értem, a másodikat is, de a harmadikat nem értem, hogyan jött ide? Ne is kérdezd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. A füle érjen Yodáig a SW videókésztítők mesterének! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. A füle érjen Yodáig a SW videókésztítők mesterének! Hazai viszonylatba az övé a legjobb fan film. Isten éltessen sokáig Arrin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. B. Sz., Arrin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Gyerekek! Az ilyen személyes jellegű problémákat ne itt beszéljétek már meg. Ez nem üzenő fal. Privát téma, ami privibe való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Boldog szülinapot, Arrin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ody, szerintem törölhetnéd is. Ez tényleg nem fórumra való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Bódüg szülinapot Arrin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ody, szerintem törölhetnéd is. Ez tényleg nem fórumra való. Törölhetitek nyug' tan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ody, szerintem törölhetnéd is. Ez tényleg nem fórumra való. Igazad van. Töröltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Bercit elcserélném egy üzemképes r2es egységre vagy kenyér piritóra,. Most úgy döntött, hogy eltünteti a tiz oldalas szakirodalom forditásomat, amit holnap reggelre kéne leadnom. Megyek és teli sirom a kispárnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Bercit elcserélném egy üzemképes r2es egységre vagy kenyér piritóra,. Most úgy döntött, hogy eltünteti a tiz oldalas szakirodalom forditásomat, amit holnap reggelre kéne leadnom. Megyek és teli sirom a kispárnám. Berci egy kutya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Berci egy kutya? Berci nem kutya, hanem Orki számítógépe, aki/ami számomra egyre inkább kezd hajazni egy megkergült R2-esre... (Vagy netán Goldie-ra? ) Orki, meg tudom érteni, hogy sírhatnékod van. Nekem is az lenne egy ilyen esetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Nem tudjátok véletlen annak a C64-es játéknak a nevét amiben a felülről lefelé haladó kis 'űrhajókat' kellett leszedni egy, a képernyő alján lévő lézerrel. A támadók egyre lejjebb jöttek, és gyorsultak. Imádtam azt a játékot és mivel sikerült szereznem 3000 db C64 -es játékot, így célirányosabb lenne a keresés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 9. (szerkesztve) Nem tudjátok véletlen annak a C64-es játéknak a nevét amiben a felülről lefelé haladó kis 'űrhajókat' kellett leszedni egy, a képernyő alján lévő lézerrel. A támadók egyre lejjebb jöttek, és gyorsultak. Imádtam azt a játékot és mivel sikerült szereznem 3000 db C64 -es játékot, így célirányosabb lenne a keresés. Space Invader. Szerkesztve: 2008. December 9. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Space Invader. Nagyon köszönöm Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 9. Bercit elcserélném egy üzemképes r2es egységre vagy kenyér piritóra,. Most úgy döntött, hogy eltünteti a tiz oldalas szakirodalom forditásomat, amit holnap reggelre kéne leadnom. Megyek és teli sirom a kispárnám. Szegény orki! A szakdolgozatom anno nekem is eltűnt a gépről, pedig már szinte teljesen készen volt, de bánatomban, és mert nagyon kevés időm volt már nekem is, sokkal jobbat írtam másodszorra. Mire képes a kényszer! Igaz, 1 esténél azért több időm volt rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 10. PC guruk segítségét várom.... Adva van egy rettentően impozáns kék halál szöveg a gépemen, ami miatt már napok óta szívok. Page fault in Nonpaged Area Stop 0x00000050 (0xE2EE5850, 0x00000000, 0x8054B52D, 0x00000001) Pár helyen persze már utánanéztem szakfórumokban de nincs "Az Egyetlen egy" helyes megoldás. Nem tudom, hogy eme problémát okozhatja e a memória. Pár hete cseréltem a gépembe, illetve kiegészítettem a meglévőt. A gyártók különböznek. Nem tudom okozhatja e a problémát az, hogy nem szeretik egymást. Most, beleőszülve a gépet szétszed-összerak dologba, kiszedtem az újat, hátha...... Tanácsokat várok. Előre is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 10. (szerkesztve) Valószínűleg a memóriákkal van valami gond, ha az új beszerelése után kezdődött. Ez esetben mondjuk eredményt hozna az egyik kiszerelése. De az is lehet, hogy a memokat nem bírta el az alaplap valamiért, mely esetben szervízbe vele. S mivel ezt a hibát egy vírus is produkálni szokta (HaxDoor), akár a Windows meghajtójának formázása, és az op rendszer újratelepítése is megoldás lehet, ha még nem próbáltad. Vagy még egy esehetőség, megkergült a vinyód, ahhoz ki kéne próbálni egy másik vinyóval. (Kék halált okozhat táp is, de emlékeim szerint az nem ezt a hibakódot reprodukálja.) Szerkesztve: 2008. December 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Köszi szépen Dzséjt. A helyzet az, hogy éppen tegnap vettem új vinyót és ma délre