SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Remélem lesz lehetőség majd valamikor koccintani egy jégerrel. Nem vagyok ellene. Köszi, ivászat most épp nem volt, pár nappal ezelőtt került rá sor; persze mértékkel, mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Köszi, ivászat most épp nem volt, pár nappal ezelőtt került rá sor; persze mértékkel, mint mindig. Csak mértékkel? A rézangyalát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Rézangyal felém se szállt már vagy két hete. A héten Johnny jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Rézangyal felém se szállt már vagy két hete. A héten Johnny jött. Á ezt a skót srácot nem szeretem. Mindig felkavar ha találkozok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Mi jóban vagyunk... egy régebbi, ajándékba kapott Black Label bontódott ki, már jó ideje szemeztem vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Én is nagyon sok boldog Nő napot kívánok minden kedves hölgy fórumozónak. Egyúttal. Zoli! Boldog névnapot :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Nálam Mr. Daniels a nyerő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Mi jóban vagyunk... egy régebbi, ajándékba kapott Black Label bontódott ki, már jó ideje szemeztem vele. Ennél a márkánál fokozottan igaz, hogy az első találkozás eldönti a további kapcsolatot. Raktak már elém méreg drága chivast de az illatától rosszul lettem. Nem az én italom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Donát: köszi. És igen, ő is jó fej. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 7. Boldog nő- és névnapot Tartsd ilyenkor a névnapodat, ne Decemberben és kapni fogsz ajándékot Kicsit nehéz lenne átszoktatni a családot 23 év után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nagyon boldog nőnapot kívánok minden hölgy fórumozónak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Boldog nő- és névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Köszi szépen mindenkinek Zolinak boldog névnapot No akkor csak kibontottad már azt az üveget Részemről csak egyszer találkoztam a whiskey nevű itallal, nekem bejött, de azóta sem került a közelembe egy sem, így tovább nem folytattam az ismerkedést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Utólag boldog születésnapot és névnapot Zoli és Boldog névnapot Dzséjt! Én is köszönöm a felköszöntéseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Sok boldogságot a fórum bájos hölgyeinek Nőnap alkalmából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Boldog Nőnapot Csajok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Köszi szépen, srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Boldog nőnapot kívánok minden hölgynek. Természetesen SimonZ-nek meg boldog névnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Köszi neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Boldog névnapot, Zoli! És én is köszönöm a nőnapi köszöntőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. kolmilan, MissKarrde, Mina, frenkie, Pildi: köszi. MissKarrde: hát igen, bő egy évig állt a polcon, mire rászántam magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Boldog nőnapot a fórum összes női és magát nőnek érző férfi fórumozóinak! Zoli neked boldog névnapot, és születésnapot (utólag ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Köszönet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Igen, valszeg a három cigányt komoly fenyegetettség érhette a magyar gyerek részéről. Állatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. "Magyarország, én így szeretlek!"..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Hogy én mennyire utálom ezt a Sopronis reklámot.. Már lassan tv-t kell cserélnem a sok távkapcs dobálástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. A paródiái sokkal jobbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Én se szeretem, ennél giccsesebb és idegesítőbb reklámot kitalálni sem lehetett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Nekem viszont tetszik, annak ellenére, hogy nem szeretem ezt az országot. Irónikus... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.