Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Nekem is tetszenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Remek képek Bomarr. Különösen az utolsó tetszik, imádom azt a kilátást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Köszi, nektek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Nagyon szép képek, Bomarr! Ezeket nézegetve döbben rá az ember, hogy milyen szép helyen lakik, csak a hétköznapok rohanásában nem is veszi észre, pedig hát én is minimum heti szinten szoktam elmenni egyik-másik épület mellett. Persze a Bazilika májusi környezetben bármikor nem látható - nekem az a kép tetszett a legjobban, a rózsaszín virágok szépen kiemelik az épület immár felújított világos falait (úgy tűnik, hogy mivel tél van, a szemeim ingerhiányban küzdenek ). Szerkesztve: 2009. Január 5. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Tanulságos: http://index.hu/kultur/media/szilv0105/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hát igen... Azt hiszem, nem véletlenül született az a cím, hogy a "Tavalyi jobb volt"... És ez egyaránt értendő arra, hogy a műsorok színvonala minden évben rosszabb, és arra is, hogy akkor is ezt mondanánk, ha a világ top20-as tévéadóinak fele átvenné a magyar szilveszteri tévéműsorokat. És csak annyit tennék hozzá, hogy akinek az egész szilveszteri kínálatból csak Hofi és pár IH-poén tetszett, az ment volna inkább az utcára hullarészegen, Darth Vader maszkban, papírtrombitával Für Elise-t trombitálni... (Ha pedig a cikk elején felsorolt kényszerhelyzetek valamelyikébe esett, ott az internet, vagy még 3 tucat tévéadó, illetve számos egyéb lehetőség...) Persze nem azt mondom, hogy nekem olyan hűdetetszett a műsor, de a nettel vegyítve, ide-oda kapcsolgatva egész elfogadható estét alkottam magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Én gyerekkorom óta nem nézek TV-t szilveszterkor, valahogy mindig volt más helyette: néha jobb, néha rosszabb bulik, de olyan is volt, hogy egész este kártyáztunk. Emlékeim szerint régen voltak igazán szórakoztató műsorok, pl. valamikor valaki belinkelte ide a Három nővér paródiát, az frenetikus volt, sőt van egy olyan emlékem még egészen kiskoromból (10 éves lehettem), amikor magyar színészek csináltak nemzetközi táncdalfesztivál paródiát, és azt is évekig emlegettük. Ezeknek a mai műsoroknak, a leírás alapján nincs igazi sava-borsa - de az is lehet, hogy épp nem vagyuk abban a korosztályban, aki vevő az ilyesmire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Jópár éve volt a Mi van, doki? meg előtte/utána évben az Ikrek az akkorui kereskedelmi (asszem) csatornák valamelyikén. Most meg....? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. van egy olyan emlékem még egészen kiskoromból (10 éves lehettem), amikor magyar színészek csináltak nemzetközi táncdalfesztivál paródiát, és azt is évekig emlegettük. Nekem az is tetszett, amikor a tévések, színészek, énekesek léptek fel a cirkuszban. Sőt általában tetszik, amikor nem a saját műfajában méretik meg magukat a sztárok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Én Hofi halála óta nem nézek szilveszteri TV-műsort. Ő volt az egyetlen, aki miatt hajlandó voltam akkor leülni. Illetve, tavaly havernál a TV is szólt, de inkább röhögtünk egymás hülyeségein. Szerintem, amit a magyar TV produkál szilveszteri műsor alatt, az a kabaré. Borzalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Mi is inkább dvd filmet választottunk a tv műsor helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Ez egy pompás nap! SimonZnek üzenem, hogy szerencsét hozott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megvolt a belgyó. 3. Így jár, akinek nem jut ideje tanulni. Viszont ami szven ütött, az a napló + kórtörténet kettes alá alá, ami részjegyként számított. A kórtörténet, az összecsapott lett ez tény, de a napló rész viszont kifejezetten igényes.... azétr köszönöm szépen, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megvolt a belgyó. 3. Így jár, akinek nem jut ideje tanulni. Viszont ami szven ütött, az a napló + kórtörténet kettes alá alá, ami részjegyként számított. A kórtörténet, az összecsapott lett ez tény, de a napló rész viszont kifejezetten igényes.... azétr köszönöm szépen, Dzséjt! Hm... csak nem kezdik unni a videókat a tanáraid? Mindegy, azért szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Ez most másik tanszék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. SimonZnek üzenem, hogy szerencsét hozott! Örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Skaccok, jut eszembe. Írtam lokatellinek, és visszaírt. Nincs vele semmi baj, csak annyi a tennivalója, hogy nem tud fórumozni. Remélem, majd csak visszatér közénk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Skaccok, jut eszembe. Írtam lokatellinek, és visszaírt. Nincs vele semmi baj, csak annyi a tennivalója, hogy nem tud fórumozni. Remélem, majd csak visszatér közénk Remélem megemlítetted neki, hogy nagyon hiányoljuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Igen, meg, és nagyon jól esett neki az érdeklődés meg a hiányolás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Skaccok, jut eszembe. Írtam lokatellinek, és visszaírt. Nincs vele semmi baj, csak annyi a tennivalója, hogy nem tud fórumozni. Remélem, majd csak visszatér közénk Jó, hogy beírtad, mert már akartam kérdezni, nem tudsz-e többet azóta. Nézegettem a napokban pár régebbi beszélgetést, amelyekben még aktívan részt vett, és ismét eszembe jutott, hogy kár, hogy mostanában nem ír. De reméljük, az elfoglaltságai csak átmenetileg kötik le ennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Rájöttem, hogy még sem vagyok oly penge angolból, mint hittem. Már két órája fordítok fél oldalt, ami az erdő dinamikáról szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Rájöttem, hogy még sem vagyok oly penge angolból, mint hittem. Már két órája fordítok fél oldalt, ami az erdő dinamikáról szól. Ne forgasd Rakd le fejléccel felfelé és úgy állj neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. A kupacsos makktermését neki! Igazad van. Egyébként izgi, ahogy egyes anyagok a talajban determinálják bizonyos fajok megjelenését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Gondolj bele: te sem szívesen nőnél pl tengervízben. ;-P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. (szerkesztve) ECL nyelvvizsga középfok: Szerkesztve: 2009. Január 16. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hát grat itt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Kösz mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Gartula, Kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.