Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. De ha van lehetősége?Nem hiszem ,hogy ő tehet arról.Ez olyan mintha valaki két állásban dolgozik. De már a hamut is mamunak mondja. A fele munkát más csinálja helyette. Ez a másik baj. Nálunk nem volt türelme a vevőkhöz, a végén már minden másodikkal összeveszett. Elfelejtette bezárni a boltot, ez volt a legszebb. Ha nem a csarnok alagsorában vagyunk, kirabolnak minket. Igen, mindenkinek jól jön a dupla pénz. De nézd a másik oldalt. Van valaki, aki dupla pénzt kap, míg a másik, akit NEM vesznek fel, semmit. Valahol az is joggal dühös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Én is azt mondom, amit Márti. Már nem forog úgy az agyuk sem, bevételük van a nyugdíjból, és sok a munkanélküli, ergo inkább azoknak kéne azt a munkát adni, akiknek semmi nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. De már a hamut is mamunak mondja. A fele munkát más csinálja helyette. Ez a másik baj. Nálunk nem volt türelme a vevőkhöz, a végén már minden másodikkal összeveszett. Elfelejtette bezárni a boltot, ez volt a legszebb. Ha nem a csarnok alagsorában vagyunk, kirabolnak minket. Igen, mindenkinek jól jön a dupla pénz. De nézd a másik oldalt. Van valaki, aki dupla pénzt kap, míg a másik, akit NEM vesznek fel, semmit. Valahol az is joggal dühös. Persze aki szenilis azt nem szabad foglakoztatni.Apám buszsofőr teljesen friss szellemileg.Persze értehtő a fiatal dühe ,de az nem megoldás, hogy társadalmi csoportokat fordítunk egymás ellen.Mert ebből az lesz, hogy a fiatal utálni fogja az öreget.A másik a megbízhatóság.Tisztelet a kivételnek, de a mai huszonévesek munkamorálja a nullával egyenlő.Nem jár be, ha bejár akkor másnapos, azt nézi hól lehet lógni stb.Haverom most panaszkodott, hogy a harmadik embert veszik már fel.Azt mondta, hogy óriási előnye az idősebbeknek, harminc felett, hogy megbizhatóak és szorgosak.Nálunk is volt egy 19 éves csávó, reggel az újsággal kezdte a napot, ha nem volt kedve bejönni betelefonált, hogy beteg(persze kamu volt), nem lehetett rá számítani.Aztán mikor kivágták csodálkozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Boldog Szülinapot frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. 1) Boldog szülinapot Frenkie! 2) Frenkie-vel és Oldie-val értek egyet. Phobos: az állami nyugdíj egyre kevesebb (ld. még: előző írásom), nem az a megoldás, hogy falhoz állítod őket, eleve, milyen ember vagy te, hogy így beszélsz a dolgozó nyugdíjasokról?! Egy minimum tiszteletet mindenképpen megérdemelnek, már a korukból kifolyólag is. Mellesleg: A falhoz állítás még soha nem oldott meg semmit, és nem is fog. Egyszerűen el kell kezdeni gondolkodni, hogy mi a probléma. Ahogy Oldie is fogalmazott, az a gond, hogy a nyugdíj önmagában kevés a létfenntartáshoz. Teljesen helyén van az,hogy nyugdíjas vállaljon munkát, csupán két dolgot kell megoldani cégen belül: egy) rugalmas foglalkoztatást. Rész munkaidőben alkalmazni nyugdíjasokat, vagy órabérre, esetleg határozatlan szerződésre. Kettő) teljesítményhez kötött bérezés: ha nem jól teljesít, akkor megválni tőle, és már is nem fordul elő, hogy rossz gyógyszert ad be 73 évesen, vagy ha igen: elbocsátják. Így nem tolnak ki Frenkie apukájához hasonló nyugdíjasokkal sem, akik nyilván tökéletesen alkalmasak a munkára, de egyúttal megszűrik a rossz teljesítményű dolgozókat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Frenkie, boldog szülinapot! Te is vízöntő lennél akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Frenkie, boldog születésnapot Azt mondta, hogy óriási előnye az idősebbeknek, harminc felett, hogy megbizhatóak és szorgosak. Bizony, csak hogy sok 30-as is meló nélkül van, holott van már gyakorlatuk és megbízható munkaerők lennének, csak hogy ugye nem kapnak, mert esetleg a nyugdíjas dolgozik Az igaz, hogy nem kéne társadalmi ellentéteket szítani, de attól még igenis létezik. Attól még, hogy kevés a nyugdíj ( már akinek, ismerek jó nyugdíjjal rendelkező jócskán hatszámjegyű fizetést is kapó embereket), nem