Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Drukk elindítva mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula Orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Drukk és gratula megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A drukk megy tőlem is gratula orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Márti! Az Erő ott van mindenhol! Az életből fakad. A munkaadót is átjárja az Erő és ez segít majd neked elnyerni a melót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jé, ez hogyan kerülte el a figyelmem? Drukk megy Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Tenel Ka, nekem is van gyerekem is és munkám is, sőt váltani is tudtam volna többször is, szóval a gyerek nem feltétlen akadály. De nagyon drukkolok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ha valaki fel tudná rakni ezt indavideóra, hálás lennék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Márti, drukkolok ezerrel, remélem, sikerül Írsz majd pár sort mailben, hogy milyen lehetőségről van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Tenel Ka, nekem is van gyerekem is és munkám is, sőt váltani is tudtam volna többször is, szóval a gyerek nem feltétlen akadály. De nagyon drukkolok! Köszönöm a bíztatást, nálunk is szerencsére minden gyermekes családtagnak van melója is. Én kicsit parázok még, elég speckó a helyzetem. Havanna lakótelepen lakunk albérletben. Persze nem vagyunk bejelentve. Így gyerek csak Csepelre mehet bölcsibe, az durván 50 perc tőlünk. Viszont, mint írtam, sógornőm ott melózik, tutira jó helye lenne. Férjecske korán megy, későn jön. Nem minden nap, de gyakran. Így nekem kéne hozni-vinni. Viszont ilyen melót találni nem könnyű. Legalábbis azt biztos nem csinálhatom, amit eddig -eladó voltam egy boltban. 2 műszak, és a kisgyerekesekért nincsenek oda Ezért váltok is Még egy pozitív a csepeli oviban: Anyósom is ott lakik, 10 percre a bölcsitől. Ha nem tudok odaérni, ő elhozza. De ezt sem szeretném gyakran igénybe venni. Egyrészt mert elég neki a sógorom, aki 14 éves és autista. Szerencsére nem az a teljesen bezárkózó, és kisfiamat imádja, és viszont, kisfiam is szereti a nagybácsiját Sajnos nekem más segítségem nem nagyon van, apukám és tesóm messze laknak, hogy el tudjanak Nolcsimért menni, így igazából férjecske - ha ráér - és én maradunk, meg ahogy írtam, néha anyós. Szóval sok mindent kell összehangolni, de ahogy írod, te is tudod milyen Köszönöm a drukkot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Márti, drukkolok ezerrel, remélem, sikerül Írsz majd pár sort mailben, hogy milyen lehetőségről van szó? Jááá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszönöm nektek is! Orki: Gratula! Tenel: neked pedig nagy dózisú drukkolás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Mina füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Így nekem kéne hozni-vinni. Viszont ilyen melót találni nem könnyű. Legalábbis azt biztos nem csinálhatom, amit eddig -eladó voltam egy boltban. 2 műszak, és a kisgyerekesekért nincsenek oda Ezért váltok is Többektől hallottam már itt, hogy gyerek miatt kénytelenek voltak feladni a jó állásukat Pesten, mert nem tudták megoldani, hogy vigyék-hozzák óvodából meg oda. No meg a bölcsiben többszörös a túljelentkezés, és az óvodába se lehet túl korán bevinni. Aztán meg a szülők vagy találnak itt melót vagy nem, de inkább nem. Szóval nagy csapdahelyzet az egész. Nektek sem egyszerű, pedig még közelebb is vagytok melóhelyekhez. Tényleg még egyszer megy a sok-sok drukk, hogy sikerüljön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog szülinapot, Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog szülinapot, Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog szülinapot Mina. Drukk Tenel Kának. Gratula Orkinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. És jó8! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Én is írhatnám neki, hogy Boldogat, de már jó ideje nem láttam itt (és máshol sem hála... ) Amúgy a születési legenda szerint elvileg 23:58-kor született meg Na mindegy, hátha még vissza eszi a fene: Boldog szülinapot Mina! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Jó alaposan megváltozott róla a véleményed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Visszagondolva, más szemmel lát az ember, eltűnik a rózsaszín köd és előbuknak a rossz dolgok, amiket az ember egy párkapcsolatban képes/el akar felejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Boldog születésnapot Mina, már ha itt vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ja, egyébként boldog születésnapot! És ennek az úrnak úgy szintén: Boldog születésnapot, Bud! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Áhhh Bud! Sajnos már Bujtor az égi vadászmezőket járja, de azért a jó öreg vízilabdás még köztünk van! Hála égnek! Isten éltesse! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. És jó8! Nagyon jópofa ez a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Ezzel bazz gyilkolni lehetne. Ment egy ilyen a Retekklubon a Csillaghanyatlikban. A zsüri 0.1 másodpercig bírta nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Mázli hogy nem olyan helyekre járok mint ezek, mert folyton ugranék, hogy jajjj emberek doktort, itt rohama van valakinek! De a csillagszületikben is ezzel az indokkal állították le XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Ez a hardstyle stílus, és állítólag nagyon menő lett a tizenévesek körében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.