Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. januérban voltak kint nála a rndőrök, hogy interneten árul illegális dolgokat és elvitték 2 gépét és 100 dvd-jét.Kiderítették, hogy 3 éve eladott egy Simpson család dvd-t, ami TV-rip volt, valamint feltöltöttt pár részt a netre. Akkor ne csodálkozz rajta, ő kereksedett, az már masszívan bűntény. Amíg nincs rajta anyagi haszon, addig - bár az is bűntény - nem szoktan nagyon ronsán nézni. Max, ha feljelentenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Orki: fel a fejjel, előfordul. Miss: Pécsett, gyakorlaton + a nagyimnál. Egyrészt ő sem volt egyedül (élvezte hogy süröghet+ beszélhet) másrészt 15 percnyire lakik a hivataltól, úgyhogy kényelmes volt bejárnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Húgi, ne keseredj el, lesz ez még jobb se. Phobos, ott szerintem más is volt a háttérben. Minden esetre megértelek ha így döntesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Krande, még sose jártam ott, szép lehet elmesélésből Phobos, a kereskedés tényleg egy másik dolog, azt sokkal komolyabban veszik, de érthető, hogy emiatt félsz. Orki, majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Krande, még sose jártam ott, szép lehet elmesélésből Tényleg az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. interneten árul illegális dolgokat és elvitték 2 gépét és 100 dvd-jét. Nem kisiparos volt a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Ja azt nem szabad.Mármint kereskedni.Én néha kollégáknak írok filmet pár sörért, de túlzásba nem viszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Én csak húginak meg közvetlen kolléganőnek szoktam néha-néha egy-egy filmet kiírni, de nekik meg tök ingyen A lemezt is én adom, de hát ők eléggé közelálló személyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Skaccok, miért van az, hogy bruttó harminc kiló fölött nem indulnak csajok a szépségversenyen? :S (retekklub, bár gondolom páran már merő "véletlenségből" rákapcsoltak) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Skaccok, miért van az, hogy bruttó harminc kiló fölött nem indulnak csajok a szépségversenyen? :S (retekklub, bár gondolom páran már merő "véletlenségből" rákapcsoltak) Na látod nekem is ez a problémám.Némelyikben semmi nőies nincs.Oldalnézetből észre sem venném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Na látod nekem is ez a problémám.Némelyikben semmi nőies nincs.Oldalnézetből észre sem venném. Hát most komolyan...alig van olyan izig-vérig húsos darab akit anélkül érintenél meg, hogy tartanál attól, hogy összetöröd. Szép a pofijuk, egy-kettőnek a melle is elfogadható, még talán nőies csípő is feltűnik, de amúgy elől deszka, hátul léc effektus. Hol vannak már azok a jó kis húsos combú csajok, akiktől tartani kellett mert ha eccer fejenrúg....?! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Ez a mai divat. A Piszkavasakat kedvelik. Egészségükre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Boldog születésnapot Donát! Isten hozott a második X-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog születésnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Isten éltessen Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog Születésnapot Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Sok boldog szülinapot mindkét ünnepeltnek............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog születésnapot, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog szülinapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hát eljött ez a nap is. Kedves Donát, mond, ragaszkodjak a szokásos köszöntő szavaimhoz, vagy megelégszel azzal ha a natúr és végletekig leegyszerűsített tömegköszöntés alkalmazom? Node tudod mit. Majd előbb-utóbb kiérdemled az előzőt, szóval jöjjön a hagyományos: Isten éltessen sokáig, f****d érjen bokáig! Még minimum száz ilyen évfordulót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Huh az ilyet úgy nem szeretem.... Felakasztotta magát Lucy Gordon Szerdán, két nappal a huszonkilencedik születésnapja előtt párizsi lakásában felakasztotta magát Lucy Gordon angol színésznő és fotómodell. Tette amiatt is érthetetlen, mert Gordon színészi karrierje meredeken ívelt felfelé: játszott többek között a Még mindig lakótársat keresünk-ben és a Pókember 3-ban, valamint tavaly elnyerte a Serge Gainsbourg-ról készülő nagyszabású életrajzi filmben Jane Birkin szerepét, amire rengeteg ismert brit és amerikai színésznő is pályázott. Búcsúlevél létezéséről nem számoltak be a híradások. (Forrás: Yahoo) http://origo.hu/filmklub/20090521-felakasz...ucy-gordon.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Indexen olvastam. Annyira nem ismertem őt, de azért ilyen fiatalon így elmenni... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Köszönöm mindenkinek a köszöntést, Oldie-nak pedig külön is, aki megreformálta a szülinapi szövegét a kedvemért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Huh az ilyet úgy nem szeretem.... Felakasztotta magát Lucy Gordon Ez nagyon szomorú hír Nálam mondjuk, ami a legkiakasztóbb volt ilyen szinten, a 20 körüli J. Brandis (ha jól emlékszem a fiú nevére), aki szintén öngyilkos lett. Még szinte gyerek volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Sok Boldog Szülinapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog szülinapot, Donát! Húsz évesnek lenni az egyik legszebb korszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog szülinapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Boldog szülinapot! más: http://www.freeweb.hu/krande/p1040454.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. más: Aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.