Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
januérban voltak kint nála a rndőrök, hogy interneten árul illegális dolgokat és elvitték 2 gépét és 100 dvd-jét.

Kiderítették, hogy 3 éve eladott egy Simpson család dvd-t, ami TV-rip volt, valamint feltöltöttt pár részt a netre.

Akkor ne csodálkozz rajta, ő kereksedett, az már masszívan bűntény. Amíg nincs rajta anyagi haszon, addig - bár az is bűntény - nem szoktan nagyon ronsán nézni. Max, ha feljelentenek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Orki: fel a fejjel, előfordul.

Miss: Pécsett, gyakorlaton + a nagyimnál. Egyrészt ő sem volt egyedül (élvezte hogy süröghet+ beszélhet) másrészt 15 percnyire lakik a hivataltól, úgyhogy kényelmes volt bejárnom.

Hozzászólás ideje:

Krande, még sose jártam ott, szép lehet elmesélésből :hmm:

Phobos, a kereskedés tényleg egy másik dolog, azt sokkal komolyabban veszik, de érthető, hogy emiatt félsz.

Orki, majd legközelebb :)

Hozzászólás ideje:

Ja azt nem szabad.Mármint kereskedni.Én néha kollégáknak írok filmet pár sörért, de túlzásba nem viszem.

Hozzászólás ideje:

Én csak húginak meg közvetlen kolléganőnek szoktam néha-néha egy-egy filmet kiírni, de nekik meg tök ingyen :hmm: A lemezt is én adom, de hát ők eléggé közelálló személyek :)

Hozzászólás ideje:

Skaccok, miért van az, hogy bruttó harminc kiló fölött nem indulnak csajok a szépségversenyen? :S (retekklub, bár gondolom páran már merő "véletlenségből" rákapcsoltak) :hmm:

Hozzászólás ideje:
Skaccok, miért van az, hogy bruttó harminc kiló fölött nem indulnak csajok a szépségversenyen? :S (retekklub, bár gondolom páran már merő "véletlenségből" rákapcsoltak) :hmm:

Na látod nekem is ez a problémám.Némelyikben semmi nőies nincs.Oldalnézetből észre sem venném. :)

Hozzászólás ideje:
Na látod nekem is ez a problémám.Némelyikben semmi nőies nincs.Oldalnézetből észre sem venném. :hmm:

Hát most komolyan...alig van olyan izig-vérig húsos darab akit anélkül érintenél meg, hogy tartanál attól, hogy összetöröd. Szép a pofijuk, egy-kettőnek a melle is elfogadható, még talán nőies csípő is feltűnik, de amúgy elől deszka, hátul léc effektus. Hol vannak már azok a jó kis húsos combú csajok, akiktől tartani kellett mert ha eccer fejenrúg....?! :) :)

Hozzászólás ideje:

Hát eljött ez a nap is. :D

Kedves Donát, mond, ragaszkodjak a szokásos köszöntő szavaimhoz, vagy megelégszel azzal ha a natúr és végletekig leegyszerűsített tömegköszöntés alkalmazom? :rock:

Node tudod mit. Majd előbb-utóbb kiérdemled az előzőt, szóval jöjjön a hagyományos: Isten éltessen sokáig, f****d érjen bokáig! :P:D:cool:

Még minimum száz ilyen évfordulót :)

Hozzászólás ideje:

Huh az ilyet úgy nem szeretem....

Felakasztotta magát Lucy Gordon

Szerdán, két nappal a huszonkilencedik születésnapja előtt párizsi lakásában felakasztotta magát Lucy Gordon angol színésznő és fotómodell. Tette amiatt is érthetetlen, mert Gordon színészi karrierje meredeken ívelt felfelé: játszott többek között a Még mindig lakótársat keresünk-ben és a Pókember 3-ban, valamint tavaly elnyerte a Serge Gainsbourg-ról készülő nagyszabású életrajzi filmben Jane Birkin szerepét, amire rengeteg ismert brit és amerikai színésznő is pályázott. Búcsúlevél létezéséről nem számoltak be a híradások. (Forrás: Yahoo)

http://origo.hu/filmklub/20090521-felakasz...ucy-gordon.html

Hozzászólás ideje:
Huh az ilyet úgy nem szeretem....

Felakasztotta magát Lucy Gordon

Ez nagyon szomorú hír :rock: Nálam mondjuk, ami a legkiakasztóbb volt ilyen szinten, a 20 körüli J. Brandis (ha jól emlékszem a fiú nevére), aki szintén öngyilkos lett. Még szinte gyerek volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.