Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Engem a szinészek/zenészek magánélete nem annyira szokott érdekelni. A '90-es években sem azért hallgattam annyit, mert megfogott a személyisége, hanem mert nagyon jó zenét csinált.

Ez az ő baja. Talán ezért is voltak ennyire jó albumai, mert kicsit excentrikus lelkülete volt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ütöttem már le szúnyogot, de csak sokszori felszólítás után.

Jacko: kár érte. Bár nem nagyon ismerem zeneileg, azt tudom hogy a Szabadítsátok ki Willyt lényegében az ő kezdeményezése volt és (az első részhez mindenképpen) ingyen csinálta a főcímdalt (Will you be there). Egyszer láttam egy klipjét is amit Keikóval forgatott sajnos nem találom a nyomát sem. Átérzem a rajongóinak a fájdalmát.

Más: ötös lett az Igazságügy :D

Hozzászólás ideje:
az elővárosi járatok meg azok az új piros mese vonatok.

Tényleg, a Déliből is járnak piros vonatok, pl. Siófok felé is, tavaly nyáron mintha azt láttam volna.

Egyébként a Budapesten forgatott "Michael Jackson - History" trailer mindenkinek megvolt?

Egek, én ezt sose láttam. A szám maga nagyon jó, egyik kedvenc tőle. Jó zenéi voltak, nekem is vannak kedvenceim tőle, album nincs, de az mástól se volt sose. A rádióban nagyon jó volt hallgatni, főleg, amiket szeretek.

Engem a szinészek/zenészek magánélete nem annyira szokott érdekelni.

Többnyire én is így vagyok ezzel, mint embert, úgysem tudjuk "értékelni" semmilyen szinten, mert nem ismerjük.

Nehéz vizsga volt?

Hozzászólás ideje:

RIP Jackson. Bár én nem ismertem zenei munkásságát (mint ahogy más zenészét sem, ha csak nem filmzeneszerző), de akkor is nagy csillaga volt a zenének. Szerintem halála körülbelül olyan űrt hagy maga után, mint mikor Elvis meghalt.

Drakula! :D Akkor most már mehetsz helyszínelni. ACSI: Animal Crime Scene Investigation :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érezhetően pofára ment, de egy négyes önerőből is meglett volna. Előttem akit kivágott ő tényleg mondott néhány akkora zöldséget, hogy azt már háttérnek lehet használni egy ILM-filmnél.... én meg tudtam azért, amit muszáj volt. Mindenesetre örülök :)

Hozzászólás ideje:

Jackson csoda volt, hogy eddig is élt.Állandóan műtötték.A fehéritő-kúrák sem tettek jól neki.Mindenesetre sajnálom.Én világéletemben rockzenét kedvelő ember voltam, de az ő tudása hatalmas volt a zenében.

Hozzászólás ideje:

Ja gondoltam megemlítem mert elfelejtettem h kedden leállamvizsgáztam...sikeresen. :)

A csoportból az egyik legjobb lett az enyém, pedig úgy álltam hozzá h csak görbüljön. :)

Szal most pihi és kezdődhet a nyár!!

Hozzászólás ideje:

Most olvasom a javaslatok a fórumban, hogy Ody szerint kirántja a hétköznapokból, tehát mesélek valamit. Szükség lesz a fantáziátokra, ja és, aki szereti a cicákat ne olvassa el.

Szobatársam kapott egy félperzsa cica gyereket. Nagyon édes, bundás, kis zászlós lábú, olyan szemekkel, mint Shrekben a Csizmáskandúrnak, ja és vöröske. Nagyon sokáig beteg volt, kérdéses volt, hogy megmarad-e, de hála a kitartó gondoskodásnak felépült. Nagyon mókás állatka mindentől megijed, majd öklömnyi kék szemeivel rácsodálkozik. Azonban van egy apró probléma vele. Mivel hosszú szőrű khm, minden wc-zés után feneket kell neki törölni, mert koszsos marad a bundája, most képzeljétek el, amint wc papírral kergetik, mivel a cica nem rajong a műveletért. Ők meg nem szeretik, ha úgy mászkál a lakásban, eredetileg sima udvari lett volna a hivatása.