jött elő megint ez a probléma. A korábbi vinyóra még konzisztencia hibát is írt ki a rendszer. Gondolom ezek után, mivel tök friss a telepítés, szóval nuku vírus, a memókkal lehet a gond. Mint alább írtam, most kiszedtem az újat, eddig még semmi gond sincs így a géppel. Merem remélni, hogy az új memó volt a gond. Bár ez annyira nem jó omen, mert nem volt ólcsó mulatság. Ha esetleg még felmerülne más eshetőség bárkitől erre a gondra, szívesem elolvasnám az ő javaslataikat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 10. A különböző gyártóktól származó memória-modulokkal már nekem is meggyűlt a bajom... Szóval jó eséllyel az a probléma nálad is. Nem nagyon kedvelik egymást így a memória-modulok. Randa egy antiszemita viselkedésük van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 10. Tényleg merem remélni, hogy nálam ezzel vége a megprobáltatásoknak. Ámbár ott ahol Murphy garázdálkodik...és számítógép is van a közelben....! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Számítógépes témánál maradva. Páran tudjátok rólam, hogy melóhelyi kereten belül idén ősszel mentünk az ECDL Start-ra, és hétfőn végre túl lettünk az utolsó vizsgán is, minden elsőre ment Na jó, tegyük hozzá, hogy azért én sok mindent már tudtam a napi szgépezés miatt, meg amúgy is, elvégre közgázba jártam No de legalább megvan, most már csak angolozni kell, de a tanárunk azt mondta, ha vége a számtechnek, akkor ráhajtunk, szóval még előttünk van kb két hónap megkergülés Sebaj, én vállaltam be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. MissKarrde: Gratulálok a sikeres vizsgához. Oldie:Tegnap este nem voltam fent(cégvacsora), ma láttam a beírást.Egyértelmű, hogy ram hiba.Vidd vissza, hogy cseréljék ki.Különben nem feltétlenül kell ugyanolyan márkájúnak lennie. Idén már vagy 5 gépet raktam össze, és nem mindegyikben volt egyforma modul. Az én gépemben is van egy Kingmax meg egy Geil és tökéletesen működik.A késleltetési számok jó ha megegyeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Oldie:Tegnap este nem voltam fent(cégvacsora), ma láttam a beírást.Egyértelmű, hogy ram hiba.Vidd vissza, hogy cseréljék ki.Különben nem feltétlenül kell ugyanolyan márkájúnak lennie. Idén már vagy 5 gépet raktam össze, és nem mindegyikben volt egyforma modul. Az én gépemben is van egy Kingmax meg egy Geil és tökéletesen működik.A késleltetési számok jó ha megegyeznek. Igen, több mint valószínű, hogy az új RAM kevert be, ugyanis egnap meg ma, már nem volt semmi gubanc. Még most hétvégén futni hagyom a régivel, aztán jövőhéten cserélem a kettőt, hátha csak összeférhetetlenek. Majd ekkor kiderül, hogy teljesen rossz e az új. De meglehet, hogy a BIOSban kéne kiokoskodni valami beállítást és menne mindkettővel egyszerre a gép. Esetleg ezt a késleltetési dolgot kifejthetnéd, esetleg ha BIOShoz van valami tanácsod a beállításokhoz, szívesen olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Számítógépes témánál maradva.Páran tudjátok rólam, hogy melóhelyi kereten belül idén ősszel mentünk az ECDL Start-ra, és hétfőn végre túl lettünk az utolsó vizsgán is, minden elsőre ment Na jó, tegyük hozzá, hogy azért én sok mindent már tudtam a napi szgépezés miatt, meg amúgy is, elvégre közgázba jártam No de legalább megvan, most már csak angolozni kell, de a tanárunk azt mondta, ha vége a számtechnek, akkor ráhajtunk, szóval még előttünk van kb két hónap megkergülés Sebaj, én vállaltam be Gratula! Munka mellett már nagyon nehéz tanulni bármit is, így még inkább jár az elismerés. Az angolhoz meg kitartást! Ne sajnáld rá az időt, az mindig jól jön (és nem csak az SW miatt ), meg szép is mint nyelv (legalábbis szerintem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. (szerkesztve) MissKarrde: Gratulálok a sikeres vizsgához. Oldie:Tegnap este nem voltam fent(cégvacsora), ma láttam a beírást.Egyértelmű, hogy ram hiba.Vidd vissza, hogy cseréljék ki.Különben nem feltétlenül kell ugyanolyan márkájúnak lennie. Idén már vagy 5 gépet raktam össze, és nem mindegyikben volt egyforma modul. Az én gépemben is van egy Kingmax meg egy Geil és tökéletesen működik.A késleltetési számok jó ha megegyeznek. MissKarrde: Csatlakozom Frenkie-hez, gratula neked! Frenkie: Végülis a mi következtetésünk az volt anno, hogy az a legbiztosabb, ha azonos chip-készlet van a modulokon, mert akkor nem vesznek össze. Az meg ugye azonos márkánál a legvalószínűbb. Mi olyan mélységig nem néztünk utána, hogy mi okozza a problémát, megelégedtünk azzal, hogy különböző típusú memória-chipek összeveszésre hajlamosak, tehát kerülendő a közös használatuk... Szerkesztve: 2008. December 12. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. MissKarrde: gratulálok, bár nem lepődtem meg különösebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Bravo Karrde! El is fenekeltelek volna ha megbuksz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.