Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot, Zoli! ;)

Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. :)

Hozzászólás ideje:
Dzséjtet pedig emlékeim szerint karácsony után is köszöntöttük, de sebaj, biztos most is örül neki. :)

Igen, jól emlékszel, akkor is tartom, de azért köszi a köszöntőt ma is. Csak kár, hogy tévesen még senki nem adott ajándékot a másik két alkalommal (mert egy van még karácsony előtt is), és ajándékot az igazi névnapomkor sem kapok, mert akkor meg karácsony volt, és már kaptam ajádnékot. Tiszta kicseszés ;)

Hozzászólás ideje:

Tartsd ilyenkor a névnapodat, ne Decemberben és kapni fogsz ajándékot :)

De milyen jó egyeseknek, hogy választhatnak, mikor tartják a névnapjukat. Csaba nap csak 1x van az évben ;)

Hozzászólás ideje:

Én is pont ezt akartam javasolni Dzséjtnek :)

Nekem sincs választásom, csak egyszer van Martina nap egy évben :) De pont jókor, mivel kb. fél évvel követi a születésnapomat, és addigra már kiheverjük a karácsonyt is :D

Boldog születésnapot, Zoli ;)

Hozzászólás ideje:

Phobos, Ody, Dzséjt, Rog, kolmilan, Donát, Oldie, kudar, Pildi, Nabopolasszar, Gyoka, Misskarrde, Krande, JakeSully: nagyon szépen köszönöm! Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. :)

Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgytagjainak, aktívaknak és passzívaknak egyaránt.

Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". :)

Hozzászólás ideje:

Boldog nőnapot a hölgyeknek és névnapot a Zoltánoknak!

(ez de rossz lehet(ett) ajándékozási szempontból Zolinak, hogy születésnapja után egyből névnapja van)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Ody, te pedig ne bácsizz, öregít. :)
Bocs'. :P Remélem lesz lehetőség majd valamikor koccintani egy jégerrel. :) Persze a szaunát most is kihagynám. :)

Ody: nekem az tetszett nagyon, amit az Index tett be a végére, a telemarketinges fickóval és a "nyomozóval". :D
Az igazat megvallva én ezt a szafaris videót már láttam a National Geographic -on, de most, hogy újra felfedeztem ingerenciát éreztem, hogy berakjam ide is. A videót amit említesz nem láttam...még. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.