De tegnap megtört a jég. Az a lüke állat sikeresen beleült a ragasztós egér fogóba, ezért a hátulját borítő szőnyeg összetapadt, szétválaszthatatlan csomót képezve az állat lábai, farka és hátsója közt. Nos barátosném nem volt jobb ötlete, fogta és megfürdette. Tudva lévő, hogy a macskák ősidők fogva vizí állatok. Fél óra karmolászsás, vísítás, elöször, a macska, aztán ő is, mikor szelíden belemélyesztette a karom arzenálját, majd a fogait, után feladta. Aztán eszébe jutott, hogy az aceton elméletileg oldószer, hátha kioldja a ragasztót a kabátkából. Nem jött össze, de a szoba és a macska kellemes körömlakk lemosó szagban úszott. Türelmét vesztve fogta és egy ollóval megnyírta a kölyök hátsó fertáját, lekerültek a zászlók, minden. Volt egy kis durci a macska részéről. Most úgy néz ki, mint, akire egy nagy méretű kötött pulcsit adtak, ráadásul olyan Jackosan rakosgatja a hátsó lábait.

PS: Szeretjük az állatokat.

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:
PS: Szeretjük az állatokat.

Ja főleg az az ember(?) aki a nyaralónk 2. szomszédjához betört és mivel ugatott a kutya, leöntötte sósavval, hogy ne csináljon zajt, minközben ő rámol...

Hozzászólás ideje:
Most olvasom a javaslatok a fórumban, hogy Ody szerint kirántja a hétköznapokból, tehát mesélek valamit. Szükség lesz a fantáziátokra, ja és, aki szereti a cicákat ne olvassa el.

Öt macskával a lakásban (illetve héttel az életemben, csak az első kettő már lepusztult :D ) megkockáztattam. Szerencsére nem durva, sőt, mókás történet, bár a kedves szobatársad lendületből kezdhette volna az ollóval, mivel ha ne adj isten elvitte volna állatorvoshoz, az is ahhoz nyúlt volna (legalábbis a veszprémi tuti).

Ez a fenéktörléses eljárás sem éppen a legjobb dolog, mert a macska tiszta állat, rendbe teszi magát, de ha állandóan ő törli ki a hátsóját, akkor, hogy úgy fogalmazzak, egy idő után sz*rni fog rá, hogy milyen az ülepe. Majd a gazdi úgyis letakarítja. Több milliárd hosszú szőrű macska megoldja.

Hozzászólás ideje:
Ja főleg az az ember(?) aki a nyaralónk 2. szomszédjához betört és mivel ugatott a kutya, leöntötte sósavval, hogy ne csináljon zajt, minközben ő rámol...

Hasonlóan járnék el vele.

Hozzászólás ideje:
Hasonlóan járnék el vele.

Én a férfiasságát egy garázsban satuba fognám és eldobnám a hajtókart. A kezébe üveg sósavat adnék, majd rágyújtanám a garázst. Választhat, mit szeretne elveszíteni.

Hozzászólás ideje:

Én is gratulálok minden sikeresen vizsgázónak! :D Szép is az, amikor az ember előtt nem max. három hét nyári szabadság, hanem legalább 2 hónap felhőtlen pihenés áll. :D

Az állatkínzók pedig rongy emberek.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hosszú szőrű macska esetén az a tuti, ha a kényes fertályon levágja az ember a szőrt. Ott minimum. Bár láttam én már olyat is, aki humánumból fogadott be perzsa macskát (NEM direkt perzsát akart.....) és folyamatosan vágták a szőrét, úgyhogy Lajos olyan vidám kijárós macska lehetett, mint bármelyik rövid szűrű fajtársa. :D

A macskafürdetés című extrém sportot meg érdemes úgy űzni, hogy egyik ember bal kézzel a macska tarkóját és jobbal a két hátsó lábat fogja, miközben a másikuk mossa. Így nagyjából egyenlőek az esélyek és fair a play.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.