Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Phobos. Mina miért nem fórumozik mostanában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Phobos. Mina miért nem fórumozik mostanában? Mert ő nem nézi a TCW sorozatot (bár mostanában én se ) és máshoz pedig nem igazán tud hozzászólni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Phobos, sajnálom, hogy még mindig nincs neted *** szolgáltató, igazán csinálhatna már valamit, főleg ennyi idő után A szórakozás még csak hagyján, de sajnos kell neked az egyetemhez is. Remélem,most már hamar rendbe hozzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Boldog névnapot Coce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Mert ő nem nézi a TCW sorozatot (bár mostanában én se ) és máshoz pedig nem igazán tud hozzászólni. Miért nem nézi? Pedig annyira várta... Neked pedig minél előbbi netet kívánok!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Mindenkinek boldog karácsonyt igy utolag is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Mindenkinek boldog karácsonyt igy utolag is! Még karácsony van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Igaz, de az érdemi részén asszem már a legtöbben túl vagyunk Bár jobban belegondolva nekem még vasárnap reggelig tart a karácsonyozás, ugyhogy nem szóltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Igaz, de az érdemi részén asszem már a legtöbben túl vagyunk Bár jobban belegondolva nekem még vasárnap reggelig tart a karácsonyozás, ugyhogy nem szóltam... Mi holnap indulunk karácsonyi túrára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Az EP12 -ben visszatér Jar Jar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Na hazajöttem szülőktől.Ez volt az utóbbi 5-6 év legjobb karácsonya.Illetve még tart.Békés volt családias.Kaptam sok mindent.Pálinkát, pendrive-ot, szőnyeget.Ma annyi mindent összeettem és ittam(azért a pálinkát megkóstoltuk faterral), hogy nem igen vacsorázpk már. Olyan karis hangulatom van még, hogy a John Rambo-t terveztem megnézni ma este, de nem illik ma ide.Még politikai fórumba sem fogok ma benézni ami nálam nagyon ritka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Frenkie. Mi lesz az SW nézéssel amit terveztél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Ma mi voltunk vendégségben, a sógoroméknál, így ma nekem főzés helyett csak a pihi és a kellemes beszélgetések töltötték ki a napot. Olyan jó, hogy nagy családunk van, és még szeretjük is egymást, sógorok, sógornők, és kicsit már oldalágon a sógornőm testvéréék is. Ráadásul a gyerekeink is nagyjából egykorúak (a többség 9-11 között, és csak egy 7 éves, valamint az én 4 és fél éves ikreim lógnak ki a sorból, de ők is jól beilleszkednek már a csapatba, a nagyon teret adnak nekik is ), így ezek a családi összejövetelek mindig jól sikerülnek. Az egyik unokaöcsém, Benedek (legutóbb ő volt velünk klubnapon), szintén szereti az SW-t, így karácsonyra megleptem a TCW első 10 részének DVD-re írt verziójával, feliratozva - és mit mondjak, madarat lehetett volna vele fogatni, annyira örült neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Én is főleg a családi összeröffenések miatt szeretem a Karácsonyt. Pildi! A CW DVD írással lesz valami? Tudod amiről beszéltünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Én írtam privit Bambunak, de azóta nem volt fenn a fórumon. A múltkori segítségeddel sikerült a DVD írás, ahogy a lentiekből is látszik, és neki is bármikor szívesen elküldök egy példányt, csak a visszaigazolására várok, hogy még kell neki. De ha van egyéb elérhetősége (e-mail pl.), akkor oda is küldhetek üzenetet. Ugyan holnap mi is elutazunk, de ha visszajöttünk, el is tudnám neki küldeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Én írtam privit Bambunak, de azóta nem volt fenn a fórumon. A múltkori segítségeddel sikerült a DVD írás, ahogy a lentiekből is látszik, és neki is bármikor szívesen elküldök egy példányt, csak a visszaigazolására várok, hogy még kell neki. De ha van egyéb elérhetősége (e-mail pl.), akkor oda is küldhetek üzenetet. Ugyan holnap mi is elutazunk, de ha visszajöttünk, el is tudnám neki küldeni. Ne haragudj ezeket az infókat nem tudtam. Biztos most szabin van és majd csak akkor válaszol ha visszajön. Év elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Frenkie. Mi