MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. (szerkesztve) Sajnálom Igen, két éve nyáron, ha jól emlékszem. Szerkesztve: 2009. Március 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Részvétem, Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 3. Szegényke... Ezt a dalt ajánlom neki, neked: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Nyugodjon békében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. (szerkesztve) Köszi nektek! Fotó Piciről: http://www.freeweb.hu/krande/queen.jpg (Sityak 2007 október elején ment el) Szerkesztve: 2009. Március 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Boldog születésnapot Zoli valamint boldog névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Zoli bácsi! Isten tartson meg egészségben, békességben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Sok Boldog Szülinapot Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, boldog névnapot, boldog holnapi névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot, Zoli, és boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldogat mindkettőtöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli Dzséjt Te sose alszol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Fülek Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Dzséjt Te sose alszol? De, általában hajnali 4-5 és 10-12 óra között. Kicsit hülyén állt be a szervezetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, Zoli! Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. Igen, jól emlékszel, akkor is tartom, de azért köszi a köszöntőt ma is. Csak kár, hogy tévesen még senki nem adott ajándékot a másik két alkalommal (mert egy van még karácsony előtt is), és ajándékot az igazi névnapomkor sem kapok, mert akkor meg karácsony volt, és már kaptam ajádnékot. Tiszta kicseszés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog szülinapot, Zoli! Ja, és boldog névnapot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Tartsd ilyenkor a névnapodat, ne Decemberben és kapni fogsz ajándékot De milyen jó egyeseknek, hogy választhatnak, mikor tartják a névnapjukat. Csaba nap csak 1x van az évben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Én is pont ezt akartam javasolni Dzséjtnek Nekem sincs választásom, csak egyszer van Martina nap egy évben De pont jókor, mivel kb. fél évvel követi a születésnapomat, és addigra már kiheverjük a karácsonyt is Boldog születésnapot, Zoli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Milán-nap is csak egyszer van... az Ivó-nappal egy napon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog születésnapot Zoli! Boldog névnapot! Holnapra meg boldog Nők Napját! huh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Ezt érdemes végig nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Phobos, Ody, Dzséjt, Rog, kolmilan, Donát, Oldie, kudar, Pildi, Nabopolasszar, Gyoka, Misskarrde, Krande, JakeSully: nagyon szépen köszönöm! Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgytagjainak, aktívaknak és passzívaknak egyaránt. Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. (szerkesztve) Boldog nőnapot a hölgyeknek és névnapot a Zoltánoknak! (ez de rossz lehet(ett) ajándékozási szempontból Zolinak, hogy születésnapja után egyből névnapja van) Szerkesztve: 2009. Március 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. (szerkesztve) Köszi! Egyébként 27 év alatt megszoktam. Szerkesztve: 2009. Március 7. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. Bocs'. Remélem lesz lehetőség majd valamikor koccintani egy jégerrel. Persze a szaunát most is kihagynám. Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". Az igazat megvallva én ezt a szafaris videót már láttam a National Geographic -on, de most, hogy újra felfedeztem ingerenciát éreztem, hogy berakjam ide is. A videót amit említesz nem láttam...még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Én is boldog nőnapot kívánok minden hölgynek a fórumon! Zoli neked meg kellemes újabb ünnepet. Két napos ivászat....micsoda kombináció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.