Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Kongratulésön (Volt min gyakorolnod ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Ügyes vagy. Obi1, nincs déja vud (Kenny)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Gratula! Obi1, nincs déja vud (Kenny)? Kenny az egy külön fajt képvisel már. Jövőre már esélyes nála a Nobel-díj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Bravo kolmilan! Így most már dupla szakértelemmel fordíthatod a CW feliratokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Bravo kolmilan! Így most már dupla szakértelemmel fordíthatod a CW feliratokat. Még egyszer köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Mivel még mindig nincs netem (lassan 2 hónapja ) így csak most tudok gratulálni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Egek, még mindig nem tudták megcsinálni?? ** a szolgáltatónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Na még egy gratula , kolmilan, csak hogy mára is jusson eggyel több. Aki rendszeresen fordít, annak az írásbeli szövegértéssel, fogalmazással nem lehet gondja, úgyhogy erre fogadni mertem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Mivel még mindig nincs netem (lassan 2 hónapja ) Szerintem ideje lenne másik szolgáltatót keresned. Ahol két hónap alatt nem tudták a hibát kijavítani, ott komoly gondok vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Isten éltessen sokáig Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Boldog szülinapot, Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Happy szülinapot Jake (Egek, én minden évben elcsodálkozom, hogy te hogyan lehetsz két évvel idősebb nálam ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Sok Boldog Szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog születésnapot, Jake És milyen negyedszázadosnak lenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Krande! Szedd már ki ezeket a növekvő szörnyeket az aláírásodból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Egek, én minden évben elcsodálkozom, hogy te hogyan lehetsz két évvel idősebb nálam Miért olyan nehéz ezt elhinni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog születésnapot! Ody, köszi hogy szóltál, már engem is baromira zavart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Miért olyan nehéz ezt elhinni? Mert mindig olyan lelkesen és naívan közeledett a dolgokhoz (pl. Aliens vs Predator: Requiem), hogy azt hittem, max 16 éves, mert ilyen csak egy gyerek lehet. Sokszor jelentette ki, hogy 100%, hogy az AVPR jó lesz és neki tetszeni fog. Aztán most utálja, mint a bűnt Aztán tévedtem, nagyot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. A lelkes és pozitív látásmódú emberekből sosem elég. Az energiavámíprokat viszont ki nem állhatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Az energiavámíprokat viszont ki nem állhatom. Hát azokat én sem kedvelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon rendesek vagytok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Boldog szülinapot! Köszönöm neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Boldog szülinapot Lencinek aki valszeg valami nagy dobásra készülhet video ügyben mert piszok rég járt erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Boldog szülinapot, Lenci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.