Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Apám holnap nem lesz itthon, így ezt mi ma előre hoztuk Akkor most elmarad a karácsonyi berúgás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Akkor most elmarad a karácsonyi berúgás? Kivételesen el, illetve, elhalasztottuk a két ünnep közöttre Mondjuk inkább az karácsony előtti, fenyőfavásárlási berúgás. De azért ma favétel után csak benéztünk egy kocsmába egy pohárka Unicumra, meg egy korssócska sörre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Kivételesen el, illetve, elhalasztottuk a két ünnep közöttre Mondjuk inkább az karácsony előtti, fenyőfavásárlási berúgás. De azért ma favétel után csak benéztünk egy kocsmába egy pohárka Unicumra, meg egy korssócska sörre Akkor megnyugodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Akkor megnyugodtam. Örülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Elindulok az ősökhöz, majd holnap este jövök.Mindenkinek sok ajándékot és bejglit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog karácsonyt kívánunk mi is! KisNoel, Ortis, meg én! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Itt is Boldog Karit Mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog Karácsonyt (pontosabban ma még csak Szenteste van)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Még csak szentkoradélután Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Mindenkinek hasonlóan boldog karácsonyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Itt is boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Áldott békés Karácsonyt minden SWSAGA.HU fórumozónak!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Békés, boldog, ajándékokban gazdag Karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog Karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Nah, kisfiam alklál, mi meg szépen elhelyeztük az ajándékait a fa alá! A fa tetszett neki, de kíváncsi vagyok, mit szól majd ha felébred! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Tuti lesz öröm Na most akkor már be tudok számolni arról, mi volt az a marha nehéz ajándék, amit cipeltem vasárnap, néhol a segítségetekkel Egy Egyiptomos album Barátnőmmel voltunk a Tutankhamon-kiállításon, és ezzel lepett meg. Mondtam is neki, hogy ha ötösöm lesz a lottón, elmegyünk személyesen megsasolni mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Tuti lesz öröm Na most akkor már be tudok számolni arról, mi volt az a marha nehéz ajándék, amit cipeltem vasárnap, néhol a segítségetekkel Egy Egyiptomos album Barátnőmmel voltunk a Tutankhamon-kiállításon, és ezzel lepett meg. Mondtam is neki, hogy ha ötösöm lesz a lottón, elmegyünk személyesen megsasolni mindent Az szép lehet! Akkor lesz mit nézegess a szabid alatt is. Én már két Karácsonyi éneken vagyok túl, most főzöm a forró csokit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Á, rengeteg minden van itt, egy rakat dvd, Anna-könyvek, Dűne-könyvek, no meg a Rómások, amiben éppen valahol járok, no meg a vasárnap megvásárolt kiadvány is kézközelben van Szóval nem fogok unatkozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemembe a szeretet fénye lángol, S a gyertya fényénél még a csillag is táncol. Mikor a fenyőfa illata megérinti szívünk, ezen az estén még az álmokban is hiszünk. Nem szeretnék mást csak boldog lenni, és másokért a szokottnál is többet tenni. A rohanó világban megkopnak a fények, halványak a hitek, halványak a remények. Nem szeretnék mást csak hinni a szóban, Őszintén szeretni és bízni a jóban. Boldog, békés karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog Karácsonyt minden kedves forumozonak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Dzséjt gondolom már nézi a Star Trek eredeti dvd-jét, amit ajándékba kapott Tavaly ilyenkor emlékszem Cloverfield volt a sláger Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog Karácsonyt itt és most is! Fárasztó nap volt, de minden remekül sikerült. Viszont holnap jön a második menet, mert jön a tágabb család ebédre, szóval kezdhetem előlről az ünnepi készülődést reggel. De péntektől full pihi lesz filmekkel, könyvekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Dzséjt gondolom már nézi a Star Trek eredeti dvd-jét, amit ajándékba kapott Tavaly ilyenkor emlékszem Cloverfield volt a sláger Én már megnéztem! Sőt, a Trek klub felkért, hogy Ortissal írjunk pár cikket az egyik jövőévben megjelenő újságukba, ami Klingon-központú lesz. Szerencsére megvan a 6 évvel ezelőtti Klingon-nap teljes anyaga! Az 5 órás műsor volt, amit ketten adtunk elő Ortissal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Boldog Karácsonyt itt és most is! Fárasztó nap volt, de minden remekül sikerült. Viszont holnap jön a második menet, mert jön a tágabb család ebédre, szóval kezdhetem előlről az ünnepi készülődést reggel. De péntektől full pihi lesz filmekkel, könyvekkel. Ez ismerős, holnap futi anyóshoz, holnapután apumhoz. Utána jön csak a pihike! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Dzséjt gondolom már nézi a Star Trek eredeti dvd-jét, amit ajándékba kapott "Sajnos" nem. Idén mást kaptam, nem DVD-t. Ami kicsit fura, évek óta volt DVD az ajándékok között, most meg egy se. Nem is tudok mit kezdeni magammal most az éjszaka. Sebaj, hallgatom az Avatar zenéjét, írok, meg majd éjfél után olvasom a Harry Pottert, aztán csucsuka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. "Sajnos" nem. Idén mást kaptam, nem DVD-t. Ami kicsit fura, évek óta volt DVD az ajándékok között, most meg egy se. Nem is tudok mit kezdeni magammal most az éjszaka. Sebaj, hallgatom az Avatar zenéjét, írok, meg majd éjfél után olvasom a Harry Pottert, aztán csucsuka Én kaptam DVD-t, mégpedig a Forrást! Nagyon örülök neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.