lesz az SW nézéssel amit terveztél? Holnap takarítok, mosok stb. Holnapután du jön egy kolléga. Vasárnap este én megyek el. Hétfőn számítógépet megyek javítani. Úgyhogy mivel baromira be van osztva a szabim ezért naponta fogok megnézni egyet vagy kettőt. De lehet hogy megvárom az elsejét, másodikát, és akkor 3-mat 3-mat megnézek. Különben felborult az egész terv. Holnap leszek itthon egy hete és még egy sort nem olvastam el a könyvből. Vagy én voltam valahol, vagy jöttek emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 25. Ne haragudj ezeket az infókat nem tudtam. Biztos most szabin van és majd csak akkor válaszol ha visszajön. Év elején. Nem haragszom. Nem került szóba, de tettem, amit megbeszéltünk. Közben megnéztem a hsz-eit, írta is, hogy csak a munkahelyéről tud netezni, és most biztos szabin van, valóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Mindig jó olvasni ezeket a karácsonyi sztorikat, de ilyenkor egy picit összeszorul a szívem, hogy nekünk nincs nagy családunk (ami amúgy nem igaz, mert igenis elég nagy, csak senkivel nincs kapcsolat, pedig itt laknak ők is), így aztán se mi nem megyünk, sem hozzánk nem jönnek, most kivétel volt, hogy itt volt öcsém barátnője, aztán 24-én vacsi után sokat dumáltunk még az asztal mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Mindig jó olvasni ezeket a karácsonyi sztorikat, de ilyenkor egy picit összeszorul a szívem, hogy nekünk nincs nagy családunk (ami amúgy nem igaz, mert igenis elég nagy, csak senkivel nincs kapcsolat, pedig itt laknak ők is), így aztán se mi nem megyünk, sem hozzánk nem jönnek, most kivétel volt, hogy itt volt öcsém barátnője, aztán 24-én vacsi után sokat dumáltunk még az asztal mellett. Nálunk is ez a helyezt, bár a mi többi családtagunk azért nem is lakik éppen a szomszédban, de az idelátogatások elmaradásának nem éppen ez az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Ne haragudjatok, hogy nem voltam, csak ünnepek előtt tanulás, most meg a családé minden perc jóformán. Boldog Karácsonyt kívánok ebben a topicban is így második napján, de még benne vagyunk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket, megható hogy itt ennyien gondolnak rá. Bezzeg a közelemben élőknek csak töredékének jut eszébe, de nem hibáztatok senkit, hisz Szentestén kinek van kedve még a másik névnapjával törődni. Érdekes ajándékokat olvasok itt a sorok között, a 2,5 kilós szalámi sztoriját meghallgatnám azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Ja, most nézem... Boldog névnapot, Coce, így megkésve is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Érdekes ajándékokat olvasok itt a sorok között, a 2,5 kilós szalámi sztoriját meghallgatnám azért. Semmi extra! Tudják, hogy mennyire szeretem a téliszalámit, aztán ezzel lepett meg sógorom. Már fénykardoztam is vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Semmi extra! Tudják, hogy mennyire szeretem a téliszalámit, aztán ezzel lepett meg sógorom. Már fénykardoztam is vele. Ha jól emlékszem húsz éve örülni lehetett, hogy kapott az ember tiz dekát a sarki közértben. Forgattuk is egy darabig a szánkban, hogy megmaradjon az íze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. (szerkesztve) Ha jól emlékszem húsz éve örülni lehetett, hogy kapott az ember tiz dekát a sarki közértben. Forgattuk is egy darabig a szánkban, hogy megmaradjon az íze. Így van. Fenséges csemege! Annyira jó bukéja van, hogy az valami fenomenális! Köszönet a nemes penésznek. Szerkesztve: 2008. December 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. 20 éve örültem, ha a babapempőt forgathattam a számban. És szerencsétlen fegyverteleneket meg lekardoztad? Na ez a szeretet ünnepe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Merre lesztek szilveszterkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Én minden valószínűség szerint a számítógép előtt... (Azaz itt... is. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. (szerkesztve) Mi megyünk rokonokhoz faluhelyre. Iszonyat nagy retro party lesz. Viszek 3+2 és Piknik CD -ket. Mocskosul be fogok rúgni sztem. Szerkesztve: 2008. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Én is falura megyek, volt osztálytársam házi bulijába... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.