jelenti azt, hogy akik most kezdenék az életüket, azok már mehessenek is az utcára. Vannak nálunk a külterületen olyan 30 évesek, akik éheznek, mert nem kapnak munkát, ez szerinted normális? Az a baj, hogy sok fiatalnak (itt most ne csak a pályakezdőket értsük, hanem a kicsit idősebbeket is, mint pl. én vagy a 27 éves húgom) arra sincs lehetősége, hogy valami normális életet kezdjen. az állami nyugdíj egyre kevesebb Egy minimum tiszteletet mindenképpen megérdemelnek, már a korukból kifolyólag is. Sok olyan ember van a környezetemben, akiknek a nyugdíja magasabb, mint az én fizetésem, szóval nem is vagyok benne annyira biztos, hogy olyan nagy tömegeknek van nagyon kevés nyugdíjuk. Csak éppen ők kevésnek tartják. A tisztelet hiányáról nem volt szó, most csupán gazdasági, stb. kérdésekről dumálunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nagyon mennek most a forumos szülinapok. Frenkie a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Boldog születésnapot Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. A tisztelet hiányáról nem volt szó, most csupán gazdasági, stb. kérdésekről dumálunk Phobos a falhoz állítaná azokat a nyugdíjasokat, akik dolgoznak. Ez nem tudom akkor szerinted micsoda... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Phobos a falhoz állítaná azokat a nyugdíjasokat, akik dolgoznak. Ez nem tudom akkor szerinted micsoda... Idiotizmus, hülyeség, marhaság, baromság... Folytassam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nem kell, szerintem ennyiből is meg tudjuk állapítani, hogy egyetértünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Frenkie, most koccintottam az egészségedre -megittam a szokásos reggeli teámat -, Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Phobos a falhoz állítaná azokat a nyugdíjasokat, akik dolgoznak. Ez nem tudom akkor szerinted micsoda... Na jó, akkor Phobost vegyük ki azok közül, akik a nyugdíjas dolgozok ellen morognak Más nem hozott fel semmi drasztikusat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Na jó, akkor Phobost vegyük ki azok közül, akik a nyugdíjas dolgozok ellen morognak Más nem hozott fel semmi drasztikusat. Kijelentem, én sem a fejbelövés mellett álltam ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Boldog szülinapot Frenkie. Szerkesztve: 2010. Január 28. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Sok Boldog Szülinapot frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Miss: Nagyszerű, én ugyanis a tiszteletes mondatom pont Phobosnak címeztem Phobos: (...) Egy minimum tiszteletet mindenképpen megérdemelnek, már a korukból kifolyólag is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Á! Innen már nem tudok kikeveredni, szóval most ez a szerep jutott nekem, de nem baj Boldog születésnapot frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Boldog Születésnapot frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Isten éltessen frenkie! Rúgj be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Isten éltessen frenkie! Rúgj be! Berúglak én bárhová, csak mond meg, hogy hová. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Huh durva, mikor én megszülettem, némelyikőtöknek már szőrösödni kezdett az arca.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Huh durva, mikor én megszülettem, némelyikőtöknek már szőrösödni kezdett az arca.. Én mást olvastam az "arca" helyett. Szerkesztve: 2010. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.Italozás az folyik rendesen, munkahelyen egy Tokaji szamorodni egy sör, egy pálinka, és hol van még az este? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.Italozás az folyik rendesen, munkahelyen egy Tokaji szamorodni egy sör, egy pálinka, és hol van még az este? Már este van frenkie. Jó lenne most koccintani veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.Italozás az folyik rendesen, munkahelyen egy Tokaji szamorodni egy sör, egy pálinka, és hol van még az este? Nah, én egy kis becherovkával köszöntelek innét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.